11 / 05 / 2024

Maçka kültür merkezi açıldımı

Maçka kültür merkezi açıldımı

Maçka Hükümet konağı yanında bulunan ve otopark olarak kullanılan alana yapılacak olan Maçka Kültür Merkezi’nin projesini Maçka Belediye Başkanı Ecz. Koray Koçhan, Eylül ayı meclis toplantısında açıkladı.

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı!

3 yıl önce hizmete açılan Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı. Merkezde bakım-onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Atatürk Kültür Merkezi yeniden gençlerin buluşma noktası olacak!

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "İstanbul, tarihi, kültürel ve sanatsal kimliğine değer katacak bu eserle çok daha güzel olacak. Atatürk Kültür Merkezi, yeniden gençlerin buluşma noktası olacak." diye açıklama yaptı. 

Türkan Şoray Kültür Merkezi için geri sayım!

Muratpaşa Belediyesi’nin büyük açılışı için geri sayıma geçtiği, Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray’ın adını taşıyan Kültür Merkezi, Antalya’ya dair ayrı yeni bir kimlik kazandıran mimarisiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. 

Kültür merkezi açma şartları!

Kültür merkezlerinin açılabilmesi için bazı niteliklere sahip olması gerekiyor. Peki, kültür merkezlerinin sahip olması gereken nitelikler nelerdir? Kültür merkezi açma şartları nelerdir?

Kağıthane Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı tamamlanıyor!

Kağıthane'ye yeni bir hizmet kompleksi kazandırılacak. Merkez Mahallesi’nde hayata geçirilecek Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı başladı.

Kars KAÜ Kongre ve Kültür Merkezi 2018'de tamam!

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) yerleşkesinde inşaatı süren Kongre ve Kültür Merkezi’nde sona gelindi. 2017-2018 eğitim-öğretim yılına yetiştirilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Küçükçekmece Cemevi ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Küçükçekmece Belediyesi ile İstanbul Cemevi Kültür Merkezi Yaptırma Hizmet ve Dayanışma Derneği'nin ortak çalışmalarıyla hayata geçirilen 'İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

Bursa Hasanbey Hamamı Kültür Merkezi açıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Hasanbey Hamamı Kültür Merkezi açılışına katıldı.

İslam Kültür Merkezi Konya'ya değer katacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İslam Kültür Merkezi’nin bölgede Cumhuriyet döneminde bu alanda yapılan ilk çalışma olduğunu belirterek, merkezin Konya'ya değer katacağını söyledi

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi yarın açılıyor!

Düzce Belediyesi tarafından Fevzi Çakmak Mahallesinde yapımı tamamlanan Kültür Merkezi açılıyor. Düzce’nin ‘kültür ve sanat’ kimliğini güçlendirecek önemli bir yatırıma imza atan Düzce Belediyesi, yapımı tamamlanan modern kültür merkezini hizmete açıyor.

Bilal Doğan: İsmet İnönü Kültür Merkezi yıkılmasın!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, "İzmir kültür merkezi açısından yeterli değil. Buradaki amfitiyatro başka yeri yapılmalı" diye konuştu.

Mersin Kaşdişlen Kültür Merkezi açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Anamur Belediyesi işbirliği ile 18 Ekim 2015’te temeli atılan ve yapımı tamamlanan Kaşdişlen Cemevi ve Kültür Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Maçka kültür merkezi açıldımı Haberi

Maçka kültür merkezi açıldımı

Trabzon’un Maçka ilçesinde Kültür merkezi projesi tamamlandı. Maçka Hükümet konağı yanında bulunan ve otopark olarak kullanılan alana yapılacak olan Maçka Kültür Merkezi’nin projesini Maçka Belediye Başkanı Ecz. Koray Koçhan, Eylül ayı meclis toplantısında açıkladı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde 3 mimar tarafından yapılan projede 200 kişilik konferans salonu, teras kafeteryası, otoparkı, sergi salonu, toplantı salonları ve 50 kişilik sinema salonu olacak.

Konu hakkında bilgi veren Maçka Belediye Başkanı Ecz. Koray Koçhan, “İlçemiz tarihi bakımından büyük değerler yetiştirmiş bir ilçedir. Fakat ne yazık ki yıllardır, bir kültür merkezine sahip değildi. Biz yaptığımız projemizle artık kültür merkezini Maçka’mıza ve vatandaşlarımıza kazandırmış olacağız. Bu merkezde sergi salonları, konferans salonları, toplantı odaları, teras katındaki kafeteryası ile ilçemize hizmet verecek. Projemizde birde 50 kişilik sinema salonu olacak. İlçemizin...