15 / 05 / 2024

madımak oteli ziyaret edilebilirmi

madımak oteli ziyaret edilebilirmi

Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamada, projesi İl Özel İdaresi tarafından uygulanarak 2011 yılında hizmete açılan Bilim ve Kültür Merkezi'nin ziyaretçi rekoru kırdığı ve öğrencilerin uğrak mekanı haline geldiği belirtildi....

Alevi dernekleri, Ankara'da Madımak Müzesi kuracak!

Sivas'ta 25 sene önce Madımak Oteli’nin yakılması sonucu hayatını kaybeden 33 kişi için yürütülen mücadele Başkent'e taşındı. Alevi dernekleri, Ankara’da Madımak Müzesi kuracak.

Dünyanın ilk denizaltı oteli Maldivler’de açıldı!

Dünyanın ilk denizaltı oteli Maldivler’de ziyaretçilerin hizmetine açıldı. Eşsiz bir deniz manzarası sunan 5 yıldızlı otel 15 milyon dolara mal oldu.

Diyarbakır Anne Oteli Projesi başladı!

Diyarbakır'ı ziyaret eden Fatma Betül Sayan Kaya, bölgedeki projeleri anlattı. Kaya, Anne Oteli Projesi’ni başlattıklarını belirtti.

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nak.İş Mak.Al.Sat.Pet.ve Kim.Mad. Par.Tic.San.Ltd.Şti.Silivri Şubesi açıldı!

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nak.İş Mak.Al.Sat.Pet.ve Kim.Mad. Par.Tic.San.Ltd.Şti.Silivri Şubesi, Burcu Sağayak Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Silivri, Büyük Kılıçlı Mahallesi'nde açıldı.

Buğra Müh.İnş.ve İnş.Malz.Mak.Elek. Mad.Mob.Tur.Tekel Ür.ve Sigara Paz. İm.İth.İhr.Tic.ve Sn.Ltd.Şti.İst.Şb açıldı!

Buğra Müh.İnş.ve İnş.Malz.Mak.Elek. Mad.Mob.Tur.Tekel Ür.ve Sigara Paz. İm.İth.İhr.Tic.ve Sn.Ltd.Şti.İst.Şb, Necati Şahin Şube Müdürlüğü'nde 7 Nisan'da Kadıköy'de açıldı.

İstanbul'un en çok turist çeken oteli: CVK Park Bosphorul!

Taksim Gümüşsuyu'nda tarihi dokuyu lüksle buluşturan CVK Park Bosphorus Hotel, açılışından itibaren çok kısa bir sürede istanbul'un en çok ziyaretçi ağırlayan oteli oldu.

Antakya Hilton müze oteli inşaatı incelendi!

Kadir Teksöz ve beraberinde esnaf odası başkanları Antakyalı işadamı Necmi Asfuroğlu tarafından yapımı devam eden ve mimar Emre Arolat imzası taşıyan Antakya Hilton müze oteli, ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldılar.

Antakya Hilton Müze Oteli Hatay'ın turizmine ivme kazandıracak!

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Kadir Teksöz, Esnaf Odası Başkanları, Antakyalı işadamı Necmi Asfuroğlu tarafından yapımı devam eden Antakya Hilton müze oteli, ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldılar.

Ankara'nın en iyi oteli Divan Çukurhan seçildi!

Divan Çukurhan, aylık 50 milyonu aşan ziyaretçi sayısıyla dünyanın en popüler seyahat sitesi olan TripAdvisor tarafından Ankara’nın en iyi oteli seçildi.

Dünyanın en büyük oteli 3,5 milyar dolara Mekke'ye inşa edilecek!

Suudi Arabistan'ın Mekke kentinde dünyanın en büyük oteli inşa ediliyor. Dev otel, her yıl 2 milyon müslümanın ziyaret ettiği kutsal mekan Kabe'ye sadece iki kilometre uzaklıkta yükselecek.

Hakan Yusuf Güner termal otelleri ziyaret etti!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, iadei ziyaretleri kapsamında sırasıyla Çakmak Otel, Budan Termal Otel, Güral Termal Otel ve daha birçok termal oteli ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Madımak Oteli müze mi oluyor?

Başbakan Ahmet Davutoğlu ’nun bugün Tunceli’ye yapacağı tarihi ziyarette Alevi açılımı için öncelikli konular arasında gösterilen Madımak Oteli ’nin müze olması konusunda açıklama yapması bekleniyor.

Ortadoğu'nun en büyük oteli Encum Hotel açıldı!

Ortadoğu'nun en büyük oteli Encum (Anjum) Hotel, Hac ve Umre ziyaretçilerini ağırlamak üzere Mekke'de açıldı. Otelde 1.743 oda ya da süit daire bulunuyor...

madımak oteli ziyaret edilebilirmi Haberi

madımak oteli ziyaret edilebilirmi


Sivas'ta eski Madımak Oteli binasının kamulaştırılmasının ardından oluşturulan Bilim ve Kültür Merkezi'ni açıldığı günden bu yana 35 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.


Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamada, projesi İl Özel İdaresi tarafından uygulanarak 2011 yılında hizmete açılan Bilim ve Kültür Merkezi'nin ziyaretçi rekoru kırdığı ve öğrencilerin uğrak mekanı haline geldiği belirtildi.


Açıklamada, şunlar kaydedildi:


"Açıldığı tarihten günümüze kadar ilk ve ortaöğretimde eğitim-öğretim gören çocuklara kütüphane hizmeti veren merkez, aynı zamanda bilim parkıyla da deney yapma imkanları sağlıyor. Bir örneği de Orta Doğu Teknik Üniversitesinde bulunan bilim parkı, evren ve doğa olayları ile bunlar arasındaki ilişkilere ışık tutacak çalışmaları sergileyerek, öğrencilerin hem deney yapmasına hem de eğlenerek öğrenmesine katkı sunuyor. İlimiz merkez ve ilçelerinden 7 bin 195 öğrencinin yararlandığı Bilim ve...