09 / 05 / 2024

LUX Bodrum ödül

LUX Bodrum ödül

LUX Bodrum Resort & Residences projesi Milano’dan A’Design Awards’tan gümüş ödülüne layık görüldü.

ID Bodrum'a En İyi Müstakil Konut ödülü!

Sign Of The City Awards 2019 yarışmasında birinciler belli oldu. Yarışmaya 100’ün üzerinde başvuru gelirken beş kategoride toplam 30 proje ödüle layık görüldü. ID Bodrum “En İyi Müstakil Konut” ödülünü almaya hak kazandı...

LUX Bodrum’a sağlık yatırımı!

MYC Partners tarafından 70 milyon dolara hizmete açılan LUX Bodrum Resort&Residencesa, wellness ve sağlık hizmetleri sunan Vitalica Wellness hizmete açıldı.

LUX* Bodrum Resort&Residences'a Avrupa’dan ödül!

World Luxury Hotel Awards 2018 yarışmasının kazananları açıklandı. Yarışmada, ‘Luxury Villa Resort’ kategorisinde Avrupa’nın birincisi LUX* Bodrum Resort& Residences seçildi.

LUX Bodrum Resort & Residences Avrupa’nın birincisi oldu!

Dünyanın en prestijli global organizasyonlarından biri olan World Luxury Hotel Awards 2018 yarışmasının kazananları Bali’de gerçekleşen özel bir organizasyonla açıklandı. LUX Bodrum Resort & Residences Avrupa’nın birincisi oldu.

LUX Bodrum Resort & Residences'a A’Design Awards’tan ödül!

LUX Bodrum Resort & Residences projesi Milano’dan A’Design Awards’tan gümüş ödülüne layık görüldü.

Tabanlıoğlu Mimarlık'a İtalya’dan ödül!

Avrupa’nın en yetkin mimari değerlendirmelerden birisi olan The Plan Award 2018’de Tabanlıoğlu Mimarlık “Bodrum Loft” projesiyle ödül aldı. 

LUX Bodrum Resort & Residences’a ödül!

Daha ilk yıllında uluslararası arenada mimarlık alanında ödülle taçlandırılan LUX Bodrum Resort & Residences, bu kez de turizm alanında uluslararası bir ödüle layık görüldü. 

LUX Bodrum’da rezidanslar kazandırıyor!

Uluslararası ödüllü LUX Bodrum Resort & Residences projesi kullanılmadığı zamanda yatırımcısına kazandırıyor. Ayrıcalıklarıyla farklı deneyimler sunan projede rezidans satışları devam ediyor. 

LUX Bodrum Resort & Residences’ta bayrama özel kampanya!

Dünyanın en iyi resort işletmecisi seçilen LUX*ın Türkiye’deki ve Avrupa’daki ilk ve tek tesisi olan LUX* Bodrum Resort & Residences’ta, 25 Ağustos - 5 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak ‘Bayram Kampanyası’nda, LUX* Bodrum misafirleri 4 günlük konaklama için 3 gün ücreti ödeyecek.

LUX Bodrum Resort & Residences’ta 4 kal 3 öde kampanyası!

LUX* Bodrum Resort & Residences, Kurban Bayramı’nda LUX* ayrıcalığını cazip fiyatlarla sunuyor. LUX* Bodrum Resort & Residences’ta, 25 Ağustos - 5 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak ‘Bayram Kampanyası’nda, LUX* Bodrum misafirleri 4 günlük konaklama için 3 gün ücreti ödeyecek.

LUX* Bodrum kapılarını açtı!

LUX* Bodrum Resort & Residences, unutulmaz bir şölenle kapılarını açtı. LUX* Bodrum Resort & Residences, 19 Mayıs’taki muhteşem açılışıyla konuklarına, yaşayacakları sıra dışı deneyimin ön gösterimini yaptı.

LUX* Bodrum Resort & Residences görücüye çıktı!

MYC Partners’ın 70 milyon dolarlık yatırımıyla hayata geçirilen, LUX*’ın Avrupa’daki ve Türkiye'deki tek tesisi LUX* Bodrum Resort & Residences cemiyet ve iş dünyasına özel düzenlenen bir davette görücüye çıktı.

LUX Bodrum Resort and Residences yarın açılacak!

MYC Partners tarafından inşa edilen LUX Bodrum Resort and Residences yarın açılıyor. Proje 75 milyon dolarlık yatırımla hizmete girecek.

LUX Bodrum ödül Haberi

LUX Bodrum ödül

MYC Partners tarafından hayata geçirilen LUX* Bodrum Resort & Residences projesi dünyanın en prestijli mimarlık ödüllerinden olan Milano’daki A’Design Awards’ta kazandığı gümüş ödülün ardından bu kez de turizm alanında dünyanın en büyük organizasyonu olan World Luxury Hotel Awards’ta, dünyanın en iyileri arasına girdi.

Toplam 83 bin metrekare bir yarımadanın tamamında hayata geçirilen projenin otel binası ve hem rezidans hem de Resort’un kullanımında olan sosyal alanlara ev sahipliği yapıyor. Evlerin, odaların ve sosyal alanların tamamı deniz manzarasında.

LUX* Bodrum Resort & Residences'ta 3+1'ler 172 metrekare, 4+1'ler 250 metrekare büyüklüğe sahip. Bahçe dublekslerin hepsinde 200 metrekare ile 520 metrekare arasında değişen müstakil bahçeleri...