29 / 04 / 2024

Macit Özcan kimdir

Macit Özcan kimdir

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi Macit Özcan kimdir? Macit Özcan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? Macit Özcan, hangi işlere imza attı?

Macit Özcan: Mersin'in altyapı probleminin yüzde 80'nini çözdük!

Mersin'in sorunlarının yüzde 80'ini çözen Macit Özcan, "Eksik kalan projelerimizi önümüzdeki dönemde tamamlamak için şimdiden kolları sıvadık" dedi. Her yıl bütçemizin yarıya yakınını altyapıya ayırarak, Mersin'in altyapı problemi çözüldü...

Macit Özcan: Mersin'i marka yaptık!

Göreve ilk geldiğinde Mersin'in alt ve üst yapısı olmayan, hizmete susamış bir kent olduğunu belirten MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, 15 yıllık görev süresince yaptıkları hizmetlerle Mersin'i 'marka kent' haline getirdiklerini söyledi...

Banu Ejder Özcan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Banu Ejder Özcan kimdir? Kaç yaşında?   Banu Ejder Özcan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Banu Ejder Özcan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Banu Ejder Özcan'ın hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Emin Özcan kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Özcan kimdir? Mehmet Emin Özcan daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Emin Özcan'ın biyografisi...

İsmail Özcan kimdir?

İsmail Özcan, Cathay Group Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki İsmail Özcan kimdir? Bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte İsmail Özcan'ın biyografisi...

Mestan Özcan kimdir?

Mestan Özcan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Mestan Özcan kimdir? Mestan Özcan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Lokman Özcan kimdir?

Lokman Özcan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Siirt Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Lokman Özcan kimdir? Lokman Özcan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Macit Haldız kimdir?

​Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız kimdir? Macit Haldız bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ulvi Özcan kimdir?

Bosforce Real Estate'nin Yönetici Ortağı Ulvi Özcan kimdir? Ulvi Özcan, bugüne kadar sektörde hangi işlere imza attı?

Berkay Şeşen kimdir?

2010 yılında, Süha Özcan Afacan ile birlikte İki Mimar firmasını Ankara’da kuran Mimar Berkay Şeşen kimdir? Berkay Şeşen, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Süha Özcan Afacan kimdir?

2010 yılında, Berkay Şeşen ile birlikte İki Mimar firmasını Ankara’da kuran ve çalışmalarına burada devam eden Mimar Süha Özcan Afacan kimdir? Süha Özcan Afacan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Süha Özcan Afacan..

Mersin Deniz Parkı'nın yıkımı mahkemeye taşındı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li eski başkanı Macit Özcan, kendi döneminde yapılan ve yaklaşık 35 milyon liraya mal olan Deniz Park’ın yıkımının usulsüz olduğunu ileri sürerek suç duyurusunda bulundu...

Özcan Çetin kimdir?

Mimar Özcan Çetin kimdir? Mimar Özcan Çetin, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Özcan Çetin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Özcan Çetin...

Mersin Deniz Park'ta yıkım çalışmalarına başlandı!

Mersin’in önceki belediye başkanı CHP’li Macit Özcan tarafından 35 milyon lira harcanarak yaptırılan Mersin Deniz Park’ın yıkımına başlandı..

Mersin Deniz Park'ın yıkımına başlandı!

Mersin'de önceki Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Macit Özcan tarafından 35 milyon lira harcanarak yaptırılan ancak bir vatandaşın kamu yararına olmadığı gerekçesiyle mahkemeye başvurması sonucu Mersin Deniz Park'ın yıkımına başlandı.

Macit Özcan kimdir Haberi

Macit Özcan kimdir

Macit Özcan kimdir?

Macit Özcan, 1954 yılında Adana Karataş' ta doğdu. İlk ve orta öğretimini Adana' da tamamladı. 1975 yılında Çukurova Üniversitesi Mühendislik Yüksek Okulu'ndan, İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu. 


1976 yılında Çukobirlik Teknik Müdürlüğü görevine başladı. 1976 - 1978 yıllarında askerlik görevini yaptıktan sonra, Bayındırlık ve İskan Bakanlığında İnşaat Mühendisi olarak görev yaptı. 


1979 yılında Adana 14.Yapı İşleri Bölge Müdürlüğünde, 1980 yılında İçel Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde İnşaat Mühendisi olarak görev yaptı. 


Bu alanda çok başarılı çalışmalar yaptı. 1980 Yılından bu yana Mersin' de ikamet etmektedir. 


1982 yılında bu görevden kendi isteği ile ayrılarak, çeşitli firmalarda şantiye şefliği yaptı. 1984 yılından itibaren serbest ticaret hayatına başladı. 


Macit ÖZCAN evli ve iki çocuk babasıdır....