26 / 07 / 2024

mag property development dubai

mag property development dubai

BOSPHORUS Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Ajansı, MAG Property Development tarafından Dubai’de inşa ettiği MAG 5 Dubai South konut projesini Türk yatırımcılar ile buluşturdu.

Property Guide Turkey Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Property Guide Turkey Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Selvi ve Murat Sarıusta ortaklığında kuruldu.

Turkinvest Property Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Turkinvest Property Group Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arife Hasşeker ve Haitham Arifaki ortaklığında kuruldu.

Trust Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Reşit tarafından kuruldu.

Landmark Property Investment İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Landmark Property Investment İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Imad Eddine Zaidan tarafından kuruldu.

iki design group, Asia Pacific Property Awards’ta 4 ödül kazandı!

İki Design Group, Asia Pacific Property Awards’tan 4 ödül kazandı. Özbekistan projeleriyle başarı sağlayan şirket, ödül sayısını 70’e çıkardı.

Ceyhan Bağcı'dan MAG Business’a özel röportaj

ONYX Doğaltaş ve İnşaat Ltd. şirketinin kurucusu Ceyhan Bağcı, dünyanın en büyük projelerine uzanan başarı yolculuğunu MAG Business’a verdiği özel röpartajında anlattı.

Kıbrıs Town Houses'a Property NC Awards'tan 11 ödül!

Property NC Awards 2019 gecesinden 11 ödülle ayrılan Kıbrıs Developments, başarılarını ödülle taçlandırarak projelerini gururla tescilledi...

Emmar Development Almodun Alsyahia İnşaat ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Emmar Development Almodun Alsyahia İnşaat ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile H. Mahmod Abaas Al-Jbuory tarafından kuruldu. 

Property World Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property World Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Tas, Ceyhun Eyüpoğlu, Mustafa Davut Öğüt ve Ömer Gümüş ortaklığında kuruldu. 

Property Time Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Property Time Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Chaudhry Muhammad Akmal tarafından kuruldu.

Global Real Estate Development ve Knight Frank iş birliği yaptı!

Londra merkezli Türk kökenli gayrimenkul markası GRED (Global Real Estate Development) ile dünyanın sayılı gayrimenkul danışmanlık firmalarından Knight Frank ile iş birliği gerçekleştirdi.

Mag Emlak Danışmanlık Tercüme Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mag Emlak Danışmanlık Tercüme Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Abduljalıl, Ahmad Kharsa, Aıman    Abdul Jalıl, Hüseyin Baytar ve Mahmut Baytar ortaklığında kuruldu. 

Star Property Gayrimenkul Reklam Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Star Property Gayrimenkul Reklam Danışmanlık Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin  Ataç tarafından kuruldu. 

mag property development dubai Haberi

mag property development dubai

Ortadoğu pazarında bugüne kadar gerçekleştirdiği başarılı satış ve pazarlama faaliyetlerine yeni bir halka daha ekleyen BOSPHORUS Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Ajansı, MAG Property Development tarafından Dubai’de hayata geçirilen, MAG 5 Dubai South konut projesini Türk yatırımcılarına tanıttı.


Akaretlerdeki satış ofisinde gerçekleştirilen basın toplantısında BOSPHORUS Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Ajansı CEO’su Matt Jarar ve MAG Property Development CEO’su Talal M. AlGaddah tarafından MAG 5 Dubai South projesi hakkında bilgi verilerek Dubai’de gayrimenkul sahibi olmanın sağlayacağı avantajlar anlatıldı.



Projenin sağladığı gelir vergisi muafiyeti, yüksek kira getirisi ve oturma izni gibi avantajlar dikkat çekti. MAG 5 Dubai South, EXPO 2020 Fuar Alanı’na, Dubai’nin en önemli sağlık ve alışveriş merkezlerine, Al Makdoum Havaalanı’na ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin en büyük parkı olan Green Belt Park’a oldukça yakın...