04 / 05 / 2024

mahalle konağı yapım amacı nedir

mahalle konağı yapım amacı nedir

Bursa Yıldırım Belediyesi, her mahalleye yaptığı mahalle konaklarının sayısını artırıyor. Akçağlayan Mahallesi’ne yaptırılacak olan mahalle konağının temel atma törenine Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin katıldı...

Bursa Yenişehir'de mahalle konağı inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen mahalle konağı yapımında çalışmalar hızlandı. Konağın kısa zamanda hizmete girmesi bekleniyor. 

Keçiören'de Şehit Kubilay Mahalle Konağı inşa ediliyor!

Ankara Keçiören Belediyesi,  sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bozüyük 4 Eylül Mahalle Konağı'nın inşaatı başladı!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, proje tadilatı nedeniyle inşaatına ara verilen ve yapılan revizyon ile daha kullanışlı hale getirilen 4 Eylül Mahalle Konağı’nın inşaatına yeniden başlandı.

Bursa Selçukbey yeni mahalle konağına kavuştu!

İlçeye yeni mahalle konakları kazandırmaya devam eden Bursa Yıldırım Belediyesi, Selçukbey Mahallesi Mahalle Konağı'nın inşaatını tamamladı.

Ankara Kösrelik Mahalle Konağı için geri sayım başladı!

Ankara'da mahallelilerin sosyalleşmesine ve paylaşımlarının artmasına vesile olan mahalle konaklarına bir yenisi daha ekleniyor, Ankara Keçiören Kösrelik Köyüne yapılan mahalle konağı aynı zamanda muhtarlık binası olarak da hizmet verecek.

Antalya Avdan Mahalle Konağı açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Korkuteli ilçesinde yapımını tamamladığı Avdan Mahalle Konağı Başkan Türel tarafından hizmete açıldı.

İzmit Yeşilova Mahalle Konağı ihalesine yoğun katılım!

İzmit Belediyesi tarafından Yeşilova’da inşa edilecek olan mahalle konağının ihalesine 11 firma katıldı.

Keçiören'e 11. mahalle konağı geliyor!

Subayevleri Mahallesi’nde yapımı devam eden mahalle konağı ile birlikte Keçiören genelinde hizmet veren mahalle konaklarının sayısı 11'e yükselecek..

Konya Selçuklu'ya yeni mahalle konağı inşa ediliyor!

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda Kosova Mahallesi’nde yapımına başlanan mahalle konağında çalışmalar sürüyor.

İşte Emlak Konut Bizim Mahalle projesinin tüm ihale detayları!

Emlak Konut Küçükçekmece Halkalı Bizim Mahallesi projesinin 2 etabı da ihaleye çıkıyor. Bizim Mahalle 1. Etap ihalesi 26 Eylül, 2. Etap ihalesi ise 28 Eylül'de yapılacak. İşte Emlak Konut Bizim Mahalle projesinin tüm ihale detayları...

Kartepe'de Mahalle Konağı tamamlanıyor!

Kartepe Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Karatepe Mahalle Konağının kaba inşaatı tamamlanmak üzere.

Bursa Maltepe Mahalle Konağı açıldı!

Yıldırım Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Maltepe Mahalle Konağı törenle açıldı. Konak 396 metrelik alan üzerinde inşa edildi.

Yıldırım Anadolu Mahalle Konağı açıldı!

Bursa Yıldırım'da 268 metrekarelik alanda muhtarlık, toplantı odası ile 4 adet YIL-MEK kurs merkezinden oluşan Anadolu Mahalle Konağı Yıldırımlıların hizmetine açıldı

mahalle konağı yapım amacı nedir Haberi

mahalle konağı yapım amacı nedir


Yıldırım Belediyesi tarafından Akçağlayan Mahallesine mahalle konağı yapılıyor.


Bursa Yıldırım Belediyesi, her mahalleye yaptığı mahalle konaklarının sayısını artırıyor. Akçağlayan Mahallesi’ne yaptırılacak olan mahalle konağının temel atma törenine Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda muhtar ile vatandaşlar katıldı. Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Akçağlayan Bahçelievler Projesi’nin Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi. 2004 yılından bu yana Yıldırım ilçesinde büyük ve örnek hizmetlere imza attıklarını belirten Keskin, “10 yıl boyunca gece gündüz demeden Yıldırım ilçesinin başarı çıtasını en yukarıya taşıdık. Sayısız ödüller kazandık. Bundan sonraki isteğim, göreve gelecek diğer arkadaşlarımızın da aynı hedefte olmasıdır” dedi.


Başkan Keskin, törene katılan vatandaşlardan büyük ilgi görürken, Akçağlayan Mahalle Muhtarı Veli Yalçındağ, 10 yıldır mahallesine yapılan hizmetlerden ötürü teşekkür etti.


Akçağlayan ve Çevre mahalle sakinlerine...