04 / 05 / 2024

Mahal Sancaktepe daire fiyatları

Mahal Sancaktepe daire fiyatları

Denge Yapı, bu yaz uygun koşullarda ev sahibi olmak isteyenler için Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’da kampanya düzenledi.

Kampanyalı konut projeleri Mayıs 2015!

İnşaat şirketleri Mayıs ayı için düzenledikleri kampanyalarla konut alıcısına her türlü avantajı sunuyor. Örneğin, Sur Yapı yeni projesini tercih edenlere lansmana özel yeni indirim yapıyor.

Mahal Sancaktepe'de yıl sonu kampanyasında son günler! Yılbaşında teslim daireler!

Yılbaşında daire teslimlerinin başlayacağı Mahal Sancaktepe projesinde daireler için düzenlenen yıl sonu kampanyasında son günlere gelindi. Projede yer alan dairelerin fiyatları 139 bin TL'den başlıyor.

Mahal Sancaktepe'de yıl sonu fırsatı! 139 bin liraya!

Denge Yapı, Sancaktepe’de inşa ettiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde yıl sonu kampanyası düzenledi.1+1 dairelerin fiyatı Mahal Sancaktepe’de 139 bin liradan başlıyor.

Mahal Sancaktepe'de yüzde 1 KDV! 2 ay erken teslim!

Emlak sektörü, yaz döneminde kampanya atağına kalktı. Pek çok firma, birbiri ardına yaz kampanyaları başlattı. Denge Yapı da İstanbul Sancaktepe'de yapımını sürdürdüğü Mahal Sancaktepe projesi için bir kampanya düzenledi.

Mahal Sancaktepe’den yaz fırsatı! Ödemeler teslimattan sonra başlıyor!

“Teslime kadar taksit de yok peşinat da yok” adını taşıyan kampanya kapsamında Mahal Sancaktepe’den istenilen daireye şu anda tek kuruş ödeme yapmadan da sahip olunabiliyor.

Mahal Sancaktepe'de daire teslimleri 10 ay sonra başlıyor!

Denge Yapı'nın Sancaktepe'deki iki projesi Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada'da daire teslimleri 10 ay sonra başlıyor. Mahal Sancaktepe'de 2+1 dairelerin fiyatı 199 bin 550 liradan başlıyor.

Sancaktepe Mahal satış ofisi!

Sancaktepe Mahal satış ofisi ve adres bilgileri şöyle: Osman Gazi Mahallesi Bilal Habeşi Caddesi Mahal Sancaktepe - Sancaktepe/ İSTANBUL - Satış ofisi telefon numarası: 0216 311 66 67

Mahal Sancaktepe'de 2+1'ler 188 bin lira!

Denge Yapı tarafından Sancaktepe 'de inşa edilen Mahal Sancaktepe 'de 74-111 metrekare arasında değişen büyüklükte yapılan 2+1 daireler 188 bin 550 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Denge Yapı Mahal Sancaktepe satış ofisi!

2014 yılının sonunda teslim edilecek Mahal Sancaktepe projesinde daireler 188 bin 500 TL'den başlıyor. Denge Yapı Mahal Sancaktepe satış ofisi ile 0216 311 66 67 no'lu telefondan irtibata geçebilir proje hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Denge Yapı Mahal Sancaktepe daire fiyatları!

Denge Yapı Mahal Sancaktepe daire fiyatları 118 bin 500 liradan başlıyor. Sancaktepe Mahal Evleri'nde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor...

Mahal Sancaktepe'de aylık 1.400 lira taksitle ev!

Denge Yapı'nın Sancaktepe'de inşa ettiği Mahal Sancaktepe'de daireler anahtarları ve tapularıyla teslim ediliyor. Ayrıca şirket daire bedelinin yüzde 25'ine denk gelen peşinatı 1 yıl ertelerken, borcun yüzde 75'lik kısmı için kredi kullanabiliyor.

Mahal Sancaktepe'de aylık taksit ödemeleri 1.400 TL!

Denge Yapı’nın Mahal Sancaktepe projesinden ev alanlar oturmak için yıllarca beklemeyecek. Konut teslimlerinin önümüzdeki aylarda başlayacağı projeden daire alanlara anahtarlarıyla birlikte tapuları da veriliyor.

