30 / 04 / 2024

Macunköy dönüşüm 2018

Macunköy dönüşüm 2018

Planlı ve düzenli yapısıyla ailelerin tercihi olan Yenimahalle ilçesi, özellikle son dönemde belediye eliyle gerçekleşen kentsel dönüşüm projeleriyle ilgi görüyor. 

İzmir Örnekköy Dönüşüm Projesi hak sahiplerinden eylem: '9,5 yıldır bekliyoruz'

İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki hak sahipleri hem uzun süren teslimat süreci hem de sürekli olarak artış gösteren kira zamları nedeniyle eylem yaptı...

Ekrem İmamoğlu'ndan Karanfilköy dönüşüm projesi eleştirilerine yanıt!

İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş Karanfilköy’de yürüttükleri kentsel dönüşüm projesi için düzenlenen kura töreninde, eski Şehircilik Bakanı olan rakibi Murat Kurum’u isim vermeden eleştirdi. 

İzmir Örnekköy Dönüşüm Projesi’nde tahliye ve yıkım işlemleri tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi’nin üçüncü ve dördüncü etabında inşa edilecek yaklaşık bin konut için tahliye ve yıkım işlemlerini tamamladı.

İzmir Örnekköy dönüşüm projesi 4. etap kuraları çekildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy'deki kentsel dönüşüm çalışmalarında 4. etap için de kura çekimini gerçekleştirdi.

Çarşamba'daki kentsel dönüşüm projeleri 2018'e damga vurdu!

Samsun'un Çarşamba ilçesi, 2018 yılında hayata geçirilen kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarıyla adından söz ettiriyor.

11. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi 10 Mayıs'ta!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin 11’incisi 10 Mayıs 2018 Perşembe günü İzmir’de gerçekleşecek. 

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2018'de ne kadar?

Kentsel dönüşümde başvurusu onaylanan kimselere ödenecek aylık kira bedeli, her yıl Türkiye İstatistik Kurumu tarafından yayımlanan Tüketici Fiyatları Endeksi oranında güncelleniyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı 2018'de ne kadar?

İstanbul'da 2018'de 11 bin lira kentsel dönüşüm kirası ödenecek!

Enflasyon oranlarına göre 2018 yılı için güncellenen kentsel dönüşüm kira yardımları geçtiğimiz gün belli oldu. Buna göre İstanbul'daki maliklere 2018'de toplam 11 bin lira kira yardımı yapılacak..

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay 2018?

Kentsel dönüşümde riskli binası yıkılan kimselere başvurmaları halinde kira yardımı veriliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay 2018 veriliyor?

3 büyükşehirde kentsel dönüşüm kira yardımı 2018 ne kadar?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2018 kentsel dönüşüm kira yardımı tutarlarını açıkladı. Peki, 3 büyükşehirde kentsel dönüşüm kira yardımı 2018 ne kadar oldu?

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2018 ne kadar?

Kentsel dönüşüm 2018 yılı il bazlı kira yardımı tutarları açıklandı. Kentsel dönüşüm kira yardımı 2018 ne kadar oldu?

2018 kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman belli olacak?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında riskli binasını anlaşma yolu ile yıkan malikler, Bakanlık tarafından sağlanan kira yardımına başvurabiliyor. Peki 2018 kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman belli olacak? diye merak ediyorsanız işte yanıtı...

Yıldırım'da 2018 kentsel dönüşüm yılı olacak!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçede devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yaptı.

Macunköy dönüşüm 2018 Haberi

Macunköy dönüşüm 2018

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Macunköy 3’üncü etap için kolları sıvadı. Yaklaşık 10 hektarlık alanda çalışmalara başlayan belediye, 130 gecekonduyu yıkarak yerine 474 modern konut hayata geçirecek. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Yenimahalle’de gecekonduların yerine sosyal donatı alanlarıyla bezenmiş ve kaliteli malzemeyle inşa edilmiş modern konutlar yükselecek. Yamaçevler’de kentsel dönüşüm projesine başlayarak hazırlıklarını tamamlayan belediye, Macun Mahallesi 3’üncü etap için de çalışmalara başladı.

Macun Mahallesi Gecekondu Önleme Projesi ve Kentsel Dönüşüm Projesi’ni hayata geçirmeye hazırlanan belediye, bu kapsamda TOKİ ve Büyükşehir Belediyesi ile protokol imzaladı. Projede sanayi alanı içerisine sıkışmış gecekondu bölgesinin en verimli şekilde değerlendirilmesi, çarpık şekilde ömrünü tamamlamış gecekonduların yıkılarak, yerine çağdaş ve yaşanabilir konutların inşası amaçlanıyor.

Macunköy Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. etabı kapsamında bölgeye 683 modern konut inşa...