05 / 05 / 2024

Sancaktepe Mahal örnek daire!

Sancaktepe Mahal örnek daire!

Firma: Denge Yapı

Proje: Mahal Sancaktepe

Teslim tarihi 2014 yılı sonu olarak belirlenen Sancaktepe Mahal örnek daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi...



Konutların alanlarının 74 metrekare ile 126 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Sancaktepe Mahal örnek daire bilgilerinden önce projenin diğer detaylarına geçelim. Proje, 6 bloktan oluşuyor.


İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde inşa edilen Mahal Sancaktepe;  Kurtköy Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Finans Merkezi Atasehir’e 14 dakika ve Boğaziçi Köprüsü’ne 20 dakika, TEM Otoyolu’nun yanı başında ve TEM-Kartal bağlantı yoluna 5 dakika mesafede yükseliyor. 


Denge Yapı tarafından yaşama geçirilen Sancaktepe Mahal örnek daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede banka kredisi kullanmak mümkün.


Dairelerin teslimlerinin Aralık 2014 tarihinde gerçekleşmesi öngörülen  Denge Yapı  Mahal Sancaktepe, 15 bin 640 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede satış süreci devam ediyor.


306 adet dairenin yer aldığı  Mahal Sancaktepe  Evleri'nde; çocuk oyun alanları, açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, yürüme ve koşu yolları, süs havuzları, kamelyalar, basketbol, voleybol ve mini futbol ortak spor alanları, meyve bahçeleri, kapalı sosyal tesiste bay / bayan sauna ve fitnessclub ile kapalı havuz gibi sosyal olanaklar mevcut. 



Sancaktepe Mahal örnek daire!


Sancaktepe Mahal örnek daire!


Sancaktepe Mahal örnek daire!


Sancaktepe Mahal örnek daire!



Mahal Sancaktepe Evleri iletişim bilgileri: 

Telefon: 0216 311 66 67

Web Adresi: www.mahalsancaktepe.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön