02 / 05 / 2024

Lütfiye Aytaç

Lütfiye Aytaç

3 Renk Proje Reklam İnşaat Metal Orman Ürünleri ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Lütfiye Aytaç tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Aralık'ta Sancaktepe, Sarıgazi Mahallesi, Dilek Sokak'ta kuruldu.

Bizim Toptan’da Aytaç ayçiçek yağı 72,90 TL’ye, Çaykur filiz çayı 73,90 TL’ye, pilavlık bulgur 22,90 TL’ye düştü!

Bizim Toptan Market’te 27 Eylül’e kadar indirime girecek ürünler belli oldu. Bu kapsamda, Bizim Market’te, Aytaç ayçiçek yağı 72,90 TL’ye, Çaykur filiz çayı 73,90 TL’ye, pilavlık bulgur 22,90 TL’ye düştü. İşte 18 Eylül 2023 fiyat listesi...

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 90 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kıvanç, Fevzi Aytaç Durmaz ve Hasan Onur Sorkun ortaklığında kuruldu.

Migros sucukta yüzde 50 indirim! Pınar, Erşan, Namet, Aytaç fiyatları dip yaptı! 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Migros Market 26-29 Eylül tarihleri arasında Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde seçili paketli sucuk ürünlerinde aynı ürünün 2.sinde net yüzde 50 indirim yapacağını duyurdu. Peki Migros'ta sucuk ne kadar? İşte 26 Eylül 202 fiyat listesi...

Mbn Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Mbn Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kartal’da  Lütfiye Hande Savçın tarafından kuruldu.

Gaia Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaia Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da Fikret Emirhan Şahin ve Lütfiye Sibel Özgürkan ortaklığında kuruldu.

Seke İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seke İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Lütfiye Ertürk tarafından kuruldu.

Birevim, Sait Aytaç’ı kadrosuna kattı!

Birevim; Albaraka Türk, Toprakbank, Türkiye Finans Katılım, Vakıf Katılım Bankası gibi kurumlardaki pazarlama ve satış kariyeriyle tanınan,Sait Aytaç’ı kadrosuna kattı.

Sait Aytaç kimdir?

Birevim’in, Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na Sait Aytaç getirildi. Peki Sait Aytaç kimdir? Sait Aytaç hangi görevlerde bulundu?

Sait Aytaç Birevim’in, Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

BİREVİM; “Albaraka Türk”, “Toprakbank”, “Türkiye Finans Katılım”, “Vakıf Katılım Bankası” gibi kurumlardaki pazarlama ve satış kariyeriyle tanınan, finans sektörünün tecrübeli isimleri arasında yer alan Sait Aytaç’ı kadrosuna kattı.

Mrv Proje Geliştirme Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mrv Proje Geliştirme Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Lütfiye Torun tarafından kuruldu.

Bolcay Group Dünya Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bolcay Group Dünya Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Lütfiye Olcay tarafından kuruldu. 

Yegane İnşaat İnşaat Malzemeleri Elektrik Matbaacılık Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Yegane İnşaat İnşaat Malzemeleri Elektrik Matbaacılık Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Güngören’de 15 bin TL sermaye bedeli ile  Aytaç Bakacak tarafından kuruldu. 

Diyarbakır Kadın Yaşam Merkezi açıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla ve eşi Hanımefendi Lütfiye Atilla, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Eski Mardin Yolu üzerinde inşa edilen Kadın Yaşam Merkezi’ni açarak hizmete sundu.

Lütfiye Aytaç Haberi

Lütfiye Aytaç

3 Renk Proje Reklam İnşaat Metal Orman Ürünleri ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Lütfiye Aytaç tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Aralık'ta Sancaktepe, Sarıgazi Mahallesi, Dilek Sokak'ta kuruldu.


3 Renk Proje Reklam İnşaat Metal Orman Ürünleri ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket konusu ile ilgili her türlü inşaat yapı malzemeleri,nalburiye ve hırdavat,sıhhi tesisatlar,elektrik malzemeleri,teknik malzemeler,her türlü kaplama ve izolasyon malzemeleri,orman ürünleri,cam ve seramik,fayans,granitten imal edilmiş her nevi malzemeler ile bunlara ait inşaat ve iş makineleri ve teçhizatları,ekipmanlar,aksam, donanım,yedek parça ve aksesuarları ile hammadde,işletme malzemesi, yardımcı, tamamlayıcı ve ara malzemeler ile bakım malzemelerinin imalatı,ithalatı,alımı,satımı, pazarlamasını yapmak ve bu konularda yurt içinde ve yurt dışında temsilcilikler almak. 2-Şirket yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüdünde...