02 / 05 / 2024

Maden Dağı Yolu projesi

Maden Dağı Yolu projesi

Ziver İnşaat, Elazığ-Diyarbakır arasında kuzey ile güneyi birbirine bağlayan zorlu Maden Dağı yolunu Türkiye’de ASCENDUM Makina güvencesiyle satışa sunulan Volvo İş Makinaları’nın çözüm ortaklığı ile daha modern ve güvenli hale getirdi.

Ev sahipleri yüzde 25'lik kira zammını deliyor! Bunun da yolu bulundu: Tahliye taahhütnamesi isteniyor!

Büyükşehirlerdeki  fahiş kira yükselişleri, barınma sorununu genişletirken, mülk sahipleri kiracılarına kira sözleşmesi koşullarıyla şaşırtan tekliflerde bulunuyor. Bunların arasındaki n dikkat çeken uygulamalardan biri de “tahliye taahhütnamesi” oldu. İşte ayrıntılar...

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güngör ve Erkan Güngör ortaklığında kuruldu.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Turnas İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Maden Kimya Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turnas İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Maden Kimya Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Telli tarafından kuruldu.

Almanya’da bir Türk 100 metrelik sokağı aldı: "Ya evinizin önünü satın alırsınız ya da yolu kapatırım"

Almanya’da 100 metre uzunluğundaki bir sokağı satın alan Türk, orada oturanlara bir yazı yolladı ve 3 Mayıs tarihine kadar evlerinin önünü satın almalarını, yoksa kendisinin yolu kapatacağını söyledi. 

Cetser İnşaat Maden Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Cetser İnşaat Maden Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Çetin Kaymaz tarafından kuruldu.

Bey Grup Metal Maden Tekstil Temizlik Orman Ürünleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bey Grup Metal Maden Tekstil Temizlik Orman Ürünleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Fırat Tagay tarafından kuruldu.

Erk Maden Hafriyat Lojistik İnşaat Ve Gıda Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erk Maden Hafriyat Lojistik İnşaat Ve Gıda Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Sultanbeyli’nde  250 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahim Çimen ve Erkan Yalçin tarafından kuruldu.

Linsa Turizm Seyahat İnşaat Gıda Otomotiv Maden.Hay.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Linsa Turizm Seyahat İnşaat Gıda Otomotiv Maden.Hay.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yıldırım tarafından açıldı.

Yapı Merkezi, Slovenya'da demir yolu ihalesi kazandı!

Türk İnşaat şirketi Yapı Merkezi'nin de içinde yer aldığı ortak girişim, Slovenya'da demir yolu ihalesi kazandı...

Kartal'da bisiklet yolu projesi hayata geçiyor!

İBB, WRI Türkiye Sürdürülebilir Şehirler ve Sağlıklı Şehirler Ortaklığı, Kartal'da yeni bir bisiklet yolu projesi için çalışmalara başladı.

Triad Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Triad Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Emre Dağyolu tarafından açıldı.

Kartal'da eski maden ocağı millet bahçesi oluyor!

Kartal'da uzun zamandır atıl bir gölet olarak bekleyen eski maden ocağı millet bahçesi oluyor. Kartal Millet Bahçesi, toplam 482 bin metrekarelik alandan meydana gelecek.

Maden Dağı Yolu projesi Haberi

Maden Dağı Yolu projesi

Türkiye’nin köklü inşaat firmalarından olan Ziver İnşaat, Elazığ-Diyarbakır arasında gerçekleştirdiği Maden Dağı duble yol projesiyle kuzeyi ve güney güvenle birbirine bağlamayı başardı. Türkiye’deki en önemli yollardan biri olan ve geçmişte güvenlik sorunları da yaşayan Elazığ-Diyarbakır yolu Ziver İnşaat ile ASCENDUM Makina tarafından satışa sunulan Volvo İş Makinaları işbirliği ile modern ve güvenli bir hale geldi.


Ekipman, makine ve yönetim anlamında gücünü Elazığ-Malatya bölgesinde toplayan Ziver İnşaat bu bölgede Malatya-Kayseri, Malatya-Gölbaşı ve Mersin yolu gibi projelere de imza atmıştı. 2004 yılından beri yol, baraj inşaatı ve altyapı projeleriyle taahhüt sektöründe yol alan firma halen Malatya-Sivas yolunda 55 km’lik yol yapımının yanı sıra 8 km’lik Malatya Çevreyolu çalışmasını da sürdürüyor. 31 Aralık 2013’te teslim edilen Maden Dağı projesi ise Ziver İnşaat’ı karakterize...