06 / 05 / 2024

Madencilik fuarı

Madencilik fuarı

Madencilik Teknolojileri Ekipmanları ve İş Makinaları Fuarı (Tunnel Expo Turkey) ile Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı (Mining Expo Turkey) İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı.

E-Mak, İnşaat ve Madencilik Fuarı BAUMA 2016'da sergilendi!

Simge Group bünyesindeki E-Mak Münih’teki "İnşaat ve Madencilik Fuarı BAUMA 2016"da en yeni ve en teknolojik ürünlerini sergiledi. E-Mak’ın 600 ton ağırlığındaki entegre asfalt üretim sistemi büyük ilgi gördü.

Bauma Fuarı Münih'te açıldı!

Dünya'nın en büyük Uluslararası İnşaat Makineleri, İnşaat Malzemesi Makineleri, İnşaat Araçları ve Madencilik Makineleri İhtisas Fuarı "BAUMA" Almanya'nın Münih kentinde açıldı.

İSG Avrasya 2016 Fuarı 28-30 Nisan'da!

Ülkemizde işçi ölümü ve iş kazalarının üçte biri inşaat sektöründe yaşanıyor. Onu sırasıyla taşımacılık, madencilik ve metal sektörleri takip ediyor. İFO Fuarcılık, 28-30 Nisan tarihlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı “İSG Avrasya 2016”yı düzenleyecek.

Madencilik ve tünelcilik fuarı, İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı!

Madencilik Teknolojileri Ekipmanları ve İş Makinaları Fuarı (Tunnel Expo Turkey) ile Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı (Mining Expo Turkey) İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı.

Minex Fuarı kapılarını açtı!

İZFAŞ tarafından düzenlenen ve TMMOB Maden Mühendisleri Odası’nın destek verdiği Minex – 6. Madencilik, Doğal Kaynaklar ve Teknolojileri Fuarı ile 9. Uluslararası Endüstriyel Hammaddeler Sempozyumu törenle açıldı

1. Türk ürünleri fuarı inşaat firmalarını Meksika'da buluşturdu!

Otomotiv yan sanayii, makine, inşaat, tekstil, gıda ve madencilik gibi 30 farklı sektörde ürünlerini Meksika'da düzenlenen 1. Türk Ürünleri Fuarı'nda buluştu.

Erbil'de 12 Temmuz'da inşaat fuarı yapılacak!

Kuzey Irak'taki Erbil kentinde belediyecilik, inşaat, zemin kaplama ve seramik fuarının 3.'sü 12-13 Temmuz tarihlerinde yapılacak

I-Deco fuarı aralıkta açılacak!

I-Deco İstanbul Dekorasyon, Mobilya ve Tasarım Fuarı, 8-12 Aralık tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi'nde düzenlenecek

 

Buildist Yapı Malzemeleri Fuarı 30 Eylül'de başlıyor

Arkitera Mimarlık Merkezi ile Clarion Survey, güçlerini Buildist Yapı Malzemeleri Fuarı için birleştirdi

Paintİstanbul fuarı İstanbul'da yapılacak

Paintİstanbul fuarı 23-26 Eylül'de Lütfi Kırdar'da yapılacak

ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor

ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı 15-17 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek

EPOS, İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı'nda!

İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı, 16-17 Haziran 2010 tarihlerinde gerçekleştiriliyor

Kale Çelik Eşya ve Kale Kilit Demos Kapı Fuarı'nda!

Kale Çelik Eşya ve Kale Kilit, 6 Haziran'a kadar İstanbul Fuar Merkezi'ndeki 'Demos Kapı Fuarı'nda yeni ürünlerini sergiliyor.

Madencilik fuarı Haberi

Madencilik fuarı

Madencilik Teknolojileri Ekipmanları ve İş Makinaları Fuarı (Tunnel Expo Turkey)  ile Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı (Mining Expo Turkey) İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı.


Alanında önce ulusal ve uluslararası firmaların ve bireysel girişimcilerin katılımıyla gerçekleşen her iki fuarda sektörle ilgili son teknolojiye sahip ürünler yer aldı.


Tünelcilik Derneği ile Türkiye Madenciler Derneği tarafından organize edilen fuarlara, Türkiye'nin yanı sıra Ortadoğu, Balkanlar ve Avrupa ülkelerinden de ziyaretçi bekleniyor.


Türkiye'de son dönemde yaşanan maden kazaları sonrası güvenliğine daha fazla önem atfedilen madenciliğe ilişkin düzenlenen Mining Expo Turkey'de madenler, maden çıkarma, işleme, işletme, iş ve işletme güvenliği konularındaki firmalar ürünlerini sergiliyor.


Bu fuarda özel bir firmanın ürettiği ve madencilerin taşıdığı lambaların içene yerleştirilen sensörler sayesinde onların yerinin çok rahat bir şekilde tespit edilebildiği sistem dikkati çekiyor.


Ayrıca...