20 / 07 / 2024

mad men dizisi

mad men dizisi

1960'ların New York'unda geçen ödüllü dizi Mad Men'in setini andıran fotoğraf kareleri kitap oldu

Haydar Dümen'in gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı!

Hayda Dümen 92 yaşında Kovid-19 salgını sebebiyle hayatını kaybetti. Tüm yatırımını gayrimenkule yapan Haydar Dümenin serveti duyanları şaşırttı. Ancak Haydar Dümen'in 100 milyon TL'lik mirası eşine değil hiç tanımadığı emlakçıya kaldı.

Adana'da inşaat halindeki evlerde 'hayalet seçmen’ oyunu!

Adana'da Çarkıpare Mahallesi Muhtarı Yalçın Uzun, 600 yakınını inşaat halinde olan evlerde yaşıyormuş gibi gösterip, 670 oyla seçimi kazandı. ‘Hayalet seçmen’ oyununu rakiplerinin dikkatinden kaçmadı.

Seğmen Bağlıca Konutları iletişim!

Seğmen Bağlıca Konutları iletişim bilgilerinin detaylarını 0(541) 251 61 26 telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Projede daireler 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Seğmen Bağlıca Konutları ulaşım!

Seğmen Bağlıca Konutları ulaşım bilgileri kapsamında proje Ankara İl'i Etimesgut İlçe' sinde Bağcılar semtinde Başkent Üniversitesi' nin arka tarafında yer alıyor. Projede toplam 435 adet daire bulunuyor.

Seğmen Bağlıca Konutları satış ofisi telefon!

Seğmen Bağlıca Konutları satış ofisi telefon numarası 0(541) 251 61 26 olarak belirlendi. Toplam 435 adet daireden oluşan projede daireler 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Seğmen Bağlıca Konutları teslim tarihi!

2 etap şeklinde oluşan Seğmen Bağlıca Konutları projesinde teslim tarihi olarak 2. etap dairelerin 2017 yılında yapılmasında planlanıyor. 1. etapdaki dairelerin teslimleri ise hemen yapılıyor.

Seğmen Bağlıca Konutları fiyat listesi!

Seğmen Bağlıca Konutları fiyat listesine göre daireler 250 bin TL' den başlıyor ve daire özelliklerine göre farklılık gösteriyor. Projede toplam 435 adet daire bulunuyor.

Ankara Seğmen Bağlıca Konutları' nda fiyatlar 250 bin TL' den başlıyor!

Yazıcı Grup tarafından hayata geçirilen Ankara Seğmen Bağlıca Konutları projesinde toplam 435 adet daire bulunuyor. Proje 2 etaptan oluşuyor. Ankara Seğmen Bağlıca Konutları' nda fiyatlar 250 bin TL' den başlıyor.

MAD Bina İnşaat Yapım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MAD Bina İnşaat Yapım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 27 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Büyükada'da, Mehmet Ali Dursun Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Ankara'da otel sayısına rağmen konaklama olmuyor!

GGYD Yönetim Kurulu Üyesi Esra Öztürk, 'Ankara'da otel yatırımları artmasına rağmen kentin tanıtım yetersizliğinden dolayı kapasite altı çalışan veya düşük fiyatlarla ayakta durmaya çalışan otel sayısı hayli fazla' dedi.

Danfoss buzlanmaya rağmen güvenli ulaşım sunuyor!

Ankara Protokol Yolu, Danfoss - DEVI Kar ve Buz Birikimini Engelleme Sistemi Sayesinde, Yoğun Kar Yağışı ve Buzlanmaya Rağmen Güvenli ve de Konforlu Ulaşım Sunuyor

Kredi faizlerine rağmen konut satışları arttı!

Türkiye'de konut kredisi faiz oranlarıındaki artışa rağmen, konut satışları geçen 11 ay içerisinde 2014 yılına göre yüzde 10 oranında artış gösterdi. 2014'ün 11 ayında 684 bin adet konut el değiştirdi.

Konut satışları yüksek kredi faizlerine rağmen arttı!

Türkiye'de konut satışları, kredi faizlerindeki yükselişe rağmen 11 aylık dönemde geçen yıla oranla yüzde 10 arttı. Türkiye'de geçen yıl 11 aylık dönemde 617 bin 637 konutun satıldı..

mad men dizisi Haberi

mad men dizisi

Mimari eserleri fotoğraflayan Balthazar Korab'ın çektiği kareler, ödüllü dizi Mad Men'in büyüleyici dünyasını andıran 1960'ların New York'unu günümüze taşıyor.


JFK Havaalanı TWA terminali gibi önemli yapıları siyah-beyaz olarak görüntüleyen fotoğraflar, 1960'ların kıyafet tercihlerini ve kültürünü de yansıtıyor.


Mimari yapıları değişik açılardan farklı tekniklerle fotoğraflayan Korab; kitapta, kendisini 'fotoğraf çeken bir mimar olarak değil, mimari hakkında bilgisi olan bir fotoğrafçı' olarak tanımlıyor.