05 / 07 / 2024

M Oil kumkapı istasyonu

M Oil kumkapı istasyonu

Demirören Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Milan Petrol Grubu’na ait M Oil akaryakıt istasyonu ağının 425 ’ inci tesisi İstanbul, Kumkapı ’ da hizmete açıldı...

Akaryakıtta son dakika müjdesi! Benzin, motorin ve LPG alacaklar hemen baksın!

Akaryakıtta zamlar peş peşe gelirken, Ziraat Bankası’ndan resmen nefes aldıracak bir haber geldi. Ziraat Bankası, M Oil ile yaptığı iş birliği kapsamında akaryakıt ve otogaz alımlarında 75 75 hediye edeceğini paylaştı.

Ziraat Bankası’ndan M Oil'de geçerli herkese 75 TL indirim kampanyası! Geç kalmayın 15 Şubat’ta bitiyor!

Ziraat Bankası, TotalEnergies istasyonlarından sonra M Oil'de de geçerli herkese 75 TL indirim kampanyası başlattı. Yeni yılda başlayan kampanya 15 Şubat’ta sona eriyor. İşte kampanyanın detayları…

Kumkapı Tavaşi Süleyman Ağa Camisi açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğünce restore edilen, Kumkapı Tavaşi Süleyman Ağa Camisi yeniden ibadete açıldı. Açılışa Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan katıldı...

Rayyan Oil Fields Danışmanlık İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Rayyan Oil Fields Danışmanlık İthalat ve İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed M.F. Nashad tarafından kuruldu.

TÜPRAŞ Fuel Oil Dönüşüm Tesisleri açıldı!

Tüpraş İzmit Rafinerisi'nin yanında yaptırılan ve yaklaşık 3 milyar dolara mal olan Fuel Oil Dönüşüm Tesisleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın da katıldığı törenle açıldı.

TÜPRAŞ fuel oil dönüşüm tesislerinin açılışı gerçekleşti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜPRAŞ fuel oil dönüşüm tesislerinin açılışında yaptığı konuşmada, tüm TÜPRAŞ mensuplarını kutlayarak, bu büyük yatırımdan dolayı şahsı ve milleti adına teşekkür etti.

Tüpraş Fuel Oil Dönüşüm Projesi bugün açılıyor!

Tüpraş İzmit Rafinerisi'nin yanında yaptırılan ve yaklaşık 3 milyar dolara mal olan Fuel Oil Dönüşüm Projesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı törenle açılacak.

Tüpraş'ın dönüşüm tesisinin inşaatı tamamlandı!

Tüpraş'ın, İzmit Rafinerisi'nin yanında, bin 523 dönümlük alan üzerine kurulan, 3 milyar dolarlık sanayi yatırımı olan Fuel Oil Dönüşüm Tesisi tamamlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 15 Aralık'ta resmi açılış gerçekleşecek.

Tüpraş Fuel Oil Dönüşüm Tesisi projesi tamamlandı!

Tüpraş'ın iskele ve demiryolu bağlantıları ile finansman gideri dahil toplam 3 milyar dolara mal olan ve inşaası tamamlanan Fuel Oil Dönüşüm Tesisi'nde test aşamasına başarıyla geçildiği açıklandı.

Tüpraş Fuel Oil Dönüşüm Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

Tüpraş'ın iskele ve demiryolu bağlantıları ile finansman gideri dahil toplam 3 milyar dolara mal olan ve inşaası tamamlanan Fuel Oil Dönüşüm Tesisi'nde test aşamasına başarıyla geçildiği açıkland

1942 yılında Kumkapı'da bir arsa 123 liraya satılacakmış!

İstanbul Vakıflar Müdürlüğü'nün 1942 yılında verdiği ilanda Fatih Kumkapı'da bulunan bir arsa 123 liradan satışa çıkarılmış. Reşat Altın'ın 33 lira olduğu 1942 yılında 4 altın parasına Kumkapı'dan arsa alınabiliyormuş.

M Oil’in 425’inci istasyonu İstanbul Kumkapı’da açıldı!

Demirören Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Milan Petrol Grubu’na ait M Oil akaryakıt istasyonu ağının 425 ’ inci tesisi İstanbul, Kumkapı ’ da hizmete açıldı...

M Oil'in 425’inci tesisi Kumkapı’da açıldı!

Akaryakıt dağıtım sektöründe hızlı büyümesini sürdüren ve Demirören Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Milan Petrol’e ait M Oil, Kumkapı’da 3 bin metrekare alanda hizmet verecek istasyonunu dün törenle açtı.

M Oil kumkapı istasyonu Haberi

M Oil kumkapı istasyonu

2010’dan bu yana yaptığı yatırımlarla akaryakıt istasyonu ağını hızla büyüten M Oil’in 425’inci istasyonu İstanbul Kumkapı’da açıldı.



Demirören Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Milan Petrol Grubu’na ait M Oil akaryakıt istasyonu ağının 425’inci tesisi İstanbul, Kumkapı’da hizmete açıldı. Bakırköy-Sarayburnu sahil yolundaki tek akaryakıt istasyonu olma özelliği taşıyan yeni tesis, 3 bin metrekarelik alanda son sistem cihazlarla kuruldu.


Aynı anda 20 araca hizmet verebilen akaryakıt istasyonunda, ilk etapta akaryakıt türevlerinin satılacağı ancak ilerleyen günlerde LPG’li araçlar için de hizmet verileceği belirtildi.Bünyesinde özel olarak dizayn edilen araç yıkama ünitesi bulunan Kumkapı M Oil Akaryakıt İstasyonu’nda 15 deneyimli personel, 7 gün 24 saat hizmet verecek. Sahilyolu Sarayburnu istikametinde hizmete giren istasyon bünyesinde bulunan market ise sürücülerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde özel olarak dizayn edildi.

M Oil...