04 / 05 / 2024

lunch box restaurant istanbul

lunch box restaurant istanbul

İstanbul, Tekirdağ ve Kayseri başta olmak üzere birçok şubesi bulunan Lunch Box Restoran için mahkeme iflas kararı verdi...

ŞOK'ta çılgın indirimler başladı! Android TV box 989 TL, powerbank 300 TL, klima 9499 TL...

ŞOK Market’in 29 Mart-4 Nisan tarihi kapsamında indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi paylaşıldı. Bu tarihlerde ŞOK Market’te Android TV box 989 TL’ye, powerbank 300 TL’ye, klima 9499 TL’ye düştü. Peki, ŞOK’ta diğer ürünler ne kadar? İşte detaylar...

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Yousuf ve Soofıa Yousuf ortaklığında kuruldu.

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Yousuf ve Soofıa Yousuf ortaklığında kuruldu.

PS5 Gibi X BOX'a da zam yapılacak mı? Microsoft Xbox 19 Eylül 2022 fiyat listesi

X BOX tutkunlarını yakından ilgilendiren haber, PS5 zammına XBOX dan cevap gecikmedi. Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda PlayStation 5 fiyatlarına birçok ülkede artışa gidildi. Peki XBOX tarafında durum nasıl? İşte X BOX fiyatları...

Xiaomi Mi Box S ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Xiaomi Mi Tv Box 4K Android işletim sistemini kullanan bir akıllı tv kutusu olarak karşımıza çıkıyor. Mi Tv, smart özelliği bulunmayan televizyonları akıllı tv haline dönüştürüyor. Peki, Xiaomi Mi Box S 4K Ultra HD Ortam Oynatıcı ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Aral Otomotiv Savunma Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Medusa Restaurant Şubesi açıldı!

Aral Otomotiv Savunma Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Medusa Restaurant Şubesi Fatih’te 300 bin TL sermaye bedeli ile  Handan Aral tarafından açıldı.

Elite Internatıonal Group Restaurant Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Elite Internatıonal Group Restaurant Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Numan Ünvan tarafından kuruldu.

Lacivert Restaurant, Le Chic Bodrum'da açılıyor!

Boğaz'ın incileri arasında yer alan Lacivert Restaurant, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ilk projesi olan Le Chic Bodrum'da açılıyor.

Golden Box İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Box İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Bilici tarafından kuruldu.

Erizo Box İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Erizo Box İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohanad A.A. Alkurdı tarafından kuruldu. 

Happy Box Gıda Limited Şirketi kuruldu! 

Happy Box Gıda Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Öztürk tarafından kuruldu. 

Lunch Box Restoran şubelerini kapatacak mı?

İstanbul, Tekirdağ ve Kayseri başta olmak üzere birçok şubesi bulunan Lunch Box Restoran için mahkeme iflas kararı verdi...

MD Restaurant Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MD Restaurant Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Murathan Demir ve Mustafa Duhan Demir tarafından kuruldu.

lunch box restaurant istanbul Haberi

lunch box restaurant istanbul

Ünlü Lunch Box Restoran için mahkemeden karar geldi. Mahkeme Lunch Box Restoran için iflas kararı verdi. Kararın ardından markanın bağlı olduğu 2 şirket için tasfiye süreci başladı.

Sputniknews'de yer alan habere göre; Lunch Box Restoran zincirleri için mahkeme iflas kararı verdi. Kararın ardından markanın bağlı olduğu 2 şirket için likidasyon süreci başladı.

İstanbul'da Mall Of İstanbul, Metro City, CapaCity ve Forum İstanbul gibi AVM’lerde şubesi bulunan Lunch Box için geçen yıl konkordato talebinde bunuldu.

Mahkeme, yapılan başvuru sonrası şirketlere yönelik tedbir kararı alınca, şirketler alacaklılara karşı korumaya alındı.

Yargılama devam ederken, şirkette işler düzelmedi. Gelen olumsuz raporlarla birlikte mahkeme, Şef Gıda Restoran İşletmeleri San. ve Turizm ve Dış Ticaret Limited Şti. ile Dünya Mutfağı Gıda Sanayi Ticaret Limited Şti’nin konkordato talebini reddetti.

Mahkeme kararıyla...