27 / 04 / 2024

mahal ankara fiyat

mahal ankara fiyat

Mahall Ankara Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Ankara Çankaya'da yükselen projede teslimlerin 2016 yılının ilk yarısında yapılması öngörülüyor.

Mahall Ankara açık artırma ihalesi ne zaman?

Türkerler İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mahall Ankara'da yer alan 64 adet dükkan açık artırma usulü ile satışa sunuluyor. Peki Mahall Ankara açık artırma ihalesi ne zaman?

Mahall Ankara teslim tarihi!

Mahall Ankara teslim tarihi 2015 'in ikinci yarısı olarak belirlendi. Metrekare birim fiyatının 4 bin 250 lira olarak belirlendiği Mahall Ankara 'da 2+1, 3+1 ve 4+1 ve 4.5+1 konut tipleri bulunuyor.

Mahall Ankara 'da metrekare birim fiyatı 4 bin 250 lira! Yeni proje!

Mahall Ankara 'da metrekare birim fiyatı 4 bin 250 lira olarak belirlendi. Karma proje olarak yaşama geçirilen Mahall Ankara 'da ofis, konut, otel ve AVM alanları bulunuyor...

Merkez Ankara fiyat listesi 2022!

Emlak Konut GYO Merkez Ankara projesi Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Projede yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Merkez Ankara satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Merkez Ankara fiyat listesi 2022!

Cubes Ankara fiyat listesi Eylül 2022! 

Vakıf GYO Cubes Ankara fiyat listesi merak ediliyor. Peki Cubes Ankara fiyat listesi açıklandı mı? İşte Cubes Ankara fiyat listesi Eylül 2022...

Vakıf GYO Cubes Ankara fiyat!

Vakıf GYO Cubes Ankara fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Vakıf GYO Cubes Ankara fiyat bilgisi ve proje detayları...

Merkez Ankara ofis fiyatları Kasım 2020!

Merkez Ankara ofis fiyatları Kasım 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Merkez Ankara ofis fiyatları Kasım 2020, Merkez Ankara fiyat listesi ve Merkez Ankara ofis fiyatları 2020...

Merkez Ankara projesi güncel fiyat listesi 2020!

Merkez Ankara fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 10 blok ve bin 425 konut mevcut...

Pasifik İnşaat Merkez Ankara fiyat listesi!

Pasifik Merkez Ankara fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1.425 adet konuta yer veriliyor.

Loca Mahal KİPTAŞ fiyat 2018!

Loca Mahal KİPTAŞ fiyat 2018 haberimizde yer alıyor. İstanbul Zeytinburnu'nda Veliefendi'de hayata geçirilen proje 20 blokta 1.262 konuttan oluşuyor. 

Merkez Ankara fiyat bilgisi!

Merkez Ankara fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Ankara Yenimahalle ilçe sınırları arasında inşa edilen projede satışlar devam ediyor.

Kuzu Grup Kumru Ankara fiyat listesi!

Kuzu Grup Kumru Ankara fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1 ve 1,5+1 dairelere özel kampanya başladı.

Nokta Ankara fiyat listesi!

Turk Yapı imzasıyla hayata geçirilen Nokta Ankara projesi Çayyolu'nda yükseliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Nokta Ankara fiyat listesi...

Santra Ankara fiyat!

Santra Ankara fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Ankara Çayyolu'nda hayata geçirilen proje 33 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. 

Türkerler Holding yeni projeler hazırlığında!

Mahall Bomonti İzmir ve Mahal Ankara projelerini hayata geçiren Türkerler Holding yeni projeler için hazırlıklara başladı. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, yatırım planları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Loca Mahal Kiptaş fiyat listesi!

Sahil - E-5  arasında konumlandırılan Loca Mahal Kiptaş Kontuları'nın fiyat listesine göre daireler 651 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor..

mahal ankara fiyat Haberi

mahal ankara fiyat

Türkerler İnşaat imzası ile Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşa edilen Mahall Ankara'da dairelerin büyüklükleri 149 metrekare ile 244 metrekare arasında değişiyor. Proje 283 bin 700 metrekare inşaat alanından oluşuyor.


Mahall Ankara Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Konut seçenekleri arasında 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1'lerin yer aldığı proje 40 bin 628 metrekare arsa alanına sahip.


Toplamda 246 konut ile mağaza ve ofislerden meydana gelen Mahall Ankara Çankaya'da 64 adet dükkan 28 Mayıs 2015 tarihinde saat 11:00'de açık artırma ile satışa sunulacak. Söz konusu satışlar her hafta aynı gün ve aynı saatte satış ofisinde gerçekleşecek.


Mahall Ankara Konutları fiyatları metrekare bazında 4 bin TL'den başlıyor ve 4 bin 500 TL'ye kadar ulaşıyor. Projede dükkan fiyatları ise 655 bin 415 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Türkerler İnşaat...