Denge Yapı Mahal Sancaktepe'de 139 bin TL'ye 1+1 daire!

Denge Yapı, evini maketten değil görerek almak isteyenler için İstanbul’un cazibe merkezi Sancaktepe’de Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’yı hayata geçirdi. Mahal Sancaktepe'de başlangıç fiyatı 139 bin TL..

Denge Yapı Mahal Sancaktepe'de banka kredili ödemelerle! 139 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 139 bin TL 'den başlangıç gösterdiği Denge Yapı Mahal Sancaktepe'de banka kredili ödemeler uygulanıyor. Proje kapsamında konut teslimleri ise bu ay içinde gerçekleştirilecek.

Mahal Sancaktepe fiyat!

Mahal Sancaktepe fiyat bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 360 adet konuttan meydana gelen Mahal Sancaktepe Evleri projesinde daire teslimlerinin 2015 yılının ilk aylarında yapılması öngörülüyor...

Mahal Sancaktepe daire teslimleri ne zaman!

Mahal Sancaktepe Evleri İstanbul Anadolu Yakası'nda Sancaktepe'de Denge Yapı imzasıyla yükseliyor. Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunan Mahal Sancaktepe Evleri üstelik 2015'in ilk aylarında teslim.

Mahal Sancaktepe ulaşım!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yer alan Mahal Sancaktepe, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne 20 dakika ve TEM-Kartal bağlantı yoluna 5 dakika mesafede bulunuyor.

Mahal Sancaktepe: Mükemmel bir yaşamın kapıları sizin için açılıyor!

Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Mahal Sancaktepe projesinde satışlar 193 bin liradan başlayan fiyatlarla gerçekleşiyor...

Mahal Sancaktepe'de daireler 139 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe bölgesinde hayata geçirilen Mahal Sancaktepe Evleri Denge Yapı imzası ile yükseliyor. 6 bloktan meydana gelen proje teslimleri Ocak ayının sonunda başlıyor.

Mahal Sancaktepe'de yıl sonu kampanyasında son günler! Yılbaşında teslim daireler!

Yılbaşında daire teslimlerinin başlayacağı Mahal Sancaktepe projesinde daireler için düzenlenen yıl sonu kampanyasında son günlere gelindi. Projede yer alan dairelerin fiyatları 139 bin TL'den başlıyor.

Mahal Sancaktepe Evleri'nde yıl sonu kampanyası devam ediyor!

Teslimlerinin 2015 başında yapılması planlanan Denge Yapı Mahal Sancaktepe Evleri'nde avantajlı ödeme seçenekleriyle yıl sonu kampanyası devam ediyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Mahal Sancaktepe projesinde avantajlı ödeme seçenekleriyle yıl sonu kampanyası!

Denge Yapı tarafından hayata geçirilen Mahal Sancaktepe projesinde avantajlı ödeme seçenekleriyle yıl sonu kampanyası kapsamında fiyatlar 139 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 2015 başında yapılması planlanıyor.

Mahal Sancaktepe Konutları'nda cazip ödeme fırsatlarıyla yıl sonu kampanyası!

Cazip ödeme koşulları ile yıl sonu kampanyası düzenleyen Mahal Sancaktepe Konutları kapsamında fiyatlar 139 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Mahal Sancaktepe daire fiyatları Haberi

Mahal Sancaktepe daire fiyatları

Denge Yapı, bu yaz uygun koşullarda ev sahibi olmak isteyenler için Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’da bir kampanya düzenledi. ‘Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde’ adını taşıyan kampanya kapsamında konut alıcısına avantajlı fiyatlar sunduklarını söyleyen Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram ”Ay sonuna kadar geçerli olan kampanya boyunca Mahal Sancaktepe’de 1+1 dairelerin fiyatı 150 bin liradan, Mahal Sancaktepe Ada’da ise 2+1 A tipi dairelerin fiyatı 216 bin liradan başlıyor” diye konuştu.‘Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde’ adını taşıyan kampanya kapsamında konut alıcısına avantajlı fiyatlar sunduklarını söyleyen Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram ”Ay sonuna kadar geçerli olan kampanya boyunca Mahal Sancaktepe’de 1+1 dairelerin fiyatı 150 bin liradan, Mahal Sancaktepe Ada’da ise...