02 / 05 / 2024

Mab Balcılar Mimarlık Mühendislik İnşaat iletişim

Mab Balcılar Mimarlık Mühendislik İnşaat iletişim

Mab Balcılar Mimarlık Mühendislik İnşaat Pazarlama E-Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Balcı tarafından kuruldu.

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Çağlar Ercan tarafından kuruldu.

Kaya Yapılar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Yapılar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ümit Durmuşkaya tarafından kuruldu.

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile  İlyas Arslangündoğdu tarafından açıldı.

Yalıcılar Danışmanlık Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalıcılar Danışmanlık Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Yalıcılar tarafından kuruldu.

Tanınmışlar Eğitim Mimarlık Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanınmışlar Eğitim Mimarlık Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Tanınmış tarafından kuruldu.

Mab Balcılar Mimarlık Mühendislik İnşaat Pazarlama E-Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mab Balcılar Mimarlık Mühendislik İnşaat Pazarlama E-Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Balcı tarafından kuruldu.

Steelkon Projects Uzay Kafes Sistemleri Ve Çelik Yapılar İnşaat Müh.Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Steelkon Projects Uzay Kafes Sistemleri Ve Çelik Yapılar İnşaat Müh.Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aksungur tarafından kuruldu.

Balat’ta bulunan sivil mimarlık örneği yapıların cepheleri yenileniyor!

Fatih ve İstanbul’un en özel ve güzel noktaları arasında yer alan Balat’ta bulunan sivil mimarlık örneği yapıların cepheleri yenileniyor.

Aktaşlar Proje Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aktaşlar Proje Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aktaş tarafından kuruldu.

EGK Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EGK Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Bağcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kocaer ve Gizem Kocaer  tarafından kuruldu.

Dora Dizayn Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dora Dizayn Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kayacı ve Ömer Erkendoğdu ortaklığında kuruldu.

Mimarlık tutku ile bağlı olmadan yapılabilecek bir meslek değil!

Koray Yavuzer, "Mimarlık mesleği tutku ile bağlı olmadan yapılabilecek bir meslek değil. Bir projenin kağıt üzerinde iyi olması, güzel olması ancak hedef kitleye hitap etmemesi zaten başarılı sonuçlar almayı mümkün kılmaz" dedi...

Dijital dünya ile mimarlık anlayışı değişiyor!

Yerce Mimarlık ofis ve konut projelerinin yanı sıra adeta birer sanatsal yerleştirme niteliği taşıyan “The Path” ve “Tropicana” gibi tasarımlarıyla günümüz fuarcılık anlayışına farklı bakış açıları kazandırıyor. 

Mab Balcılar Mimarlık Mühendislik İnşaat iletişim Haberi

Mab Balcılar Mimarlık Mühendislik İnşaat iletişim

Mab Balcılar Mimarlık Mühendislik İnşaat Pazarlama E-Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Balcı tarafından kuruldu.

Mab Balcılar Mimarlık Mühendislik İnşaat Pazarlama E-Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi konusu:
1-MİMARLIK-MÜHENDİSLİK Şirket her türlü etüt, plan, proje, mimarlık, mühendislik ve müşavirlik hizmetleri, mühendislik yapıları, yerleşim alanları ve maden sahalarında; jeolojik, jeoteknik, jeofizik etütler ve maden etüdleri, hidrolojik, hidrojeolojik etüdler, sıcak su etüdleri, jeolojik inceleme ve harita yapımı, maden arama, araştırma ve mevcut maden sahalarında gerekli sontaj, inceleme ve etütlerin yapılması, rezerv hesaplarının yapılması, ön işletme ve işletme raporlarının hazırlanması, kıyı ve deniz jeolojisi proje ve uygulamaları, ÇED raporlarının hazırlanması, beton ve bitümlü kaplamalar dizayn ve mühendislik hizmetleri, jeolojik, jeoteknik, jeofizik danışmanlık ve mühendislik ve proje...