04 / 05 / 2024

M. Hayrullah Aktan

M. Hayrullah Aktan

Selamdar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Adnan Mutlu, M. Hayrullah Aktan, Mehmet Torun tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 1 Kasım'da Bağcılar, Yüzyıl Mahallesi'nde kuruldu

Babillo Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Babillo Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Nart, Ertuğrul Nart ve Hayrullah Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Mercan Koza Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Koza Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli Ersin Kırtıl ve M.Hayrullah Aktan tarafından kuruldu.

Ataman Grup Mühendislik İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataman Grup Mühendislik İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hayrullah Ataman tarafından kuruldu.

Talveg Yapı Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

Talveg Yapı Müşavirlik Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taha Kemal Altıner ve Hayrullah Başol ortaklığında kuruldu.

Tago Architects tasarım merkezi oldu!

Mimar Gökhan Aktan Altuğ önderliğindeki Tago Architects; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın ülke ekonomisinin uluslararası düzeyde rekabet edebilir bir yapıya kavuşturulması hedefiyle ortaya koyduğu teşvik desteğini alarak “Tasarım Merkezi” unvanını aldı. 

Hayrullah Murat Aka, Doğuş GYO'dan ayrıldı!

Hayrullah Murat Aka, Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti.

Mevlüt Aktan'dan Manisa'ya yeni stadyum müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan, "Kente yeni bir stadyum yapma düşüncemiz var” dedi.

Arman Proje Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arman Proje Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Aktan Özer, Mustafa Özer ve Hatice Özer ortaklığında kuruldu.

Gumbi Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gumbi Yapı Yatırım Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hayrullah Karataş ve Hakkı Şanlı imzasıyla kuruldu.

Merkezi bölgelerdeki ulaşım çözümleri diğer alanları da etkiliyor!

Aysel Aktan, İstanbul'da merkez niteliği taşıyan alanlarda yenileme ve dönüşüm alanlarının, merkez dışındaki bölgelerde ise ulaşım sorunu çözülmüş ya da ulaşım iyileştirme çalışmaları devam eden bölgelerin öne çıktığını söylüyor.

Perspektif Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Perspektif Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Meltem Aktan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Haziran'da Tuzla, İstasyon Mahallesi, İstasyon Caddesi'nde kuruldu.

Yeni Gimat GYO Aktan Bağımsız Denetim firması ile anlaştı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 2014 faaliyet yılı hesap ve işlemlerinin denetimi için AKTAN Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin Bağımsız Denetçi olarak seçilmesine karar verdi...

Beykoz 2B tapu dağıtım töreni gerçekleşti!

Beykoz’da kuşaktan kuşağa miras kalan tapu ve mülkiyet sorununun çözümü ve 120 bin Beykozlu’nun tapusuna kavuşması dolayısıyla düzenlenen tapu dağıtım törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce vatandaşların mutluluğunu paylaştı.

M. Hayrullah Aktan Haberi

M. Hayrullah Aktan


Selamdar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Adnan Mutlu, M. Hayrullah Aktan, Mehmet Torun tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 1 Kasım'da kuruldu. 


Selamdar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; toplu ve münferit konut,han,çarşı iş yeri fabrika sınai tesisler gibi inşaat taahhüt işlerinin gerek şirket olarak gerekse gerçek veya tüzel kişlerle birlikte ortaklıklar kurmak suretiyle yapmak...ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Selamdar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bağcılar, Yüzyıl Mahallesi, 9/1 Sokak, Üney İş Hanı No:1...