17 / 05 / 2024

M1 Ga Gayrimenkul nerede

M1 Ga Gayrimenkul nerede

M1 Ga Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de Gündüz Bayer ve Yurdaer Kahraman ortaklığında kuruldu. 

Gaıa Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaıa Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Tuğba Okay tarafından kuruldu.

Yeşil GYO 2021 yılı değerleme şirketlerini seçti!

Yeşil GYO'nun portföylerinde bulunan varlıklar için ve 2021 yılı için Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile  De-Ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alacak...

M1 Kny Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldıu!

M1 Kny Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gündüz Bayer ve Martı Wetjen ortaklığında kuruldu. 

M1 Kartal Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

M1 Kartal Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gündüz Bayer be Yurdaer Kahraman ortaklığında kuurldu.

M1 Ga Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

M1 Ga Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de Gündüz Bayer ve Yurdaer Kahraman ortaklığında kuruldu. 

M1 Adn Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

M1 Adn Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yurdaer Kahraman ve Gündüz Bayer ortaklığında kuruldu. 

Yeşil GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılı için De-Ga Gayrimenkul Değerleme ve Lotus Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı. 

Elexia Levent 2017 değerleme raporu!

Yeşil GYO, Elexia Levent projesinde 53 adet bağımsız bölüme ilişkin De-ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye yaptırılan değerleme raporunu yayınladı. 

Yeşil GYO Tuzla'daki gayrimenkulün 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Yeşil GYO portföyünde yer alan Tuzla ilçesinde yer alan 57 adet bağımsız bölüme ilişkin  De-ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye yaptırılan yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

İga İstanbul Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İga İstanbul Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ebbas Uğur tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yeşil GYO İnnovia 1'deki 69 dairenin değerlemesini yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından De-ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye yaptırılan Innovia 1.etapta konumlu 69 adet daireye ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Yeşil GYO İnnovia 3'teki gayrimenkullerin değerlemesini yayınladı!

Yeşil GYO, De-ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye hazırlattığı Innovia 3. Etap'ta bulunan 109 adet bağımsız bölüme ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Yeşil GYO Kocaeli'deki gayrimenkulünün değerlemesini yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın De-ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye yaptırdığı Kocaeli ili, 5143 ada 2 parselde bulunan 18 adet bağımsız bölüme ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

M1 Ga Gayrimenkul nerede Haberi

M1 Ga Gayrimenkul nerede

M1 Ga Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de Gündüz Bayer ve Yurdaer Kahraman ortaklığında kuruldu. 

M1 Ga Gayrimenkul Anonim Şirketi konusu:
Alışveriş merkezi, toptan ve perakende marketlere yönelik olarak değişik ölçülerde her türlü gayrimenkulün alımı, satımı idaresi, inşası geliştirilmesi, kiralanmasıdır. Yurtiçi ve yurtdışında kurulmuş veya kurulacak olan yerli veya yabancı inşaat ticaret turizm pazarlama mümessillik mühendislik proje hizmetleri ve müşavirlik hizmetleri veren şirketlere ortak olmak kısa veya uzun vadeli adi ortaklıklar 'joint venture' iş ortaklıkları konsorsiyumları kurmak veya kurulmuş olanlara sonradan katılmak bunlarla geçici iştirakler kurmak yapılacak işbirliğinin mahiyetine uygun anlaşmalar yapmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

M1 Ga Gayrimenkul Anonim Şirketi adres: Esentepe Mah.Büyükdere Cd. Levent Plz.(A-B-C)Bl.N:173/9...