06 / 05 / 2024

M Kılıç İnşaat Orman Ürünleri Plastik Otomotiv Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

M Kılıç İnşaat Orman Ürünleri Plastik Otomotiv Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

M Kılıç İnşaat Orman Ürünleri Plastik Otomotiv Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kılıç tarafından kuruldu.

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Mş Şimşekler İnşaat Gayrimenkul Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Mş Şimşekler İnşaat Gayrimenkul Taşımacılık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şimşek tarafından kuruldu.

Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıld

Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Erkök Metal Geri Dönüşüm Palet Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkök Metal Geri Dönüşüm Palet Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erdal Köksal tarafından kuruldu.

Mürülü İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mürülü İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Mehmet Gürger tarafından kuruldu.

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Plaın Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Plaın Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Cihanlı ve Gizem Cihanlı ortaklığında kuruldu.

Reska Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Reska Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Resül Karaaslan tarafından kuruldu.

Mşk Teknik İnşaat Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mşk Teknik İnşaat Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Metin Kurt tarafından kuruldu.

Yüksel Mansur Kılınç'tan Emlak Konut GYO'nun ihalelerine ilişkin soru önergesi!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Emlak Konut GYO'nun ihalelerini gündeme taşıdı. Kılınç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un cevaplaması istemi ile soru önergesi sundu. 

Klc Kılıç İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Kılıç İnşaat Taahhüt Ticaret Hizmeti Limited Şirketi Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Kılıç tarafından kuruldu.

M Kılıç İnşaat Orman Ürünleri Plastik Otomotiv Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

M Kılıç İnşaat Orman Ürünleri Plastik Otomotiv Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

M Kılıç İnşaat Orman Ürünleri Plastik Otomotiv Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kılıç tarafından kuruldu.

M Kılıç İnşaat Orman Ürünleri Plastik Otomotiv Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT MALZEMELERİ Çimento, alçı, harç, kireç, mozaik vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti. ORMAN ÜRÜNLERİ Ağacın ilk işlenmesinden imalatindan elde edilen ürünlerin toptan ticareti kereste, ağaç yünü, talaş ve yongası, demir yolu ve tramvay traversleri, kontrplak, yonga ve lifli levhalar mdf, sunta vb. parke panel, ahşap varil, fıçı ve diğer muhafazalar, vb. PLASTİK Sanayide kullanım amaçlı plastik poşet, çanta, torba, çuval, vb. ambalaj malzemelerinin toptan ticareti. OTOMOTİV Motorlu kara taşıtlarının ve motosikletlerin toptan ve perakende ticareti ile onarımı. ELEKTRİK Elektrik malzemeleri toptan ticareti kablo,...