19 / 05 / 2024

Madame Tussauds taksim

Madame Tussauds taksim

Türkiye’nin ve dünyanın yıldız isimlerinin balmumu heykellerinin bulunduğu Madame Tussauds'nun Beyoğlu’ndaki merkezi ziyarete açıldı.

Madame Tussauds Beyoğlu açıldı!

Türkiye’nin ve dünyanın yıldız isimlerinin balmumu heykellerinin bulunduğu Madame Tussauds'nun Beyoğlu’ndaki merkezi ziyarete açıldı.

Dam, Madame Tussauds ekibini ağırlayacak!

Girişimcilerin ve sanatseverlerin ortak noktası Dam, dünyada 21’inci merkezini açmaya hazırlanan Merlin Entertainments'in çalışanlarını ağırlayacak.

Madame Tussauds yıl sonunda İstanbul'da açılıyor!

Dünyanın önde gelen eğlence yatırımları şirketi Merlin Entertainments’ın yeni açılışlardan sorumlu direktörü John Jakobsen, 2016 sonunda Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi’ni İstanbul’da hayata geçireceklerini belirtti.

Beyoğlu'na Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi geliyor!

Dünyanın önde gelen eğlence yatırımları şirketi Merlin Entertainments'ın yeni açılışlardan sorumlu direktörü John Jakobsen, 2016 sonunda Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi'ni İstanbul'da hayata geçireceklerin söyledi.

Legoland İstanbul'a geldi!

Turkuazoo'yu satın alarak Türkiye'ye giriş yapan İngiliz Merlin Entertainments Group, Legoland Discovery Centre'ı da İstanbul'a getirdi. Şirket yakın zamanda Madame Tussauds'yu da Türkiye'ye getirecek.

Madame Tussauds İstanbul'da şube açmak istiyor!

Madame Tussauds’nun işletmecisi olan Merlin Grup’un, müzenin bir şubesini İstanbul’da açmak için yerli yatırımcılarla görüştüğü öğrenildi.

Madame Tussauds İstanbul’da yer arıyor!

Balmumu heykel müzesi Madame Tussauds’nun işletmecisi olan Merlin Grup’un, müzenin bir şubesini İstanbul’da açmak için yerli yatırımcılarla görüştüğü öğrenildi. Müzede onlarca ünlü ismin heykeli bulunuyor.

Taksim Meydanı Düzenlemesi ihalesini Kalyon İnşaat kazandı!

Taksim Meydanı'nı silbaştan düzenleyecek projede ilk ihale tamamlandı. 15 bin kazıklı ilk 'dalış tüneli'nin inşaatı 5 gün içinde başlıyor.

Kalyon İnşaat Taksim Meydanı Projesi'ne 5 gün içinde başlıyor!

Taksim Meydanı'nı silbaştan düzenleyecek projede ilk ihale tamam. 15 bin kazıklı ilk 'dalış tüneli'nin inşaatı 5 gün içinde başlıyor

Elysium Residence Taksim'de 600 bin dolara son 2 rezidans!

Ofton İnşaat'ın Taksim'de hayat bulan porjesi Elysium Residence Taksim'de son 2 rezidans halen satışta.

Mimarlar Taksim yayalaştırma projesine karşı!

Taksim’de yayalaştırma projesi için ilk kazma bu ay vurulacak...

Martı İstanbul Hotel bugün Taksim'de açılacak!

Martı Otel İşletmeleri, İstanbul Taksim'de bulunan Martı İstanbul Hotel'in bugün açılışını yapacak

Taksim Yayalaştırma projesi Harbiye ve Tarlabaşı'ndan başlayacak!

Taksim Meydanı’nı yayalara açacak projenin birinci etap ihalesi yapıldı. Buna göre projede ilk kazma Harbiye ve Tarlabaşı’nda vurulacak

Madame Tussauds taksim Haberi

Madame Tussauds taksim


Dünyanın ünlü balmumu heykel müzesi markası Madame Tussauds,  21’inci merkezini İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Grand Pera binasında açtı. Açılışa, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Madame Tussauds İstanbul Grup Genel Müdürü Sarper Hilmi Suner, İstanbul Kültür ve Turizm İl Müdürü Nedret Apaydın ve Beyoğlu Kaymakamı Osman Ekşi’nin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Heykellerin yapıma aşamalarını anlatan bir kısa film gösterimiyle başlayan törende, açılış konuşmalarının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve müze yetkilileriyle birlikte açılış kurdelesini kesti. Heyet daha sonra müzeyi gezerek heykelleri inceledi.

İSTİKLAL CADDESİ ESKİ GÜNLERİNE KAVUŞUYOR

Müzenin açılışında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Bir dönem belediye başkanlığı yaptığım hatta 50 60 yıl...