06 / 05 / 2024

Macha Tur Organizasyon adres

Macha Tur Organizasyon adres

Macha Tur Organizasyon Anonim Şirketi, Mehmet Yıldırım tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Ferre Tur Turizm Organizasyon Danışmanlık Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferre Tur Turizm Organizasyon Danışmanlık Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthae'de Franco Ferre tarafından kuruldu.

Akdeniz Tur Turizm İnşaat Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Akdeniz Tur Turizm İnşaat Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Durmuş tarafından kuruldu.

Mimaritur Turizm Organizasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Tur Limited Şirketi kuruldu!

Mimaritur Turizm Organizasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Tur Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Sökmek tarafından kuruldu.

Özyilmaz Tur Turizm Seyahat Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Özyilmaz Tur Turizm Seyahat Organizasyon Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turan tarafından kuruldu.

Semıramıs Tur Turizm Gıda Reklam Ve Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semıramıs Tur Turizm Gıda Reklam Ve Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Omar Imad Taha Al-Badrı tarafından kuruldu. 

Eser Seyahat ve Tur Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Eser Seyahat ve Tur Organizasyon Limited Şirketi, Yusuf Ak ve İlker Kazancı ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Merhaba Tur Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merhaba Tur Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İsmail Şafak Karakan tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Zeytinburnu, S.Nizam Mahallesi'nde kuruldu.

Murad Tur Turizm Acenteliği İletişim İnşaat Otomotiv Eğitim Reklam Organizasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirket

Murad Tur Turizm Acenteliği İletişim İnşaat Otomotiv Eğitim Reklam Organizasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Kılıçoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile Kadıköy'de 4 Haziran'da kuruldu.

Yükselen Tur Organizasyon Turizm İnşaat Müzik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Tur Organizasyon Turizm İnşaat Müzik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Yüksektepe tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Doğu Tur Organizasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Tur Organizasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Doğu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Kasım'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu.

Zarood Tours Organizasyon Otelcilik Seyahat Turizm İnşaat İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Zarood Tours Organizasyon Otelcilik Seyahat Turizm Otomotiv Nakliyat Gıda İnşaat İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Hamdan Muslem S Almehmady tarafından 1 Ekim'de kuruldu.

Proje365 Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat ve Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje365 Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat ve Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Reyhan Ekşi Aksu, Gül İrem Çubukcu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 1 Ekim'de kuruldu.

Duyga Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Site Yönetimi Organizasyon Turizm Mobilya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Duyga Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Site Yönetimi Organizasyon Turizm Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Alp Duyar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Macha Tur Organizasyon adres Haberi

Macha Tur Organizasyon adres

Macha Tur Organizasyon Anonim Şirketi, Mehmet Yıldırım tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 15 Mart'ta kurulan Macha Tur Organizasyon Anonim Şirketi iş konusu; yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir işletebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Macha Tur Organizasyon Anonim Şirketi adres: Fatih, Hatice Sultan Mahallesi, Fevzipaşa Caddesi, No:162,...