29 / 04 / 2024

Madra Dağı

Madra Dağı

Balıkesir İvrindi'deki Madra Dağı'nda yaklaşık 3 yıl süren sondajlar sonucu altın madeninin çıkarılması için yasal prosedürün tamamlanması bekleniyor. Rezervin değeri 2 milyar dolar olarak hesaplandı.

Madra Dağı'nda altın madeni bulundu!

Balıkesir İvrindi'deki Madra Dağı'nda yaklaşık 3 yıl süren sondajlar sonucu altın madeninin çıkarılması için yasal prosedürün tamamlanması bekleniyor. Rezervin değeri 2 milyar dolar olarak hesaplandı.

Kaz Dağları UNESCO Dünya Mirası listesine girecek mi?

Kazdağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği (KAZMAD), Kaz Dağları’nın UNESCO Dünya Mirası listesine alınması için harekete geçti..

TOKİ'den İstanbul'da 1.324 YTL taksitle! Kura yok!

TOKİ'nin 30 Haziran'a kadar İstanbul Halkalı'da devam eden kampanyasında 132 metrekare konutların aylık taksitleri 1.324 YTL'den başlıyor.

Bayrampaşa'da kiralık büfe

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bayrampaşa'da 20 metrekare alanı kiraya verecek.

Mahalle İstanbul'da 146 bin YTL'ye

Sur Yapı'nın, İstanbul'un gelişen bölgesi Çekmeköy'de toplam 12 bin 600 metrekare alan üzerine inşa ettiği Mahalle İstanbul'da fiyatlar 146 bin YTL- 465 bin YTL arasında değişiyor.

Ağrı'da 6 taşınmaz satılacak

Ağrı'ya bağlı Doğubeyazıt'ta bulunan jandarma karakolu, ahır - arsa, tarla ve çayır Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 22 Nisan'da yapılacak olan ihale ile satılacak. Satışa çıkarılan araziler, 2 bin 70 metrekare ile 22 bin 800 metrekare arasında deği

İstanbul'da 2 taşınmaz satılacak

İstanbul'a bağlı Adalar ve Kartal'da bulunan ahşap ev ile arsa Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan ihale ile 21 Nisan'da satılacak.

Sivas Zara'da ham toprak satılacak

Sivas'a bağlı Zara'da bulunan 3 ham toprak, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan ihale ile satılacak. Satışa çıkarılan ham topraklar, 3 bin 364 metrekare ile 28 bin 9 metrekare arasında değişiyor.

En büyük emlak fuarı Antalya'da

Turizm, sanayi ve ticaret yapısıyla Türkiye ekonomisinde önemli bir yere sahip olan Antalya'da 8-11 Mayıs'ta Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım, işletme ve finans hizmetleri buluşması yapılacak.

Tekirdağ'da 61 arsa satılacak

Tekirdağ'a bağlı Merkez, Çerkezköy, Hayrabolu ve Malkara'da bulunan arsa, tarla, bahçeli kerpiç ev ve ham toprak satışı için Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 8 - 28 Nisan tarihleri arasında ihale yapılacak. Satışa çıkarılan araziler, 91 metrekare il

Samsun'da arsa satılacak

Samsun'a bağlı Çarşamba Dikbıyık Aşağı Güzpınar Mahallesi'nde bulunan arsa, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 30 Nisan'da yapılacak ihale ile satılacak.

Manisa'da 18 arsa satılacak

Manisa'ya bağlı Merkez'de bulunan bahçe, ev ve avlusu, kargir ev ve avlusu ile ham toprak Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 3 Nisan'da yapılacak ihale ile satılacak. Satışa çıkarılan araziler, 334 metrekare ile 3 bin 370 metrekare arasında değişiyor.

KİPTAŞ, Maltepe Konutları ikinci etabı 14 Nisan'da satışa çıkaracak!

KİPTAŞ Maltepe'de inşa edeceği ikinci etapta bulunan 1.276 konutu 14 Nisan'da satışa çıkaracak. Satışın lansmanı 14 Nisan'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane binasında Başkan Kadir Topbaş'ın katılımıyla gerçekleştirilece

Madra Dağı Haberi

Madra Dağı

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde, bir firma tarafından Madra Dağı'nda yaklaşık 3 yıl süren sondajlar sonucu tespit edilen altın madeninin çıkarılması için yasal prosedürün tamamlanması bekleniyor.


Firma yetkililerinden alınan bilgiye göre, İvrindi'nin kırsal mahallelerinden Değirmenbaşı yakınında, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğünce verilen izin doğrultusunda 3 yıla yakın süreçte 500 sondaj yapıldı. Bu sondajlarda, 50 bin metrekare alanda değeri 2 milyar dolar olarak hesaplanan altın rezervi tespit edildi.


Arama çalışmalarını tamamlayan ve madeni çıkartmak için yasal başvuruları yaparak prosedürün tamamlanmasını beklemeye başlayan firmanın yetkilileri, bölgede 25 milyon dolarlık yatırım...