30 / 04 / 2024

mağaza satışları

mağaza satışları

Rusya ve Ukrayna'dan gelen turist sayısının düşmesi ile birlikte, Nişantaşı ve İstinye Park'ta bulunan mağazalar daha çok Kuveyt, Suudi Arabistan ve Katarlılara satış yapmaya başladı.

Ankara ve Amasya'da 18 mağaza ile 6 iş yeri satılıyor!

Ankara'da yer alan 18 mağaza ile Amasya'da yer alan 6 iş yeri satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 9 Ocak ve 18 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Migros'un mağaza sayısı 3 bin 176'ya yükseldi! Ağustos'ta 47 mağaza kapılarını açtı! 

Migros, Ağustos'ta 47 yeni mağaza açtı. Bu kapsamda geçen ay 31 adet Migros, 12 adet Migros Jet, 1 adet Macrocenter ve kozmetik mağazacılığı formatında 3 adet Mion mağazanın açılışı yapıldı. İşte detaylar...

O ilde 3 adet 3+1, 1 adet 4+1 konut ile 5 adet mağaza satılıyor! 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Mamak ve Çankaya ilçelerinde yer alan 4 adet konut ile 5 adet mağazayı satıyor. İşte ayrıntılar...

İldem Kaysermall AVM'deki 34 mağaza satışa sunuldu: 120 ay taksit imkanıyla!

Kayseri'de yer alan İldem Kaysermall AVM'deki 34 mağaza yüzde 10 peşin ve 120 ay taksit imkanıyla satışa çıkarıldı...

Xiaomi,Türkiye'deki mağaza sayısını 100'ün üzerine çıkaracak!

Türkiye’deki ilk Mi Store yatırımını 2018'de gerçekleştiren Xiaomi’nin yeni mağazaları Adana ve Gebze’de hizmete açıldı. Şu ana 23 şehirde 47 Mi Store’u olan Xiaomi’nin Türkiye Ülke Müdür Yardımcısı İrfan Öztürk, 2021'de Türkiye’deki mağaza sayılarını 100’ün üzerine çıkaracaklarını belirtti. 

KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes KSS'de 2 gayrimenkul satılıyor!

Avrupa'nın en büyük karma AVM'si KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 1 akaryakıt alanı ve 1 köşe dükkan açık artırma usulüyle 1 milyon 64 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Perakendeci mağaza kapatıyor, ‘dijital’de doğan mağaza açıyor!

Koronavirüs sürecinin dünyayı kasıp kavurması, ilk dönemlerde hayatı durduran noktaya gelinmesi perakende sektörünü derinden etkiledi. Perakendeci mağaza kapatırken, dijital üzerinde satışlar arttı.

BMD: Ciro kirasına dönmeyen AVM'lerde mağaza açılışları riskli!

BMD Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, ciro kirasına geçmeyen AVM’lere ilişkin konuştu. BMD üyesi markalarla yapılan değerlendirmeler ışığında 1 Haziran’da ciro kirasına dönmeyen veya tatmin edici kira indirimi yapmayan AVM’lerde mağaza açılışlarının ticari açıdan çok riskli olduğu belirtildi...

AVM yatırımcıları ile mağaza sahipleri arasında kira tartışması!

AVM’leri açmayı planlayan AVM yatırımcıları ile mağaza sahipleri arasında kira tartışması yaşanıyor. Markalar, “Turist gelmeyecek. Cirolar yüzde 40 düşer kirayı ciroya bağlayalım” önerisinde bulunuyor.

İnci Deri yurt dışı mağaza sayısını 80'e çıkarmayı hedefliyor!

İnci Deri, iç pazarda e-ticaret ve yurt dışında ise mağazacılıkla büyüme kararı aldı. Şirket, önümüzdeki beş yılda yurt dışı mağaza sayısını 80'e çıkarmayı hedefliyor. Yurt dışında yapılan satışların toplam ciro içindeki payının ise yüzde 50'ye ulaştırılması planlanıyor.

Ordu Merkez Karapınar'da 7,2 milyon TL'ye satılık 3 katlı mağaza!

Ordu Merkez Karapınar'da yer alan 3 katlı Showroom-Mağaza 7 milyon 276 bin 468,44 TL bedelle satışa sunuluyor. T.C. Ordu İcra Dairesi tarafından satılacak taşınmazın tamamı Kayahan Otomotiv Gıda Tarım Ürünleri Pazarlama iç ve Dış Tîc. Ltd. Şti.'ne ait.

Nef açık artırmayla 103 mağaza ve 43 ofisi  bugün satıyor!

Nef açık artırmayla 103 mağaza ve 43 ofisi  bugün satıyor.  TURYAP tarafından düzenlenen açık artırmada fiyatlar 290 bin TL'den başlıyor.

Nef'in 103 mağaza ve 43 ofisi bugün satışa çıkıyor!

Nef'in 103 mağaza ve 43 ofisi açık artırma yöntemiyle bugün satışa çıkıyor. Satışa çıkan ticari gayrimenkullerin fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. İşte detaylar...

mağaza satışları Haberi

mağaza satışları

Son dönemde yaşanan gelişmelerin gerek fiyatlar gerekse satışlar üzerindeki etkisi hakkında açıklamalar yapan Elif Çapçı, tüm alımları yurtdışından yapmadıklarım o nedenle kurdaki artışı sınırlı olarak yansıttıklarını belirtti. Tüketimde ise terör olayları nedeni ile bir dönem yavaşlama olduğunu belirten Çapçı, "Ancak toplamda cirolar kuvvetli gitmeye devam ediyor. Bu ay 21 günlük büyüme yüzde 37, online tarafta ise yüzde 140 olarak gerçekleşti" dedi. Çapçı, önümüzdeki yıl perakendede en önemli sorunun belirsizlik olduğunu sözlerine ekledi. 


Değişen turist profili perakende müşterisini de değiştirdi. Geçmiş yıllarda perakende markalarının yaptığı yabancı satışlarda Rusya ve Ukrayna vatandaşlan ön sıradayken, son dönemde bunun yerini Körfez ülkeleri aldı. Beymen Genel Müdürü Elif Çapçı, Zorlu, İstinye Park ve Nişantaşı gibi turistlere yoğunluk olarak satış yapılan mağazalardaki cironun yüzde 20'sinin turistlerden...