03 / 05 / 2024

Macunköy üçüncü etap kentsel dönüşüm projesi

Macunköy üçüncü etap kentsel dönüşüm projesi

YENİMAHALLE Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Macunköy'de 1. ve 2. etabın ardından 3. etap kentsel dönüşümün başlayacağını belirtti. Yaşar, Ne kadar zor şartlar altında yaşadığınızı biliyorum...

TOKİ kura çekimi! TOKİ Sosyal konut üçüncü etap kuralarının ne zaman çekileceği belli oldu

TOKİ sosyal konut projesinde kura çekimi heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin kuraları il il açıklandı ve  TOKİ sosyal konut kura çekiminde ikinci etap bugün tamamlandı. TOKİ üçüncü etap kuraları için de tarih belli oldu.

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı! Dev projeyi Yıldızlar İnşaat inşa edecek!

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı. Dev projeyi 2 milyar 264 milyon 600 bin TL sözleşme bedeliyle Yıldızlar İnşaat inşa edecek. 

Emlak Konut GYO Firuzköy 2. Etap ihalesine 3 firma katıldı!

Emlak Konut GYO tarafından gerçekleştirilen  Firuzköy 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 16 Haziran 2022 tarihinde saat 11:00'de yapıldı. Emlak Konut GYO Firuzköy 2. Etap ihalesine 3 firma katıldı. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap ihalesi 16 Haziran'da! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 16 Haziran 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek. Peki Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap nerede? İşte merak edilen ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım için 7.2 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesi için verilen en yüksek teklif 7 milyar 221 milyon TL oldu. İşte dev teklifi veren o firma...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesinin 2. oturumu 2 Haziran'da!

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım İhalesi 2'nci oturum tarihi 2 Haziran 2022 saat 14:30 olarak açıklandı. İhale kapsamında Pazarlık- Açık Artırma yapılacak. 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım için 5.1 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO tarafından, Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ihalesinin 2'nci oturumu 30 Mayıs 2022'de saat 14:30'da yapıldı. Peki İstanbul Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinde hangi firma kaç lira teklif verdi?

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesine 15 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım İhalesinin ilk oturum sonucunu açıkladı. Bu kapsamda ihalenin ön yeterlilik bölümüne katılan istekliler duyuruldu. Peki ihalenin ilk oturumuna hangi firmalar katıldı?

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ihalesinin 2. oturumu 30 Mayıs'ta! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ihalesinin 2. oturumu 30 Mayıs tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ihalesine hangi firmalar katıldı?

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ihalesinin ilk oturumu gerçekleştirildi. Peki ihaleye hangi firmalar katıldı? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesi 26 Mayıs'ta!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 26 Mayıs'ta saat 11:00'de yapılacak.

Köy 2. Etap'ın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi'nde (KÖY 2. Etap), 1789 Ada 2 Parsel ve 1789 Ada 4 Parsel Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı ve kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ihalesi 24 Mayıs'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım  ihalesinin 1. oturumu 24 Mayıs 2022 Salı günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Macunköy üçüncü etap kentsel dönüşüm projesi Haberi

Macunköy üçüncü etap kentsel dönüşüm projesi

YENİMAHALLE Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Macunköy'de 1. ve 2. etabın ardından 3. etap kentsel dönüşümün başlayacağını belirtti. Yaşar, "Ne kadar zor şartlar altında yaşadığınızı biliyorum. Sorunlarınızı çözüme kavuşturmaya ve sizi mutlu edecek hizmetler yapmaya gayret ediyorum. 


Bu amaçla Macunköy, Pamuklar ve Mehmet Akif Ersoy bölgelerimizde, halklarımıza çağdaş konutlar kazandırmak için kolları sıvadık" dedi. Gecekonduları davullarla, zurnalarla yıkacaklarını söyleyen Yaşar, hak sahiplerini yıllarca oturdukları bölgelerde ev sahibi yapacaklarını kaydetti. Verdiği sözleri yerine getirerek halkın karşısına başı dik çıktığını ifade eden Yaşar, "Şimdi de 3. Etap için söz veriyorum" dedi. 


Sabah...