05 / 05 / 2024

Maad İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maad İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maad İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Demet Onuş, Uğur Akyürek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Gardenya Plaza'da kuruldu.



Maad İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Demet Onuş, Uğur Akyürek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu. 


Maad İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İZOLASYON VE YALITIM MALZEMELERİ a.      Her türlü konut, fabrika, atölye, ve benzeri binalara tüm yüzey izolasyonu, deniz, hava ve kara taşıtlarının tüm yüzey izolasyonunu yapmak. Akustik vibrasyon ısı ve su yalıtımı yapan her türlü izolasyon malzemelerinin ve bunlar için gerekli olan yardımcı malzemelerin alım, satım, ithalat, ihracat ve üretimini yapmak. Isı yalıtımlı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. b.      Her türlü binaların, deniz, hava ve kara taşıtlarının ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. c.     Her nevi boya maddeleri ve yan ürünlerinin, metal boyası, oto boyası, astar, plastik, yağlı, saten boya, tiner, macun benzeri mamul ve yarı mamul ürünlerinin imali, ithali, ihracı. PAMUK VE ELYAF MAMULLERİ a.      Suni ve sentetik pamuk imali, ithali, ihracı, alım ve satımını yapmak. b.      Her türlü çuval (jüt, kanaviçe, plastik ve naylon gibi maddelerden imal) alımı, satımı, ithalatı, ihracatı ve üretimini yapmak. c.       Her nevi çadır,branda ve tente mamulleri imalatı, alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. d.      Polipropilen hammaddeden elyaf imal etmek, alım satımını, ithalini ve ihracını yapmak. e.      Her türlü halat ve yelken imali, imal ettirilmesi, alımı, satımı, ithali ve ihracatını yapmak. f.        Pamuklu, yünlü, keten, ipek, suni ve sentetik elyaftan mamul her türlü ipliklerden elde edilmiş sanayide tarımda ve hizmet sektöründe kullanılan her çeşit üstüpünün imali, imal ettirilmesi, ihracatı, ithalatı, toptan ve perakende ticaretini yapmak.



Geri Dön