29 / 04 / 2024

Madra Dağında altın madeni bulundu

Madra Dağında altın madeni bulundu

Balıkesir İvrindi'deki Madra Dağı'nda yaklaşık 3 yıl süren sondajlar sonucu altın madeninin çıkarılması için yasal prosedürün tamamlanması bekleniyor. Rezervin değeri 2 milyar dolar olarak hesaplandı.

Yükseliyor! Altın rekora doymuyor! Yastık altında altını olanlar baksın! 24 Şubat Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde de yükselmeye devam ediyor. Rekora doymayan altın yatırımcısının odağında yer alıyor. İşte 24 Şubat 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı altın fiyatları! Bugün gram altın 2,114 TL, çeyrek altın 3,505 TL'den işlem görüyor!

23 Şubat 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram altın 2,114 TL, çeyrek altın 3,505 TL'den işlem görüyor. Son dakika altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 77 TL oldu! Yatırımcılar dikkat! 4 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Kapalıçarşı'da gram altın bugün 2 bin 77 lira oldu. Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde yükselmeye devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 4 Ocak 2024 altın fiyatları...

Altın yükselişe geçti! Yastık altında altını olanlar dikkat! 20 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını anbean takip ediyor. İşte 20 Aralık 2023 altın fiyatları.

Gram altın Kapalıçarşı'da 2 bin liraya yaklaştı! Altın fiyatları resmen uçtu! 2 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 2 Aralık Cumartesi günü yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin liraya yaklaştı. Peki bugün çeyrek altın, tam altın, Ata altın kaç lira oldu? 2 Aralık 2023 altın fiyatları.

Kıyıda köşede, yastık altında altını olanlar yaşadı! Altın fiyatları fırladı! 25 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararının ardından yükselişe geçti. Gram altın 1900 TL olurken diğer altın çeşitleri de adeta fırladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Kıyıda köşede, yastık altında altını olanlar yaşadı. 25 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Selçuk Geçer altın yatırımcılarını iki gün önceden uyardı: Yeni dönem başlıyor! Bu tarihten itibaren gram altın tam....

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrasında altın sahiplerini yeni bir dönemin başlayacağı konusunda uyardı.

Gram altın için sene sonu tahmini geldi! Altın yatırımcıları bu rakam karşısında şoka girebilir...

Altının ons fiyatı 2000 doların üzerine yükselirken, Kapalıçarşı piyasasında altın fiyatları rekor seviyelere yükseldi. Sene başından bu yana gram altın yüzde 65 değerlenirken, sene sonu tahmini geldi. 

Gram altın o tarihte 2 bin 500 TL olacak! Uzman isim tek tek anlattı

Ünlü ekonomist İslam Memiş, altın yatırımcılarına önemli bir uyarıda bulundu. Altının mevcut durumda yükseliş trendine girmiş olmasına rağmen, Memiş, bu değerli metal için sabırlı olmanın gerekliliğini vurguladı. Memiş, gram altının 2500 TL seviyesine ulaşacağı tahmini bir tarih paylaştı.

Koza Altın, Trabzon Düzköy'de yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon'da yeni altın ve daha 5 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Altında son 3 ayın en yüksek seviyesi görüldü! Kapalıçarşı'da gram altın 1856 TL oldu! 20 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş haftanın son işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcıların güvenli liman arayışı altında yükselişi tetikliyor. Kapalıçarşı'da gram altın bugün 1856 TL oldu. İşte 20 Ekim 2023 altın fiyatları.

Elinde gram altını olanlar dikkat: Ünlü ekonomist önemli tarihleri verdi

Orta Doğu'da İsrail-Hamas çatışmaları, altın fiyatlarında önemli bir etkiye neden oldu. Altın, tarihi rekor seviyelere ulaşmış durumda. Bu durum, yatırımcılar arasında "Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gram altın ne zaman alınır?" gibi soruları gündeme getirdi.

Koza Altın, Adana Pozantı'da yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Adana'da yeni altın ve daha 4 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Madra Dağında altın madeni bulundu Haberi

Madra Dağında altın madeni bulundu

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde, bir firma tarafından Madra Dağı'nda yaklaşık 3 yıl süren sondajlar sonucu tespit edilen altın madeninin çıkarılması için yasal prosedürün tamamlanması bekleniyor.


Firma yetkililerinden alınan bilgiye göre, İvrindi'nin kırsal mahallelerinden Değirmenbaşı yakınında, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğünce verilen izin doğrultusunda 3 yıla yakın süreçte 500 sondaj yapıldı. Bu sondajlarda, 50 bin metrekare alanda değeri 2 milyar dolar olarak hesaplanan altın rezervi tespit edildi.


Arama çalışmalarını tamamlayan ve madeni çıkartmak için yasal başvuruları yaparak prosedürün tamamlanmasını beklemeye başlayan firmanın yetkilileri, bölgede 25 milyon dolarlık yatırım...