30 / 04 / 2024

M. Hakan Safi derince limanı

M. Hakan Safi derince limanı

GİRESUN’dan 1960’larda İstanbul’a göç eden Safi ailesi, işletme hakkını geçen yıl aldığı Derince Limanı’nı da 350 milyon dolarlık dev yatırımla 4 ila 6 kat büyütecek.

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Yarısı bizden kampanyasına özel müteahhitler de dahil edilmeli

Konut sorununu çözmek için İstanbul’da başlatılan Yarısı Bizden kampanyasını Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam değerlendirdi.

Hakan Fidan ‘Takip ediyoruz’ demişti! KKTC’de yabancıya mülk satışı yüzde 0.77!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın “MİT ve Dışişleri takip ediyor” dediği KKTC’de yabancılara taşınmaz mal satışı KKTC’nin en kritik sorunları arasında ön plana çıkarken, KKTC Meclisi’ne gönderilmek istenen tasarı tartışma yarattı.

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Hakan Ateş: Denizbank'ın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı! Hakan Ateş kimdir? 

Denizbank genel müdürü, yönetim Kurulu ve icra komitesi üyesi Hakan Ateş kimdir? Hakan Ateş kaç yaşında? Hakan Ateş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Hakan Koştu'dan Bergama Millet Bahçesi paylaşımı!

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, İzmir Bergama'da inşa edilecek millet bahçesine yönelik spekülasyonlar için sosyal medyada paylaşım yaptı. 

Mustafa Hakan Özelmacıklı: Daha yeşil binaya ihtiyacımız var!

Dünya Habitat günü ile ilgili önemli açıklamalar yapan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı konuyla ilgili olarak "Daha çok yeşil binaya ihtiyacımız var" dedi.

Hakan Bucak: Suudi Arabistan ambargosu, sektörümüz için bir kayıp değil!

Suudi Arabistan’ın Türkiye’de konut alan vatandaşlarına baskı uygulamaya başladığını söyleyenMars Investment’ın Kurucusu ve Genel Müdürü Hakan Bucak, “Ambargo, Türk ürünleriyle başladı. Suudi Arabistan ekonomik olarak domine ettiği bazı ülkeleri de Türkiye’ye karşı etkilemeye çalışıyor" dedi.

Türk baron Hakan Ayık'ın mülkleri satışa çıkacak!

Birçok ülkede 300 milyon dolarlık uyuşturucu trafiğini yönetin Hakan Ayık için Avustralya mahkemesi gıyabi yargılama kararı aldı. Mahkeme 15 Nisan tarihinde gerçekleşecek duruşmaya katılmasa da Ayık’ın el konulan mülklerinin satılmasına karar verildi.

Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli evlendi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Hakan Gedikli, Tuğba Türkmenoğlu ile geçtiğimiz hafta sonu evlendi...

Çağatay Ulusoy Los Angeles'ta ev kiraladı!

Netfilix'in ilk Türk yapımı "Hakan Muhafız"ın başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy, Los Angeles’a gidecek. Ulusoy, Los Angeles'ta kalacağı evi şimdiden kiraladı.

Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli kimdir?

Emlak Konut'un yeni genel müdürü Hakan Gedikli oldu. Peki, Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli kimdir?

Emlak Konut'un yeni genel müdürü Hakan Gedikli oldu!

Emlak Konut GYO'nun yeni genel müdürü belli oldu. Eski Genel Müdürü Murat Kurum'un Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atanması sonrası boşalan koltuğa Hakan Gedikli oturdu.

Hakan Genç, Eroğlu Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Artaş İnşaat’ta Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Hakan Genç, Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü oldu. 

M. Hakan Safi derince limanı Haberi

M. Hakan Safi derince limanı


GİRESUN’dan 1960’larda İstanbul’a göç eden ve lokantacılıktan kuru temizlemeye, hafriyatçılıktan, kömür ticaretine birçok alanda çalışarak işlerini geliştiren Safi ailesi, işletme hakkını geçen yıl aldığı Derince Limanı’nı da 350 milyon dolarlık dev yatırımla 4 ila 6 kat büyütecek.


HAZİRAN 2014’te ‘yap işlet devret’ ihalesini kazanarak devraldığı Derince Limanı için genişletme ve teknoloji yatırımı başlatan Safi Ailesi’nin girişimcilik hikayesi, 1960’larda Giresun’dan İstanbul’a göç eden Safi kardeşlerle başlıyor. Ailenin ikinci kuşak temsilcisi M. Hakan Safi, “Büyüklerimiz, 1960’larda İstanbul’a Kasımpaşa’ya gelmişler. Lokantacılıktan, kuru temizlemeye, hafriyatçılıktan, kömür ticaretine, müteahhitliğe kadar birçok alanda iş yaparak işleri büyütmüşler. Bizler de ikinci kuşak olarak iş başındayız” diyor ve Safi’nin şu anda en büyük işinin Liman işletmeciliği olduğunu belirtiyor. 2015’te yaklaşık 500 milyon dolar ciroya ulaşan ve 1.500 kişilik...