13 / 05 / 2024

Maçka Teleferik hattı nerede

Maçka Teleferik hattı nerede

İstanbul Ulaşım A.Ş; Maçka Teleferik İstasyonu Revizyon Yapım işini 22 Aralık 2014 tarihinde saat 11.00'de ihaleye çıkarıyor. İhale açık ihale usulü ile yapılacak.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Maçka Teleferik Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Maçka Teleferik Şubesi bugün Şişli'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Ayder’e teleferik hattı yapılacak!

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde yerli-yabancı binlerce turisti ağırlayan Ayder Yaylası’nın da yer aldığı Kaçkar Dağları Milli Parkı’na 37 kilometrelik teleferik hattıyla kayak tesisi yapılacak. 

Antalya Sarısu-Tünektepe Teleferik Hattı tamamlandı!

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Sarısu-Tünektepe Teleferik Hattı'nın bittiğini, Batı Çevreyolu ikinci etabının da birkaç hafta içinde ulaşıma açılacağını söyledi.

Yenimahalle-Şentepe Teleferik Hattı bakıma giriyor!

Yenimahalle-Şentepe Teleferik Hattı’nda, 10 Aralık Cumartesi ve 11 Aralık Pazar günleri gerçekleştirilecek bakım çalışmaları nedeniyle, hizmet verilemeyecek.

2005 yılında İstanbul'a ikinci teleferik hattı!

2005 yılında İstanbul'a ikinci teleferik hattı Haliç - Pierre Loti arasında yapılıyormuş. 1993 yılında Maçka-Taşkışla'dan sonra ikinci teleferik hattı 419 metre uzunluğunda olacakmış ve 6 milyon liraya mal olacakmış.

Yenimahalle - Şentepe teleferik hattı açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nce yapımı gerçekleştirilen Yenimahalle-Şentepe Teleferik hattı, yarın saat 20.00’da Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından düzenlenen törenle açılacak.

TOKİ Trabzon Maçka 180 konut ihalesi bugün yapılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon ili Maçka ilçesi 180 adet konut ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleşecek.

1995 yılında Doğuş Holding, merkezini Maçka Palas'a taşıyacakmış!

Doğuş Grubu, 1995 yılında merkezini Maçka Palas'a taşıma kararı almış. Holdingin 1994 yılında 40 ayrı varisten 280 milyar liraya satın aldığı tarihi binanın alt katında Armani ile ortak mağaza açacakmış.

Yenimahalle - Şentepe teleferik hattı 2'nci etabı 1 Nisan'da açılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını sürdürdüğü Yenimahalle - Şentepe teleferik hattının ikinci etabında test sürüşleri başladı. Yeni hat 1 Nisan'da tam kapasiteyle devreye alınacak.

Yenimahalle-Şentepe teleferik hattının 2. etabı hizmete açılacak!

Ankara’da yapımı gerçekleştirilen Yenimahalle-Şentepe teleferik hattında 2. Etabın hizmete alınması için son çalışmalar yapılıyor. Metro ile senkronize 18 saat çalışacak teleferik hattında toplam 4 durak bulunuyor.

Yenimahalle-Şentepe teleferik hattında 2. hat devreye giriyor!

Yenimahalle-Şentepe teleferik hattında 2. etap hattın, 1. etap hat ile Mekanik Entegrasyon çalışmaları tamamlandı. 3 bin 257 metre uzunluğundaki iki ayrı hattan oluşan teleferiğin test sürüşleri yapılıyor...

TOKİ Trabzon Maçka 180 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Maçka'da 180 adet konut ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi ihalesi bugün saat 15:00 'de gerçekleşecek.

Remzi Aydın: Eyüp, yeni teleferik hattı ile rahatlayacak!

Eyüp'ün simgelerinden olan teleferik hattına yenileri eklenecek. Remzi Aydın, "bacasız sanayi" olarak nitelediği teleferik projelerinin, ekonominin canlanmasına katkısının yanında kültürel ve sosyal iletişimi de sağladığına işaret etti.

Maçka Teleferik hattı nerede Haberi

Maçka Teleferik hattı nerede


İstanbul Ulaşım A.Ş; Maçka Teleferik İstasyonu Revizyon Yapım işini ihaleye çıkarıyor. İhale açık ihale usulü ile yapılacak. Söz konusu iş 60 günde tamamlanacak. İhalesi; 22 Aralık 2014 tarihinde saat 11.00'de Esenler'de yapılacak. 




İHALE İLANI:



2014/158567 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ULAŞIM A.Ş. - Evrak No: 2365


MAÇKA TELEFERİK İSTASYONU REVİZYON YAPIM İŞİ


İSTANBUL ULAŞIM SAN. VE TİC.A.S.


Maçka Teleferik İstasyonu Revizyon Yapım işi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası 2014/158567


1-İdarenin


a) AdresiYAVUZ SELİM MAH.METRO SK. NO:3134220 ESENLER/İSTANBUL


b) Telefon ve faks numarası2125689970-2125688900


c) Elektronik Posta Adresi [email protected]


ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu yapım işinin


a) Niteliği, türü ve miktarı: Maçka Teleferik Hatları istasyon bölgesinde ve müştemilatında revizyon (tadilat)...