26 / 05 / 2024

Luvi & Mcgaron Tower projesi

Luvi & Mcgaron Tower projesi

Bayraklı, yeni imar planlan ve kentsel dönüşüm projeleriyle, İzmir'in Mahattan'ı olma yolunda hızla ilerliyor. İstanbul'daki inşaat firmalarının İzmir'de yatırım yapmak geldiği Bayraklı'da gökdelenler yükselmeye başladı.

Luvi Grup Luvi Urla fiyat listesi 2021!

Luvi Urla fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. Luvi Urla fiyat listesi 2021 ve proje detayları...

Luvi Urla fiyat!

Luvi Urla fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Luvi Urla fiyat bilgisi ve proje detayları...

Luvi Urla nerede?

Luvi Urla nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Luvi Urla nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Luvi Urla satışta! Yeni Proje!

Luvi Grup tarafından İzmir'in en değerli bölgelerinden biri olan Urla'da hayata geçen Luvi Urla projesinde satışlar başladı. Projede satışa sunulan konutlar Haziran 2022'de teslim edilecek.

Luvi Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Luvi Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Polat tarafından kuruldu. 

Luvi Medikal İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luvi Medikal İnşaat Taahhüt Sanayi ve Tİcaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Sibel Meltem Benli ve Seçkin Benli ortaklığında kuruldu. 

Luvi & Mcgaron Tower projesi Haberi

Luvi & Mcgaron Tower projesi

Bayraklı, yeni imar planlan ve kentsel dönüşümm projeleriyle, İzmir'in Mahattan'ı olma yolunda hızla ilerliyor. İstanbul'daki inşaat firmalarının izmir'de yatırım yapmak geldiği Bayraklı'da gökdelenler yükselmeye başladı. Yeni Kent Merkezi olarak düzenlenen bölgede, AVM, ofis. rezidans ve otel alanları bulunuyor. Yatırımların bulanmasıyla birlikte bölgenin görünümü de değişmeye bağlıyor. 



Karma projelerde genel ortalama incelendiğinde, ofis ve rezidans ortalama satış değerinin, yapılan projenin konumu, markası işçilik kalitesi, kullanılan malzeme vc alan büyüklüğüne bağlı olarak 3500 -8000 FLnv aralığında okluğu görülüyor. Bölgede arsaların m2 birim değerleri ise bölge içerisindeki konumu, imar uygulaması girip görmemiş olması, büyüklüğü gibi faktörlere bağlı olarak değişiyor. 



İste Bayraklı'da yapılan ve yapılması planlanan projelerden : Folkart Tower: 200 metre anten yüksekliğiyle Avrupa'nın ve Türkiye'nin en yüksek 2. ikiz kulesi olan Tower, eski...