10 / 05 / 2024

Ma Gestion Gayrimenkul

Ma Gestion Gayrimenkul

Ma Gestion Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi, Mustafa Armutçu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

Maş Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maş Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Altun, Osman Şevki Aydemir ve Ahmet Seven ortaklığında kuruldu.

Trabzon Maçka'da 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla 36 gayrimenkul satılıyor: Arsa, arazi ve iş yeri alacaklar dikkat! 

Trabzon Maçka Belediye Başkanlığı, aralarında arsa, arazi ve iş yeri olan 36 adet gayrimenkulü 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Ma Project Tr Alizadeh Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ma Project Tr Alizadeh Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Alızadeh tarafından kuruldu.

Maıson Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Maıson Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Dıana Bonch-Bruevıch ve Tatıana Bonch-Bruevıch ortaklığında kuruldu.

La Maıson Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

La Maıson Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Onur Küçükerdoğan tarafından kuruldu.

İnanlar İnşaat mağdurlarına TMSF'den müjde! Gayrimenkul satışıyla tapu hacizleri kaldırılacak! 

İnanlar İnşaat’ın mağdurlarına TMSF’den müjde geldi. TMSF’nin kayyım şeklinde görevlendirildiği İnanlar İnşaat’ın 144 gayrimenkulü paket halinde satılacak. Buradan elde edilen gelirle tapular üzerindeki hacizlerin kaldırılması planlanıyor...

Maçka Sosyal Yardımlaşma Başkanlığı Trabzon'da 2 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Maçka Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, Trabzon Maçka'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Efrahim Atmaca tarafından açıldı.

Danişma Group Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Danişma Group Emlak Ve Gayrimenkul Limited Kağıthane’de  400 bin TL sermaye bedeli ile  Alı    Zarbı Fereıdounı tarafından kuruldu.

Adese Gayrimenkul'ün Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi!

Adese Gayrimenkul'ün Konya'da işletilmekteyken faaliyetlerine son verilen Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi.

Adese Gayrimenkul Konya'daki mağazasını Migros'a devretti!

Adese Gayrimenkul'ün Kulesite ve Ereğli Parksite mağazalarının demirbaşları ile kiracılık hakları devredilecek.

Fila Maıson İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fila Maıson İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer2de 10 bin TL sermaye bedeli ile Lala Gahramanova tarafından kuruldu.

Miryam Maştaoğlu Kuyumcukent Gayrimenkul'den istifa etti!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Yatırımcı ilişkileri Bölümü Yöneticiliği ve Yönetim Kurulu bünyesinde oluşturulmuş olan Kurumsal Yönetim Komitesi Üyeliği görevlerini yürüten Miryam Maştaoğlu, yürütmekte olduğu görevlerden istifa etti.

Ma Gestion Gayrimenkul Haberi

Ma Gestion Gayrimenkul

Ma Gestion Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi, Mustafa Armutçu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu. 


Ma Gestion Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; MADDE 3 :  Şirketin amaç  ve  konusu  aşağıda  gösterilen  işlerdir.  1. Şirket yürürlükteki mevzuata uygun olmak kaydı ile türlü gayrimenkul, konut ve ticari taşınmazın alımı, satımı, yıllık, dönemsel veya sezonluk kiralaması, yıllık, dönemsel veya sezonluk kiraya verilmesi, projelendirmesi, parselasyon yapmak, rehin almak, tesis olunmuş rehinleri kaldırmak, sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde belirlenen esaslara uymak koşuluyla Şirketin kendi adına ve üçüncü kişiler lehine garanti, kefalet, teminat vermek veya ipotek dahil rehin hakkı tesis etmek, irtifak, intifa, kat irtifakı, üst hakkı, inşaat hakkı, şufa hakkı, vefa hakkı, kat mülkiyeti, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek, devir...