03 / 05 / 2024

Mad 1 Mimarlık İnşaat

Mad 1 Mimarlık İnşaat

Mad 1 Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi dün Büyükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Demir ve Arife Ayyıldız ortaklığında kuruldu.

Kaya On Coast Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi açıldı!

Kaya On Coast Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Abubekir Kaya tarafından açıldı.

Retro Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Avrupa 1 Şubesi açıldı!

Retro Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Avrupa 1 Şubesi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Kerem Lokmacı tarafından açıldı.

Art Mirror Mimarlık İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Art Mirror Mimarlık İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasemin Öner tarafından kuruldu.

Deals Smart Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deals Smart Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon 20 bin TL sermaye bedeli ile Sertaç Sayar tarafından kuruldu.

Mimer İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimer İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Şeker ve Mert Meriç ortaklığında kuruldu.

Pin Bodrum Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Pin Bodrum Mimarlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Özdemir, Emre Şapcı, Fikret Erdem Sungay ve Salih Küçüktuna ortaklığında kuruldu.

Picasso Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Picasso Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Keklik tarafından kuruldu.

Ak Müşavirlik Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Müşavirlik Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi bugün maltepe'de 1 milyon 585 bin 500 TL sermaye bedeli ile Akif Baştekin tarafından kuruldu.

Hmc Proje Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmc Proje Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Haci Mehmet Çakıl ve Ömer Faruk Çakıl ortaklığında kuruldu.

Yavuz Yapım İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Yavuz Yapım İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yavuz tarafından kuruldu.

Daye Mühendislik Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daye Mühendislik Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İrfan Kumru ve Muhammed Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Sonuç Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sonuç Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Kılıçlı tarafından kuruldu.

Hkn Grup Mimarlık Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hkn Grup Mimarlık Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Bozaklı ve M Yassin Altarsha ortaklığında kuruldu.

Mad 1 Mimarlık İnşaat Haberi

Mad 1 Mimarlık İnşaat

Mad 1 Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi dün Büyükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Demir ve Arife Ayyıldız ortaklığında kuruldu. 


Mad 1 Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

1-Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Mad 1 Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Cumhuriyet Mah.Gürpınar Yolu Cad.No.2/133...