10 / 05 / 2024

Mahal Sancaktepe görselleri

Mahal Sancaktepe görselleri

Teslim tarihi 2014 yılı sonu olarak belirlenen Sancaktepe Mahal örnek daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi...

Mahal Sancaktepe'de ödemeler teslimden sonra yapılıyor!

Mahal Sancaktepe'den bu yaz daire alanlar, ödemelerine evlerini teslim aldıktan sonra başlıyor. Denge Yapı'dan Abdullah Bayram'ın verdiği bilgiye göre ev teslimlerinin aralık ayında başlanacak

Bizimtepe Aydos Rezidans görselleri!

Bizimtepe Aydos Rezidans görselleri haberimizde yer alıyor. Halk GYO - Vakıf GYO Sancaktepe projesi Bizimtepe Aydos Rezidans'ta 1.037 adet konut ve ticari birimler bulunuyor...

Bizimtepe Aydos Sancaktepe projesinin ilk görselleri!

Bizimtepe Aydos Sancaktepe projesinin ilk görselleri haberimizde yer alıyor. Halk GYO-Vakıf GYO Sancaktepe projesi Bizimtepe Aydos'ta 1.037 adet daire ve ticari birimler olacak...

Mahal Sancaktepe'de 216 bin TL'ye 2+1!

Mahal Sancaktepe projesinde hemen teslim konutlara hiç peşinatsız sahip olunabiliyor. Ödeme planına göre yüzde 25 peşinat 1 yıl sonra ödeniyor, kalan konut bedeli ise banka kredisi ile ödeniyor.

Mahal Sancaktepe Konutları'nda 140 bin TL'ye 1+1 ev!

Denge Yapı'nın Mahal Sancaktepe projesinde evler önümüzdeki aylarda başlayacak. Projenin 'Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde' kampanyası ise ilgi görmeye devam görüyor..

Denge Yapı Mahal Sancaktepe'de 139 bin TL'ye 1+1 daire!

Denge Yapı, evini maketten değil görerek almak isteyenler için İstanbul’un cazibe merkezi Sancaktepe’de Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’yı hayata geçirdi. Mahal Sancaktepe'de başlangıç fiyatı 139 bin TL..

Mahal Sancaktepe ne zaman teslim?

Mahal Sancaktepe ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Mahal Sancaktepe projesinde 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 305 bin 550 liradan başlangıç gösteriyor...

Denge Yapı Mahal Sancaktepe'de banka kredili ödemelerle! 139 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 139 bin TL 'den başlangıç gösterdiği Denge Yapı Mahal Sancaktepe'de banka kredili ödemeler uygulanıyor. Proje kapsamında konut teslimleri ise bu ay içinde gerçekleştirilecek.

Mahal Sancaktepe nerede?

Denge Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen Mahal Sancaktepe, TEM-Kartal bağlantı yoluna 5 dakika, Boğaziçi köprüsüne 21 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na da 15 dakika mesafede bulunuyor.

Mahal Sancaktepe ulaşım!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yer alan Mahal Sancaktepe, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne 20 dakika ve TEM-Kartal bağlantı yoluna 5 dakika mesafede bulunuyor.

Mahal Sancaktepe'de yıl sonu kampanyasında son günler! Yılbaşında teslim daireler!

Yılbaşında daire teslimlerinin başlayacağı Mahal Sancaktepe projesinde daireler için düzenlenen yıl sonu kampanyasında son günlere gelindi. Projede yer alan dairelerin fiyatları 139 bin TL'den başlıyor.

Sancaktepe Optimal Life görselleri!

Optimum Yaşam Merkezi imzası ile hayata geçirilen Optimum Life Residence'de yer alan konutların alanları 77 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor. İşte Sancaktepe Optimal Life görselleri...

Mahal Sancaktepe projesinde avantajlı ödeme seçenekleriyle yıl sonu kampanyası!

Denge Yapı tarafından hayata geçirilen Mahal Sancaktepe projesinde avantajlı ödeme seçenekleriyle yıl sonu kampanyası kapsamında fiyatlar 139 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 2015 başında yapılması planlanıyor.

Mahal Sancaktepe Evleri'nde yıl sonu teslim konutlar! 190 bin 500 TL'ye 2+1!

Mahal Sancaktepe Evleri'nde yer alan dairelerin teslimleri yıl sonu yapılacak. Projedeki dairelerden 2 oda 1 salon daire seçeneklerinin fiyatları 190 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Mahal Sancaktepe görselleri Haberi

Mahal Sancaktepe görselleri

Konutların alanlarının 74 metrekare ile 126 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Sancaktepe Mahal örnek daire bilgilerinden önce projenin diğer detaylarına geçelim. Proje, 6 bloktan oluşuyor.


İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde inşa edilen Mahal Sancaktepe;  Kurtköy Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Finans Merkezi Atasehir’e 14 dakika ve Boğaziçi Köprüsü’ne 20 dakika, TEM Otoyolu’nun yanı başında ve TEM-Kartal bağlantı yoluna 5 dakika mesafede yükseliyor. 


Denge Yapı tarafından yaşama geçirilen Sancaktepe Mahal örnek daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede banka kredisi kullanmak mümkün.


Dairelerin teslimlerinin Aralık 2014 tarihinde gerçekleşmesi öngörülen Denge Yapı Mahal Sancaktepe, 15 bin 640 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede satış süreci devam ediyor.


306 adet dairenin yer aldığı Mahal Sancaktepe Evleri'nde;...