04 / 05 / 2024

m i inşaat

m i inşaat

M&İ İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Zekeriyapark Villa projesi satışa çıkmaya hazırlanıyor. 5+1 ikiz villalardan oluşan projede Belgrad Ormanı manzaralı villalar 850 bin dolardan satışa sunuluyor...

İnşaat sektörünün yeni yüzü kentsel dönüşüm için alternatif olacak! Çelik evlere talep artıyor...

İnşaat sektörü gerek teknolojinin getirdiği yeniliklerden biri olan çelik evler, kentsel dönüşüm için alternatif odu.

İki inşaat arasında kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözüm ağızları açık bıraktı!

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden iki inşaat arasındaki kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözümü paylaştı. Söz konusu çözüm adeta ağızları açık bıraktı...

THY- Emlak Konut GYO Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! Yenişehir Evleri'nde flaş gelişme!

Emlak Konut GYO ile THY tarafından hayata geçirilecek Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı. Söz konusu projenin yüklenicisi Kuzu Toplu Konut İnşaat oldu. İşte ayrıntılar...

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı! 2 bin yeni konut geliyor!

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. Bu kapsamda 2 bin yeni konut inşa edilecek.  Söz konusu konutlar Maltepe, Zeytinburnu, Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kumburgaz'da yükselecek.

Adesa Gayrimenkul Konya'da 17 ticari bölümün inşaatı için ruhsat aldı!

Adese Gayrimenkul ile Aydın Yatırım Grup arasında, mülkiyeti Şirketimize ait olan Konya Karatay'da Hacıyusufmescit Mahallesi, 24026 ada 65 parseldeki 22 bin 191 metrekarelik arsada 17 adet Ticari/Sınai vasfılı bölümün yapımı için inşaat yapım ruhsatı alındı. 

Reysaş GYO Adana Sarıçam'da depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı!

Reysaş GYO portföyündeki Adana İli Sarıçam İlçesi Dağcı Mahallesi 151 Ada 12 Parsel'deki 46 bin 946,40 metrekarelik arsa üzerinde asma katlarla birlikte inşa edilecek 32 bin 44 metrekare büyüklüğündeki depo yapımı için İnşaat Yapı Ruhsatı alındı. 

Libya'da yarım kalan inşaat projeleri tamamlanacak!

Libya Dış Basın İdaresi Genel Müdürü Muhammed Tavil, Libya'da yarım kalan inşaat projelerin Türk şirketlerinin desteği ile tamamlanacağını dile getirdi.

Kentsel dönüşüm enerji kazanımı için önemli bir fırsat!

Yüksek Mimar, Pasif Ev Tasarımcısı ve Danışmanı ZeroBuild Türkiye Genel Sekreteri Yasemin Somuncu ile İnşaat Yüksek Mühendisi ve ZeroBuild Türkiye İnşaat Mühendisleri Ağı Lideri Ilgaz Doğan kentsel dönüşümün enerji kazanımı için önemli bir fırsat sunduğunu söyledi.

Pamukkale'de müteahhit inşaatı devam eden okulu bırakıp kaçtı!

Depreme dayanıksız olduğu nedeniyle yıkılan Adil Mustafa Musaoğlu İlkokulu’nun yeniden yapılması için çalışmalara başlayan müteahhit, inşaatı yarım bırakıp kaçtı.

Utopya Turizm İnşaat sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. kayıtlı sermaye tavanı artırımı hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklama yaptı. Utopya Turizm İnşaat sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak.

Van Depremi kentsel dönüşüm için milat!

İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, 17 Ağustos Depremi'nin 19. yıldönümü için basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, yıkımların nedeninin çarpık kentleşme olduğu vurgulandı.

Türk Akımı'nda inşaat önümüzdeki günlerde başlıyor!

Gazprom'un Türk Akımı'nda inşaat için çalışmalarını tamamladığı, inşaata önümüzdeki günlerde başlanabileceği açıklandı.

Ölümlü iş kazalarının yüzde 38'i inşaat sektöründen kaynaklanıyor!

İnşaatlarda İş Sağlığı ve Güvenliği 2017 Hedef Sıfır Pratik Çözümler sempozyumu İstanbul'da başladı. Müsteşar Yardımcısı Nacar: "Ölümlü iş kazalarının yüzde 38'i inşaat sektöründen kaynaklanıyor. Bunların da içlerinde en önemli neden ise yüksekten düşme'' dedi.

m i inşaat Haberi

m i inşaat

M ve İ inşaat güvencesiyle Zekeriyaköy'de hayata geçirilecek olan Zekeriyapark Villa projesi yakında satışa çıkacak. 2 ay sonra yapımına başlanması planlanan Zekeriyapark Villa projesi şirketin bölgedeki diğer projesi olan Zekeriyapark Evleri projesinin hemen yanı başında konumlanacak. 


850 bin dolara Belgrad Ormanı manzaralı 5+1 villa

9 bin 66 metrekare alan üzerinde yükselecek olan Zekeriyapark Villa, toplam 12 ikiz villadan oluşacak.  Tamamı 370 metrekare 5+1 konutlardan meydana gelen projede Belgrad Ormanı manzaralı daireler 850 bin dolardan satışa sunulacak.


2 ay sonra resmen satışta


Şu anda ön talebin toplandığı Zekeriyapark Villa projesinde resmi satışların 2 ay içerisinde başlaması planlanıyor. 

18 ay içerisinde konut teslimlerinin yapılması hedeflenen Zekeriyapark Villa'nın sosyal olanakları arasında ise güvenlik, geniş bahçeler,  yüzme havuzu ve otopark bulunuyor. 

Zekeriyapark Villa 11.02.2016 tarihli güncel fiyatları için...