13 / 05 / 2024

Maden ve enerji

Maden ve enerji

Ekosistem Değerlendirme Tebliğ Taslağına göre, orman sayılan, korunan ve belirlenen bazı alanlarda enerji ve madencilik faaliyeti talepleri değerlendirmeye alınmayacak. Maden ve enerji yatırımlarına ekosistem ayarı yapılacak..

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülşükür Endican tarafından kuruldu.

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülşükür Endican tarafından kuruldu.

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yüzücü tarafından kuruldu.

HD filtreli ve enerji tasarruflu Samsung AR35 silver split klimada süper fiyat!

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından Samsung, adından çok söz ettirecek bir klima üretti. Enerji tasarrufunun, hd filtre ve iyi uyku modunun bulunduğu AR35 silver split klima görücüye çıktı.

Dse Danışmanlık Ve Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Dse Danışmanlık Ve Enerji Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Arda Sapankaya tarafından kuruldu.

Avera Aydınlatma Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avera Aydınlatma Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Taş tarafından kuruldu.

Evrim Teknoloji Ve Enerji Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evrim Teknoloji Ve Enerji Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Naif Güler tarafından kuruldu.

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Zincir Otomotiv İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zincir Otomotiv İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Esat Ekşi tarafından kuruldu.

Green Depolama İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Green Depolama İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Hüsnü Şimşek tarafından kuruldu.

Özatılım Vinç Konteyner Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatılım Vinç Konteyner Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkut Özdemir tarafından kuruldu.

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alıyor! İşte detaylar…

İş arayanlar dikkat! Yazılı ve sözlü sınav yok. Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Destek Personeli alacak. İşte detaylar…

Bgk İnşaat Hırdavat Maden Ve Temizlik Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bgk İnşaat Hırdavat Maden Ve Temizlik Malzemeleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Begik tarafından kuruldu.

Maden ve enerji Haberi

Maden ve enerji


Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından hazırlanan taslağa göre, korunan alanların mutlak koruma bölgelerinde, planlama aşamasında olan ve planı tamamlanmayan korunan alanlarda, türlerin korunması için ayrılan ve coğrafi sınırları belirlenmiş olan alanlarda, plan ve projesi mevcut olan baraj veya gölet gövdelerinin inşa edileceği alanlarda, mevcut baraj ve gölet yapılarının güvenliğini tehlikeye atacak yaklaşım alanlarında, işletmeye alınmış mevcut baraj ve göletlerin işletme ve rezervuar alanlarında, koruma alanları ilan edilen içme suyu temin amaçlı kuyu, pınar, kaynak, kaptaj, tünel, galeri gibi yapıların mutlak koruma alanlarında (50-100 metre), içme suyu havzasına ilişkin özel hükümler getirilinceye kadar içme kullanma suyu mutlak ve kısa mesafeli koruma alanlarında enerji ve madencilik faaliyeti talepleri değerlendirilmeyecek.

AA muhabirine konuya ilişkin görüşlerini aktaran Enerji Yatırım Uzmanı Cengiz Güneş, Türkiye'deki...