04 / 05 / 2024

maaş promosyonu ne kadar

maaş promosyonu ne kadar

Türkiye gündemine bomba gibi düşen emekli banka promosyonlarının eylül kampanyaları sona erdi. Öte yandan memur maaş promosyonları da peş peşe güncellenmeye başladı. 

Özgür Demirtaş'tan polis promosyonlarına destek:'300 liraya anca 3 karpuz alırsınız' Polis maaş promosyonu ne kadar?

Polis memurlarının maaş promosyonunda sular durulmuyor. EMNİYET SEN öncülüğünde başlatılan 330 bin polise adil maaş promosyonu kampanyasına Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan destek mesajı geldi. Peki polis maaş promosyonu ne kadar? İşte 2022 polis maaş promosyon rakamları...

Emekliye maaşa ek kesin yatacak rakam belli oldu: Emekli maaş promosyonu ne kadar? İşte TEB emekli promosyon 2024!

Milyonlarca emekli banka banka promosyon rakamlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. TEB, Mayıs 2024 promosyonunu açıkladı. Peki TEB emekli promosyon 2024 ne kadar? İşte TEB emekli promosyon 2024! 

Garanti BBVA Mayıs 2024 emekli maaş promosyonu güncel rakamlarını açıkladı!

Emekli maaş promosyonu doğrultusunda Mayıs 2024 güncellemesini yapan Garanti BBVA yeni ödeme tarifesini de duyurdu. Buna göre, Garanti BBVA emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödemesi yapacak? 

Nisan 2024 emekli maaş ödeme takvimi belli oldu! Nisan 2024 maaşları ne zaman yatırılacak? 

Milyonlarca emekli maaş ödemelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Nisan 2024 maaşları ne zaman yatırılacak? 

İş Bankası emekli promosyonu ne kadar Nisan 2024 ?İş Bankası emekli promosyon paketi yenilendi! Emekliler hemen bakın!

Özel bankaların verdiği emekli maaş promosyonlarında artış yapıldı. Peki İş Bankası Nisan 2024 emekli promosyonu ne kadar? Emekliler hemen bu rakamlara bakın...

Memur maaşları erken mi yatacak? Nisan ayı memur maaşları ne zaman ödenecek? Memurlar şimdi bakın! 

Milyonlarca memurun bayram öncesinde maaş beklentisi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Peki memur maaşları erken mi yatacak? Nisan ayı memur maaşları ne zaman ödenecek? İşte ayrıntılar...

Emeklilere Şubat 2024 müjdesi: İşte en yüksek maaş promosyonu veren 3 banka!

Milyonlarca emekliye, emekli maaşlarını taşıdıklarında bankalar tarafından promosyon ödemesi yapılıyor? Peki en yüksek maaş promosyonu veren 3 banka hangileri? Kamu bankalarında emekli promosyonu kaç TL? İşte Şubat 2024 promosyon ödemeleri...

Zamlı 2024 apartman görevlisi maaşları ne kadar olacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yeni asgari ücreti dün açıkladı. Buna göre, Bakan Işıkhan 2024 senesinde uygulanacak olan asgari ücret tutarının 17.002 TL olduğunu belirtmişti. Peki 2024 apartman görevlisi maaşları ne kadar olacak?

Emekliler için yeni promosyon yarışı! En düşük maaş promosyonu ne kadar? Hangi banka kaç TL emekli promosyonu veriyor? 

Bankaların güncel emekli promosyon tutarları merakla araştırılıyor. Peki en düşük maaş promosyonu ne kadar? Hangi banka kaç TL emekli promosyonu veriyor? İşte banka banka o rakamlar...

Asgari ücret zammında yeni rakamlar peş peşe ortaya çıktı! 2024 Ocak ayında maaşlar ne kadar olacak?

Milyonlarca asgari ücretli 2024 maaş zamlarının ne kadar olacağını sorguluyor. Asgari ücret zammında yeni rakamlar ortaya çıktı! 2024 Ocak ayında maaşlar ne kadar olacak?

En düşük memur maaşı 33 bin TL! Zamlı memur maaşları ne zaman yatacak? Memurlar ikramiye alacak mı? 

Memur maaş zamları ile ilgili son dakika hesaplamaları peş peşe gelmeye devam ediyor. Peki Zamlı memur maaşları ne zaman yatacak? Memurlar ikramiye alacak mı? İşte detaylar... 

Emekliler dikkat: Kök maaşınızı hemen hesaplayın! 7 bin 500 lira alan emeklilerin kök maaşları ne kadar? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün emeklilere verdiği ikramiye müjdesinin ardından, emekli kök maaş hesaplama yeniden gündem oldu. Peki 7 bin 500 lira alan emeklilerin kök maaşları ne kadar?

Yeni ve zamlı dul-yetim maaşları ne kadar oldu? Hemen hesaplara yatırılacak Eylül 2023 maaşlarına bakın!

Yeni ve zamlı dul ve yetim maaşları ne kadar oldu sorusunun yanıtı pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. Hemen hesaplara yatırılacak Eylül 2023 maaşlarına bakın... İşte kalem kalem Eylül 2023 maaşları...

Polis, öğretmen, hemşire ve avukat maaşları ne kadar oldu? İşte meslek meslek yeni zamlı maaş tablosu!

Heyecanla beklenen kritik toplantının ardından memur maaşlarına 2024 ve 2025  yıllarında yapılacak zam oranları belli oldu. Peki Polis, öğretmen, hemşire ve avukat maaşları ne kadar oldu? İşte meslek meslek yeni zamlı maaşlar!

maaş promosyonu ne kadar Haberi

maaş promosyonu ne kadar

Temmuz ayı zammından sonra emeklilere verilen promoston 10 bin TL'ye ulaşırken memurların banka promosyonlarında da haraketlilik yaşandı.  Eylül ayı emekli promosyon kampanyaları dün sona ererken memurlar için ise peş peşe yeni rakamlar geliyor.

EKİM'DE BANKA PROMOSYONU KAMPANYALARI NE OLACAK?

Bankaların Ekim'de de emekli promosyon kampanyaları için yeni açıklama yapması bekleniyor. Ayrıca Ekim ayında da memur banka promosyonları da milyonların gündeminde yer alacak.

POLİS MAAŞ PROMOSYONU MİKTARI AÇIKLANDI

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Vakıfbank ile yapılan yeni banka maaş promosyonuna yönelik protokole göre, tüm personele tek seferde, peşin ve eşit olarak hiçbir kesinti yapılmaksızın 27 bin TL ödenmesinin karara bağlandığını açıkladı. Peki diğer memur maaş promosyonları ne kadar olacak? Bankalar promosyonlarını güncelleyecek mi?

2022'DE MEMUR MAAŞLARI TEMMUZ ZAMMI İLE BÜYÜK ORANDA YÜKSELİNCE...

Yeni Şafak'ın haberine...