02 / 05 / 2024

Lütfi Elvan Boğaziçi üniversitesi metro hattı açılış tarihini açıkladı mı

Lütfi Elvan Boğaziçi üniversitesi metro hattı açılış tarihini açıkladı mı

Boğaziçi Üniversitesi metrosu olarak bilinen, Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan tarafından Butik Metro olarak adlandırılan, Levent Hisarüstü Metro Hattı'nın açılış tarihi belli oldu. Peki Boğaziçi Üniversitesi metrosu ne zaman açılacak? İşte cevabı...

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Lütfi Elvan'dan AVM'ler için 'İngiliz modeli' teklifi!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile TESK Başkanı Bendevi Palandöken arasında yapılan görüşmede, AVM'ler için 'İngiliz modelinin' önerildiği ortaya çıktı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 Yıl Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 Yıl Parkı Şubesi bugün Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi bugün Küçükçekmece'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Tülün İnal Boğaziçi İmar Müdürü oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde bazı yeni görevlendirmeler yapıldı. Boğaziçi İmar Müdürlüğü’ne de Tülün İnal getirildi.

Boğaziçi ön görünüm imara açılıyor mu?

Boğaziçi ön görünümde yer alan yapıların imar barışı kapsamına alınabilmesi için Mecliste görüşmeler başladı. Peki, Boğaziçi ön görünüm imara açılıyor mu?

Palmiye Boğaziçi Evleri'nde 11.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi'nde bulunan Palmiye Boğaziçi Evleri'ndeki villa icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu villa için 11 milyon 500 bin TL bedel isteniyor.

Boğaziçi Kandilli Evleri'nde 3.1 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli Üsküdar İlçesi, Küçüksu Mahallesi, Rasathane Cadddesi üzerinde yer alan Boğaziçi Kandilli Evleri'nde bahçeli villa 3 milyon 100 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Lütfi Elvan: Yatırımcı için 2017 yılı son derece cazip!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan yaptığı açıklamada , "Türkiye'ye, Türkiye ekonomisine güvenin ve yatırımlarınızı ertelemeyin. Bu yıl yatırım yapan yatırımcılara önemli avantajlar sağlıyoruz. Yatırımcı için 2017 yılı son derece cazip." dedi.

Areon Boğaziçi Evleri’nin inşaatı Eylül'de başlıyor!

Bodrum’da bugüne kadar 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi olan Areon Boğaziçi Evleri’nin inşaatına Eylül ayında başlıyor.

Bodrum Boğaziçi Evleri ödeme planı!

Bodrum Boğaziçi Evleri projesinde fiyatlar 160 bin TL'den başlıyor. Areon Boğaziçi Evleri projesinde aylık taksitler 950 TL'den başlıyor...

1944 yılında Boğaziçi'nde 7.000 liraya köşk!

1944 yılında Boğaziçi'nin Anadolu sahilinde 13 dönüm bahçe içinde bulunan bir köşk 7 bin liraya satılacakmış. Arazisinde bin ağaç bulunan köşkün senelik 800 lira getirisi varmış.

1941 yılında Boğaziçi'nin imar planı hazırlanıyor!

1941 yılında İstanbul Belediyesi'nin, Mimar Prost'a hazırlattığı Boğaziçi'nin nazım planı hazırlanıyormuş. Boğaz'ın Anadolu Yakası'ndaki yolların güzergahlarını ve genişliğini belirleyen Prost, Rumeli sahillerinde de tetkiklerde bulunacakmış.

Lütfi Elvan Boğaziçi üniversitesi metro hattı açılış tarihini açıkladı mı Haberi

Lütfi Elvan Boğaziçi üniversitesi metro hattı açılış tarihini açıkladı mı

Boğaziçi Üniversitesi metrosu ne zaman açılacak?


Boğaziçi Üniversitesi metrosu ne zaman açılıyor? Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri, metroyu ne zaman kullanabilecek? Boğaziçi metrosu açılış tarihi nedir? Boğaziçi metrosu olarak bilinen Levent Hisarüstü Metro Hattı ne zaman açılıyor? Levent Hisarüstü Metro Hattı ne zaman açılacak? 


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Butik metro" dediği Boğaziçi Üniversitesi Metrosu, Levent - Hisarüstü Metro Hattı'nın son ray kaynağını bizzat kendisi yaptı.


Ulaştırma Bakanı Elvan, 4.2 km uzunluğundaki Boğaziçi Metrosu'nun 2014 yılı Aralık ayı sonunda hizmete gireceğini açıkladı.


Bugün saat 14.00'de Hisarüstü'ndeki Boğaziçi Üniversitesi istasyonundan metroya inen Bakan Lütfi Elvan, "gökkuşağı" renklerinde yapılan tünelden yürüdü.


Metronun yapımına 2013 yılında başlandığını söyleyen Elvan, "Rekor bir hızla tamamlayacağız. Kasım ayı içinde test sürüşlerine başlıyoruz. Aralık sonunda da açılışını gerçekleştireceğiz" dedi.


Projenin toplam 4 istasyondan oluştuğu...