03 / 05 / 2024

M2 Trakya İnşaat iletişim

M2 Trakya İnşaat iletişim

M2 Trakya İnşaat Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Salim Öztürk tarafından kuruldu. 

Trakya Atlas Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trakya Atlas Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile ÖZgür Baskın tarafından kuruldu.

M2 Grup İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M2 Grup İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Doğan tarafından kuruldu.

Yeni Trakya İnşaat Hafriyat Peyzaj ve Asfalt Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Trakya İnşaat Hafriyat Peyzaj ve Asfalt Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Güneş tarafından kuruldu.

Boen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi açıldı!

Boen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi bugün Çatalca'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

M2 Trakya İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

M2 Trakya İnşaat Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Salim Öztürk tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Yeşil Trakya İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Trakya İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Sirgün tarafından kuruldu. 

Trakya'nın en donanımlı hayvan hastanesi hizmete başladı!

Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğince 1,5 milyon lira bütçe ile inşa edilen Trakya'nın en donanımlı hayvan hastanesi hizmet vermeye başladı.

M2 İnşaat Malzemeleri ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

M2 İnşaat Malzemeleri ve Ticaret Anonim Şirketi, Kaan Kayahan ve Ayhan Başar Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Şişli, Harbiye Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Trakya'nın ilk jeotermal su kaynağı Kırklareli'nde!

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü ekipleri, Trakya'nın ilk jeotermal su kaynağını Kırklareli'nde buldu. Geçen yıl Asilbeyli köyünde Ferudun Çilli'ye ait arazide yürüttüğü çalışmalarda bin 500 metrede jeotermal bulguya ulaşıldı.

Trakya Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Trakya Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Ümit Almacı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Ekim'de Bağcılar, Kirazlı Mahallesi, Mahmutbey Caddesi'nde kuruldu.

Trakya'nın en büyük meydanı için Tekirdağ Cumhuriyet Meydanı'nın çevresi yıkılacak!

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, " Cumhuriyet Meydanını, Yapı Kredi Bankasına kadar kavuştu. Yukarıdan da Valilikten sahile kadar buluşturan bir büyük meydanın Trakya'nın en büyük meydanın açılışının ilk adımını attık.

Adres Yalıkavak nerede?

M2 Turizm İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Adres Yalıkavak nerede sorusuna yanıt olarak Muğla-Bodrum deniliyor. 50 bin metrekare alana sahip olan projede banka kredisi ile konut sahibi olunuyor...

M2 Trakya İnşaat iletişim Haberi

M2 Trakya İnşaat iletişim

M2 Trakya İnşaat Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Salim Öztürk tarafından kuruldu. 

M2 Trakya İnşaat Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT -Yurtiçi ve yurtdışında inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Yurtiçi ve yurtdışında resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul...