04 / 05 / 2024

mahalle konakları maltepe

mahalle konakları maltepe

Maltepe Belediyesi, konak kültürünü canlandırmak için "mahalle konakları" projesini hayata geçiriyor. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, konak projesini ilk kez muhtarlarla paylaşarak projeyi tek tek krokiler üzerinden anlattı...

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.

AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

İstanbul'da yaşanabilecek olası büyük deprem öncesinde en riskli mahalleler ve ilçeler peş peşe belli oldu. AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

Mamak'ta mahalle konaklarının inşaatı tamamlandı!

Ankara Mamak'ta inşa edilen mahalle konaklarının inşaatı tamamlandı. Konakların yakın zamanda ilçe halkının hizmetine sunulması bekleniyor. 

Ankara Akyurt'un her mahallesine konak inşa edilecek!

Ankara Akyurt Belediyesi tarafından Saracalar ve Kızık’ta inşa edilen mahalle konaklarının yapımı hızla sürerken, bazı mahallelerde ise tadilat çalışmaları ise hala devam ediyor.

Aksaray'da her mahalleye mahalle konakları inşa ediliyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediyenin yaptığı projeleri yerinde inceledi. Dinçer, ''Seçimden önce vatandaşlarımıza Mahalle Konaklarının yapımı için söz vermiştik. Şimdi Yeni Mahallemiz ve Hamide-Alaca Mahallemize Mahalle Konağı ve Sosyal Tesis inşa ediyoruz'' dedi.

Maltepe Gülsuyu Mahallesi'nde 7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İl, Maltepe İlçe, Gülsuyu Mahalle/Köy, 16193 ada, 8 parsel, 848 metrekare yüz ölçümlü, altında deposu olan iki katlı kargir fabrikayı 7 milyon TL'ye icradan satıyor...

Bursa Selçukbey ve Eğitim mahalle konakları açıldı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Selçukbey ve Eğitim mahalle konaklarını hizmete açtı.

Uşak dönüşümle gelişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Kentpark, mahalle konakları, köprülü kavşaklar, kentsel dönüşüm, modern yollar, park ve bahçeler gibi çalışmalarımızla halkımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösterdik” diye konuştu.

Yıldırım Belediyesi yeni mahalle konakları inşa ediyor!

İlçede yeni yatırımlar hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, mahalle konakları inşa etmeye devam ediyor.

İzmit'e yeni bir mahalle konağı daha geliyor!

İzmit Belediyesi mahalle konaklarına bir yenisini daha ekliyor, yeni konağın Sekbanlı Köyü’ne yapılacağı bildirildi.Sekbanlı Köyü’nde yapılacak konağın ihalesi ile için 10 firma doküman aldı.

Bursa Selçukbey yeni mahalle konağına kavuştu!

İlçeye yeni mahalle konakları kazandırmaya devam eden Bursa Yıldırım Belediyesi, Selçukbey Mahallesi Mahalle Konağı'nın inşaatını tamamladı.

Kırıkkale Belediyesi'nden 4 yeni mahalle konağı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kırıkkale Belediyesi yeni mahalle konakları için düğmeye bastı.

Maltepe'deki 3 mahalle tapusuna kavuşuyor!

Maltepe’nin Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük mahallelerinin tapu sorunu çözülüyor. 40 yıldır çözüm bekleyen imar planları İBB'den onaylandı.

mahalle konakları maltepe Haberi

mahalle konakları maltepe

Maltepe Belediyesi, konak kültürünü canlandırmak için "mahalle konakları" projesini hayata geçiriyor. Konak projesini ilk kez muhtarlarla paylaşan ve projeyi tek tek krokiler üzerinden anlatan Başkan Kılıç, "İki katlı olacak konağın alt katında, 180 kişilik konferans salonu olacak. Burada düğün, nişan ve diğer organizasyonlarınızı yapabileceksiniz" müjdesini verdi.


Siyasi partilerim ilçe başkanları ve yerel seçimlerde belediye başkanlığına aday olan diğer siyasi partilerin adaylarıyla bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, mahalle muhtarlarıyla da kahvaltıda buluştu. Muhtarlar özellikle kentsel dönüşüm, yurt, barınma, uyuşturucu sorunları, spor alanlarıyla sağlık ocaklarının yetersizliği, sokak hayvanlarıyla ilgili problemler ve muhtarlıkların fiziksel koşullarının yetersizliği üzerinde durdu.  


BEŞİKTAŞ MALTEPE’YE GELİYOR


Muhtarların sorunlarını tek tek dinleyip not aldıktan sonra, pazar ve yurt sorunları konusunda da atılım yapacaklarını kaydeden Kılıç, "Gençlerin sporla...