25 / 05 / 2024

Maad İzolasyon

Maad İzolasyon

Maad İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Demet Onuş, Uğur Akyürek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Gardenya Plaza'da kuruldu.

Bipanel İnşaat İzolasyon Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bipanel İnşaat İzolasyon Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kumlu tarafından kuruldu.

Doğan Girişim Çatı İzolasyon İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Girişim Çatı İzolasyon İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Karslı tarafından kuruldu.

Türkkan İnşaat Yapı Malzemeleri İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkkan İnşaat Yapı Malzemeleri İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Şahin tarafından kuruldu.

İnergo Endüstriyel Akustik İzolasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnergo Endüstriyel Akustik İzolasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Kılavuz tarafından kuruldu.

Tekonoplus İzolasyon İnşaat Otomotiv ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekonoplus İzolasyon İnşaat Otomotiv ve Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Orkun İbrahim Güller tarafından kuruldu.

Mat Alçı İzolasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat Alçı İzolasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Behiç Barış Ateş tarafından kuruldu.

Benna Yalıtım İzolasyon ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Benna Yalıtım İzolasyon ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Sezgin Özer tarafından kuruldu.

Savitek Yalıtım Dış Cephe İzolasyon İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savitek Yalıtım Dış Cephe İzolasyon İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yaşar tarafından kuruldu.

Yeditepe İzolasyon Zemin Kaplama Sistemleri ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe İzolasyon Zemin Kaplama Sistemleri ve İnşaat Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Erdoğan tarafından kuruldu.

CML İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CML İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Makina Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemile Sofu tarafından kuruldu.

Pelenkoğlu Alçı İzolasyon ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelenkoğlu Alçı İzolasyon ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Behiç Barış Ateş, Gizem Çavuşoğlu, Güzin Seher Pelenkoğlu ve İbrahim Can Pelenkoğlu ortaklığında kuruldu.

Vatan İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatan İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Çiçek tarafından kuruldu. 

Agi Yapı İzolasyon Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agi Yapı İzolasyon Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gözüküçük tarafından kuruldu...

Maad İzolasyon Haberi

Maad İzolasyon

Maad İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Demet Onuş, Uğur Akyürek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu. 


Maad İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İZOLASYON VE YALITIM MALZEMELERİ a.      Her türlü konut, fabrika, atölye, ve benzeri binalara tüm yüzey izolasyonu, deniz, hava ve kara taşıtlarının tüm yüzey izolasyonunu yapmak. Akustik vibrasyon ısı ve su yalıtımı yapan her türlü izolasyon malzemelerinin ve bunlar için gerekli olan yardımcı malzemelerin alım, satım, ithalat, ihracat ve üretimini yapmak. Isı yalıtımlı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. b.      Her türlü binaların, deniz, hava ve kara taşıtlarının ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. c.     Her nevi boya maddeleri ve yan ürünlerinin,...