29 / 04 / 2024

Luxera Residence nerede

Luxera Residence nerede

Türkiye’de Residence dönemi Luxera Residence ile devam ediyor. Ağustos 2015’te inşasına başlanan Luxera Residence Mahmutbey Maslak Caddesi'nde bulunuyor.

Luxera Residence satış ofisi!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar -Güneşli'de yükselen projede 68 adet rezidans daire yer alıyor. Luxera Residence satış ofisi telefon numarası 0212 601 01 18 olarak belirlendi.

Mahmutbey Luxera Residence iletişim!

Mahmutbey Luxera Residence iletişim için 0212 601 01 18 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Tek blok halinde inşa edilen projede 2+1, 3+1 ve dubleks daire seçenekleri sunuluyor.

Luxera Residence nerede?

Tek blok şeklinde hayata geçirilen Luxera Residence projesinde 68 adet rezidans daire yer alıyor. Proje Luxera Gayrimenkul imzası ile inşa eidliyor. Peki Luxera Residence nerede?

Güneşli Luxera Residence Projesi!

Luxera Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen proje toplam 2 bin 100 metrekare alana sahip. Güneşli Luxera Residence Projesi Atatürk Havalimanına 6 kilometrek kadar uzaklıkta yer alıyor.

Luxera Residence Güneşli'de 450 bin TL'ye!

Türkiye’de Residence dönemi Luxera Residence ile devam ediyor. Ağustos 2015’te inşasına başlanan Luxera Residence Mahmutbey Maslak Caddesinde bulunmaktadır. Ulaşımı kolay panaromik olarak bölgenin en güzel noktasında yer almaktadır.

İst Port Residence nerede? İst Port Residence fiyat listesi!

İst Port Residence nerede sorusunun yanıtı ve İst Port Residence fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Ankara İst Port Residence detayları...

Divan Residence nerede? Divan Residence Alsancak fiyat listesi Eylül 2022!

Divan Residence nerede? Divan Residence Alsancak fiyat listesi Eylül 2022 haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Luxera Nevbahar nerede? Luxera Nevbahar fiyat listesi!

Kayaşehir'in en yeni projeleri arasında yer alan Luxera Nevbahar nerede sorusunun yanıtı ve Luxera Nevbahar fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte satışların başladığı Luxera Nevbahar projesi ile ilgili merak edilen detayları...

Merkez Residence nerede? Merkez Residence fiyat listesi!

Merkez Residence nerede sorusunun yanıtı ve Merkez Residence fiyat listesi haberimizde yer alıyor. EON İnşaat imzası taşıyan projede 220 adet konut bulunuyor. İşte Merkez Residence fiyat listesi ve konum bilgisi...

Merkez Residence nerede? Merkez Residence lokasyon bilgisi!

EON İnşaat imzasıyla yükselen Merkez Residence nerede sorusunun yanıtı ve Merkez Residence lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Merkez Residence nerede sorusunun yanıtı ve Merkez Residence lokasyon bilgisi...

İmtaş Residence nerede? 

İmtaş Residence nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İmtaş Residence nerede sorusunun yanıtı ve proje ayrıntıları...

Athena Residence nerede?

Athena Residence nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Athena Residence nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

3S Kale Topaz Residence nerede?

3S Kale Topaz Residence nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için ön talep toplanıyor...

Mavera Residence nerede? 

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile inşa edilecek olan Mavera Residence projesinde lansman öncesi satışlar başladı. Peki Mavera Residence nerede? 

Mynar Life Residence nerede?

Mynar Life Residence projesi 74 konut 1 ticari alandan meydana geliyor. Peki Mynar Life Residence nerede hayata geçiriliyor?

Fuzul Başak City Residence nerede?

Yarın ön satışa çıkacak olan Başakcity Boutique projesi Fuzul Grup tarafından hayata geçirildi. Peki Fuzul Başak City Residence nerede?

Ulus Belvedere Residence nerede? İşte lokasyon!

Beşiktaş Ulus'ta inşa edilecek olan Ulus Belvedere Residence projesinin  350 milyon dolara mal olması öngörülüyor. Peki Ulus Belvedere Residence nerede? İşte lokasyon!

Bivalvia Residence nerede?

Tüm dairelerin deniz manzarasına sahip olduğu Bivalvia Residence Biva Mimarlık imzasıyla inşa ediliyor. Peki Bivalvia Residence nerede?

Luxera Residence nerede Haberi

Luxera Residence nerede

Türkiye’de Residence dönemi Luxera Residence ile devam ediyor . Ağustos  2015’te inşasına başlanan Luxera Residence Mahmutbey Maslak Caddesinde bulunuyor.


Ulaşımı kolay panaromik olarak bölgenin en güzel noktasında yer alıyor.  Hayallerine kavuşmak isteyen ailelere ve iş dünyasına yönelik her türlü konfor ve hizmeti sunan ‘’ Luxera  Residence’’ yeni sahiplerine kapılarını açıyor.   


Luxera Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Sanayii ve Ticaret A.Ş. tarafından Mahmutbey’de hayata geçirilen Luxera  Residence, huzur arayan ailelerin ve iş dünyasının her türlü beklentisine cevap verecek şekilde tasarlandı.  


Luxera  Residence, Mahmutbey’de Mahmutbey Metro İstasyonunun hemen yanı başında  yer alıyor. Bulunduğu nokta olarak Alışveriş Merkezleri , Hastaneler , Üniversiterler,Özel ve Devlet Okullarına yakın lokasyonda bulunan Luxera  Residence ,ana arterlere olan yakınlığı ile de size içerde yaşattığı huzuru dışarıda da aratmayacak. 


CNR fuar...