16 / 05 / 2024

Mahal Sancaktepe aralık ayı kampanyası

Mahal Sancaktepe aralık ayı kampanyası

Mahal Sancaktepe'de tüm konutlar yüzde 1 ön ödeme ve teslime kadar düşük taksitlerle satışa sunuluyor. Projede 199 bin 550 lira değerindeki 2+1 daireye teslime kadar aylık 1.272 lira taksitle sahip olunabiliyor.

İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Aralık 2015!

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Sancaktepe, Maltepe, Ataşehir ve Tuzla'nın bazı mahallelerinde 31 Aralık'ta elektrik kesintisi uygulanacak. İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağtım A.Ş'den yapılan açıklama şöyle...

İstanbul Anadolu yakası elektrik kesintisi 29 Aralık 2015!

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre Adalar, Beykoz, Kadıköy, Sancaktepe ve Pendik'in bazı mahallelerinde 29 Aralık'ta elektrik kesintisi yapılacak...

İstanbul Anadolu Yakası'nda elektrik kesintisi! 23 Aralık 2015!

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 5 ilçede 23 Aralık'ta elektrik kesintisi yapılacak. Şile, Sancaktepe, Kadıköy, Tuzla ve Adalar'ın bazı mahallelerinde uygulanacak kesinti ile ilgili şu açıklama yapıldı.

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 21 Aralık!

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe, Tuzla, Üsküdar, Kartal, Kadıköy, Maltepe ve Pendik'in bazı mahallelerinde 21 Aralık'ta elektrik kesintisi yapılacak.

İstanbul elektrik kesintisi 15 Aralık 2015 saatleri!

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Adalar, Sancaktepe, Ümraniye, Kadıköy ve Pendik'in bazı mahallelerinde 15 Aralık'ta elektrik kesintisi yapılacak.

İstanbul'da elektrik kesintisi 5 Aralık!

Anadolu Yakası'nda Şile, Maltepe, Kadıköy, Çekmeköy, Kartal, Pendik, Sultanbeyli, Ümraniye ve Sancaktepe'nin bazı mahallelerinde 5 Aralık'ta elektrik kesintisi yapılacak.

Denge Yapı'dan Mahal Sancaktepe Ada’da çifte fırsat!

. Birikimlerini riske atmak istemeyen yatırımcılar için de büyük fırsat sunan Mahal Sancaktepe Ada İstanbul’un en hızlı prim yapan lokasyonlarından Sancaktepe’de inşa ediliyor. Mahal Sancaktepe Ada’da 2+1 A tipi dairelerin fiyatı 216 bin liradan başlıyo

Mahal Sancaktepe'de Ramazan kampanyası devam ediyor!

Denge Yapı'nın Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada evlerinde başlattığı Ramazan bayramı Kampanyası bayram sonuna kadar geçerli olup projelerin satış ofisi bayramda açık olacak.

Resim İstanbul Sancaktepe'de teslimler Aralık 2015'te!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen projede ilk etap teslimlerinin 2015 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor. 28 bloktan oluşan proje Ortadoğu Grup imzası taşıyor.

Resim İstanbul'da 1+1'ler 222 bin TL'ye! İlk etap teslimleri Aralık'ta!

Ortadoğu Grup tarafından İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen Resim İstanbul projesinde daireler 1+1'den 4+1'e kadar ulaşıyor. Projenin ilk etabının 2015 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Mahal Sancaktepe'de aylık 1.400 lira taksitle ev!

Denge Yapı'nın Sancaktepe'de inşa ettiği Mahal Sancaktepe'de daireler anahtarları ve tapularıyla teslim ediliyor. Ayrıca şirket daire bedelinin yüzde 25'ine denk gelen peşinatı 1 yıl ertelerken, borcun yüzde 75'lik kısmı için kredi kullanabiliyor.

Mahal Sancaktepe'de aylık taksit ödemeleri 1.400 TL!

Denge Yapı’nın Mahal Sancaktepe projesinden ev alanlar oturmak için yıllarca beklemeyecek. Konut teslimlerinin önümüzdeki aylarda başlayacağı projeden daire alanlara anahtarlarıyla birlikte tapuları da veriliyor.

Mahal Sancaktepe'de hemen taşın peşinatı 1 yıl sonra öde!

Mahal Sancaktepe'de yeni kampanya düzenledi. "Hemen taşın, peşinatı 1 yıl sonra öde" adı verilen kampanya kapsamında konut alıcısı yüzde 25'lik peşinat tutarını 1 yıl ertelerken, borcun kalan yüzde 75'lik kısmı için kredi kullanabiliyor.

Mahal Sancaktepe aralık ayı kampanyası Haberi

Mahal Sancaktepe aralık ayı kampanyası


Denge Yapı, yıl sonu kampanyasıyla Mahal Sancaktepe'den ev almayı kolaylaştırıyor. Mahal Sancaktepe'nin aralık ayı kampanyasında tüm konutlar yüzde 1 ön ödeme ve teslime kadar düşük taksitlerle satışa sunuluyor. Kampanya kapsamında Mahal Sancaktepe'de 199 bin 550 lira değerindeki 2+1 daireye teslime kadar aylık 1.272 lira

taksitle sahip olunabiliyor. Daire bedelinin yüzde 75'lik kısmı için anlaşmalı bankalardan uygun oranlarda 12-115 ay arasında kullandınlabilen kredi taksitlerinin de teslime kadar olan ilk 12 aylık kısmı düşük tutarlarda olacak şekilde...