19 / 05 / 2024

Uğur Akyürek

Uğur Akyürek

Maad İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Demet Onuş, Uğur Akyürek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Gardenya Plaza'da kuruldu.

Uğur Eryürek: İkinci elle alakalı inşaat firmalarını desteklemeyi istiyoruz!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Remax Uğur Eryürek; ikinci el konut seçeneklerinden ve inşaat firmalarının neler yapması gerektiğinden bahsetti.

Ankara Yenimahalle Uğur Mumcu Mahallesi imar planı değişikliği askıya çıktı!

Ankara'da Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından, Uğur Mumcu Mahallesi 13811 ada 1 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Uğur Dumankaya: Ekonomide daha çok güçlenerek yolumuza devam etmeliyiz!

Uğur Dumankaya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 12. Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi ile sonuçlanan Cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirdi. Dumankaya ' Ekonomide daha çok güçlenerek yolumuza devam etmeliyiz' dedi.

Zekayi Akyürek: Seçimlerin arka arkaya gelmesi emlak sektörünü olumsuz etkiledi!

İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Zekayi Akyürek, Ramazan Bayramı ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin arka arkaya gelmesinin emlak sektörünü olumsuz etkilediğini söyledi. Akyürek, seçimlerin ardından sektörün biraz daha hareketleneceğini bildirdi.

Zekai Akyürek: 2014'te emlak sektörü durgun!

2014 yılının emlakçılar için biraz durgun geçtiğini belirten İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Zekayi Akyürek, "2014 yılı, bazen şans diyelim, bazen şanssızlık diyelim. her şey üst üste geldi.

İsmail Uğur: Balıkesir en fazla yenilenebilir enerji üretilen il konumunda!

Balıkesir'de rüzgâr, güneş ve jeotermal enerji yaygın olarak kullanılıyor. Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur, "İlimiz en fazla yenilenebilir enerji üretilen ili konumunda. Ayrıca OSB'lerimizin hiçbir borcu yok" dedi...

Uğur Dumankaya: Fikirtepe'de yanlış fiyatlandırma yapılıyor!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı olan Uğur Dumankaya, İstanbul Fikirtepe'de tecrübesiz müteahhitlerin yanlış fiyatlandırma yaptığını belirterek, bunun bölgede büyük bir krize sebep olabileceği uyarısında bulundu.

Tahir Akyürek Yeni Konya Stadı'nı inceledi!

Yeni stadyumdaki çim serme çalışmalarını yerinde inceleyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye’yi gururla temsil edecek stadyumu Türk sporuna, Konya’ya ve Türkiye’ye kazandırmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Uğur Dumankaya: İnşaatta başıboşluk var!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, herkesin çok kolay müteahhit olup, büyük inşaat projelerine girebilmesini eleştirerek, şunları söyledi: Bu hiçbir yerde yok "Bir bakkal da yarın bizim sektöre girip proje yapabilir"...

Uğur Dumankaya: Devletin işini iyi yapanla kötü yapanı ayırması gerek!

Dumankaya inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya. Türkiye'de sermaye olduğu müddetçe bir eğitim gerektirmeden inşaat yapmanın çok kolay olduğunu söyledi. Dumankaya'ya göre devletin, işini iyi yapanla kötü yapanı ayırması gerekiyor.

Uğur Dumankaya: Kıbrıs'ta yatırım yapabiliriz!

Türkiye inşaat dünyasının devlerinden Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, bir konferans için Kıbrıs'taydı. Kıbrıs iş dünyasıyla buluştu, dar zamanda da olsa Kıbrıs'ı gezme fırsatı buldu...

Uğur Dumankaya: Seçimlerin sonucunda kazanan milletimiz ve refah olacak!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Türkiye’nin yakın zamandaki en önemli gündem maddelerinden sadece biri olan cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda deeğrlendirme yaptı ve görüşlerini belirtti.

Maad İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maad İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Demet Onuş, Uğur Akyürek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Gardenya Plaza'da kuruldu.

Uğur Akyürek Haberi

Uğur Akyürek

Maad İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Demet Onuş, Uğur Akyürek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu. 


Maad İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İZOLASYON VE YALITIM MALZEMELERİ a.      Her türlü konut, fabrika, atölye, ve benzeri binalara tüm yüzey izolasyonu, deniz, hava ve kara taşıtlarının tüm yüzey izolasyonunu yapmak. Akustik vibrasyon ısı ve su yalıtımı yapan her türlü izolasyon malzemelerinin ve bunlar için gerekli olan yardımcı malzemelerin alım, satım, ithalat, ihracat ve üretimini yapmak. Isı yalıtımlı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. b.      Her türlü binaların, deniz, hava ve kara taşıtlarının ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. c.     Her nevi boya maddeleri ve yan ürünlerinin,...