26 / 07 / 2024

Madra Dağında altın madeni bulundu

Madra Dağında altın madeni bulundu

Balıkesir İvrindi'deki Madra Dağı'nda yaklaşık 3 yıl süren sondajlar sonucu altın madeninin çıkarılması için yasal prosedürün tamamlanması bekleniyor. Rezervin değeri 2 milyar dolar olarak hesaplandı.

Kapalıçarşı'da gram altın alış satış arasındaki makas 35 TL oldu! 10 adet çeyrek altın ne kadar? Anlık altın fiyatları

15 Temmuz resmi tatil olması dolayısıyla altın almak isteyenler '15 Temmuz Kapalıçarşı açık mı?' sorusunu araştırıyor. Bugün Kapalıçarşı'da gram altın alış satış arasındaki makas 35 TL oldu. Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? 15 Temmuz anlık altın fiyatları...

Yastık altında altını olanlar dikkat! 81 ilde geçerli yeni uygulama başladı! Kuyumcular artık bu altınları almayacak!

Yatırımcıların en gözde yatırım araçları arasında yer alan altın için yeni bir karar alındı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bugünden itibaren kuyumcular dolandırıcılık riskine karşı kesme altını satın almayacak.

İslam Memiş'ten altın için son dakika uyarısı geldi: Aman dikkat, yalnızca 2 gününüz kaldı!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş bu kez de 'bayram tatilindeki' altın ve borsayla ilgili değerlendirmeler yaptı. İslam Memiş açıklamasında altın ve gümüş için kar satışı öngörüsünden bulunurken perşembe gününü işaret ederek önemli uyarılar yaptı.

Altın fiyatları fırladı! Kapalıçarşı'da Cumhuriyet altını ne kadar? Ata lira fiyatı ne oldu? 5 Haziran altın fiyatları

5 Haziran Çarşamba günü altın fiyatları yükselişine devam ediyor. Dün atağa geçen altını gramı bugün 2500 liraya ulaştı. Kapalıçarşı'da Cumhuriyet altını ne kadar? Ata lira fiyatı ne oldu? 5 Haziran 2024 altın fiyatları.

Temmuz 2024'ü işaret eden Altın kahini İslam Memiş'ten yeni açıklama geldi! Altın fiyatları ne olacak? 

Yatırımcıların gündeminden düşmeyen altın fiyatlarındaki yükseliş ve dolar kurundaki yatay seyir, Türkiye’nin bir numaraları gündem maddesi oldu. Açıklamasında altın fiyatlarına dikkat çeken Altın uzmanı İslam Memiş, önümüzdeki Temmuz'u işaret etti

Gram altın kaç lira? Altın fiyatları yeni haftayı tırmanışla açtı: Bugün altın fiyatları ne kadar 27 Mayıs 2024?

Ons altında esen yükseliş rüzgarı, gram altını da etkiledi. Altın fiyatları yeni haftayı tırmanışla açtı. Peki son dakika anlık altın fiyatı ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, tam altın kaç TL oldu? İşte bugünkü çeyrek altın fiyatı ve altın fiyatları grafik...

22 ayar altın takı setleri yüzde 17 indirimle satılıyor! Bilezikçi 22 ayar altın takı seti fiyatları ne kadar?

Altın fiyatalrında düşüş devam ediyor.Altndaki düşüşü fırsat bilen yatırımcılar ve düğün hazırlığı yapanlar altın bilezik ve takı setlerinin fiyatlarını araştırıyor. Bilezikçi altın markasında, altın takı setlerinde yüzde 17 indirim kampanyası başladı. Peki Bilezikçi altın takı seti fiyatları ne kad

Altın fiyatlarının bir yıl sonra nasıl olacağı ortaya çıktı! Dünya Bankası 2025 yılı yeni altın tahmini açıkladı!

Dünya Bankası, 2025 yılında altın fiyatlarının nasıl olacağını açıkladı. Rapora göre altın fiyatları bir yıl sonunda işte böyle olacak...

Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 600 TL'yi aştı! Altın yatırımcıları bayram etti! 16 Nisan 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe rekor yükselişle başladı. Ons altın 2370 dolar oldu. Gram altın 2 bin 600 lirayı aştı. Çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar? 15 Nisan 2024 altın fiyatları.

Altın almak isteyenler için flaş bir uyarı geldi: Gram ya da çeyrek altın almayın! 

Altın almak isteyenler gram altın mı yoksa çeyrek altın mı almaları gerektiği ile ilgili araştırmalar yaparken, Kripto fenomeni Murat Ali Calman'dan altın almak isteyenler için flaş uyarı geldi. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı...

Altında makas 250 lirayı aştı! Altın fiyatlarını görenler şaştı! 7 ay sonra gram altın tam bu kadar olacak!

Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 500 lirayı aştı. Altın fiyatları yükselirken al sat arasındaki makas da 250 lirayı aştı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?

Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar dikkat! Altın yükseliyor! Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 500 TL'yi aştı!

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar dikkat. Kapalıçarşı'da gram altın an itibariyle 2 bin 500 TL'yi aştı. 

Altın rekor tazeledi! Yastık altında 1 gram altını bile olanlar yaşadı! 18 Mart 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 18 Mart 2024  Pazartesi gününde rekor tazeledi. Yastık altında altını olanlar yaşadı. Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 18 Mart Pazertesi altın fiyatları.

Madra Dağında altın madeni bulundu Haberi

Madra Dağında altın madeni bulundu

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde, bir firma tarafından Madra Dağı'nda yaklaşık 3 yıl süren sondajlar sonucu tespit edilen altın madeninin çıkarılması için yasal prosedürün tamamlanması bekleniyor.


Firma yetkililerinden alınan bilgiye göre, İvrindi'nin kırsal mahallelerinden Değirmenbaşı yakınında, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğünce verilen izin doğrultusunda 3 yıla yakın süreçte 500 sondaj yapıldı. Bu sondajlarda, 50 bin metrekare alanda değeri 2 milyar dolar olarak hesaplanan altın rezervi tespit edildi.


Arama çalışmalarını tamamlayan ve madeni çıkartmak için yasal başvuruları yaparak prosedürün tamamlanmasını beklemeye başlayan firmanın yetkilileri, bölgede 25 milyon dolarlık yatırım...