19 / 05 / 2024

Mabsuıte Gayrimenkul iletişim

Mabsuıte Gayrimenkul iletişim

Mabsuıte Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Akif Beğen tarafından kuruldu.

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

Mabsuıte Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mabsuıte Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Akif Beğen tarafından kuruldu.

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor...

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim!

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nef Bahçelievler projesi yakında satışa sunuluyor...

Ege Yakası Sinpaş satış ofisi iletişim!

Sinpaş GYO iştiraki Eviya Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Ege Yakası Sinpaş, İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı'da inşa ediliyor. İşte Ege Yakası Sinpaş satış ofisi iletişim bilgileri...

İş Gayrimenkul İnistanbul Gala iletişim!

İş GYO ve Nef imzası taşıyan İnistanbul Gala projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa ediliyor.İş Gayrimenkul İnistanbul Gala iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İş Gayrimenkul Manzara Adalar iletişim bilgileri!

İş Gayrimenkul Manzara Adalar iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 74 96 olarak belirledi. Manzara Adalar projesi 975 adet daireden meydana geliyor.

Hiper Gayrimenkul Future Park iletişim!

Hiper Gayrimenkul Future Park iletişim için 444 9 532 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor.

Piyalepaşa Gayrimenkul’ün PR ajansı SALT İletişim oldu!

Piyalepaşa Gayrimenkul’ün stratejik iletişim danışmanlığını SALT İletişim Grup yürütecek. Piyalepaşa Gayrimenkul, Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi “Piyalepaşa İstanbul”u hayata geçiriyor.

24 Gayrimenkul İstasyon 24 iletişim!

24 Gayrimenkul İstasyon 24 iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0212 244 24 24 olarak belirlendi. Toplam 98 adet daireden oluşan projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Piyalepaşa Gayrimenkul Piyalepaşa İstanbul iletişim!

Piyalepaşa Gayrimenkul Piyalepaşa İstanbul iletişim için 0212 216 22 30 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen projenin 107 bin metrekarelik konut alanı bulunuyor.

Mabsuıte Gayrimenkul iletişim Haberi

Mabsuıte Gayrimenkul iletişim

Mabsuıte Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Akif Beğen tarafından kuruldu.

Mabsuıte Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1- T.C ithalat ve ihracat rejimine uygun her türlü malın alım satımı ithalat ve ihracatını yapmak. 2- Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler...