06 / 05 / 2024

mahalle meydanı satıldı

mahalle meydanı satıldı

Mahalle meydanı olarak kullanılan arsayı icra yoluyla satın alan kişi, gerekli paranın tamamını yatırdı. Bursa'da, mahalle meydanı olarak kullanılan bir kooperatife ait arsayı icra yoluyla satın alan kişi, satışın kesinleşmesi için gerekli 112 bin liranı

Meydan Ardıçlı'nın yüzde 50'si yabancıya satıldı!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi Eş Başkanı Özyurt, "2019 yılı üçüncü çeyreğinde teslimlerine başlayacağımız projemizde konutların yüzde 50'si, ticari alanların yüzde 70'i satıldı. Projeye yabancı yatırımcıdan da yoğun ilgi geliyor" dedi...

Yeşilbayır Mahalle Meydanı’nın temeli atıldı!

Yeşilbayır Mahalle Meydanı temel atma töreni yapıldı, gerçekleşen temel atma törenine Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı da katıldı.

Park Yaşam Ataşehir'in yüzde 58'i 1 ayda satıldı!

Geleneksel mahalle kültürünü modern hayata taşıma iddiasıyla yola çıkan 860 konutluk Park Yaşam Ataşehir'deki dairelerin yüzde 58'i lansmanı takip eden ilk ay içinde satıldı.

Sakarya Kazımpaşa Mahalle Meydanı açıldı!

Kazımpaşa Mahalle Meydanı, son olarak proje alanının ortasına yerleştirilen simgesi ile şimdiden herkesin ilgisini çekiyor. Meydanı’nın yeni simgesi olan 4 cepheli saat kulesi de tamamlandı.

Serdivan Kazımpaşa Mahalle Meydanı ihalesi yapıldı!

Serdivan Belediyesi’nin önemli vizyon projelerinden olan ve ilki Kazımpaşa’da hayata geçirilecek “Kazımpaşa Mahalle Meydanı” ihalesi bugün yapıldı. Kesin sonuçların ihale komisyonunun incelemelerinin ardından kamuoyuna ilan edileceği belirtildi.

Mahall Ankara'nın yüzde 30'u satıldı!

Ankara’nın ilk çok yönlü karma projesi Mahall Ankara’nın yüzde 30’u satıldı. Türkerler İnşaat tarafından Kasım 2013’te inşaatına başlanan Mahall Ankara, Ankaralılara çağdaş bir mahalle kültürü sunacak.

Torun Center'ın 3'te 1'i satıldı!

Torunlar GYO'nun eski Ali Sami Yen stadı arsası üzerinde hayata geçirdiği Torun Center'ın, yüzde 30'u satıldı. Bir kent meydanının da planlandığı projenin metrekare konut fiyatı ise 5.500 dolardan başlıyor.

Gümüşhane Belediyesi 42 Konut Projesi'nin ilk dairesi satıldı!

Gümüşhane Belediyesi tarafından Yeni Mahalle 3. Etap TOKİ konutları yanında yapımına başlanan '42 Konut Projesi'nin ilk dairesi satıldı. Tek dairenin satıldığı ihalede, '42 Konut Projesi'nin ilk daire sahibi Mehmet Koç oldu.

42 Konut Projesi 'nin ilk dairesi satıldı!

Gümüşhane Belediyesi tarafından Yeni Mahalle 3. Etap TOKİ konutları yanında yapımına başlanan '42 Konut Projesi'nin ilk dairesi satıldı. Tek dairenin satıldığı ihalede, '42 Konut Projesi'nin İlk daire sahibi Mehmet Koç oldu.

İcradan mahalle meydanı satıldı!

Mahalle meydanı olarak kullanılan arsayı icra yoluyla satın alan kişi, gerekli paranın tamamını yatırdı. Bursa'da, mahalle meydanı olarak kullanılan bir kooperatife ait arsayı icra yoluyla satın alan kişi, satışın kesinleşmesi için gerekli 112 bin liranı

Varyap Grand Tower'ın yüzde 85'i satıldı! 382 bin TL'ye! Ödemelerde 30 ay erteleme imkanıyla!

Varyap Grand Towerda dairelerin yüzde 85i satıldı. Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 382 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Kredi geri ödemesinde, 30 ay erteleme seçeneği yer alıyor...

Varyap Meridian For Business projesinin yüzde 25'i satıldı!

Varyap Meridian projesinin devamı niteliğindeki Meridian for Business'da ofis fiyatları 376 bin TL'den başlıyor, 698 bin TL'ye kadar çıkıyor.  Mayıs ayında satışa çıkarılan Meridian for Business projesinde ofislerin yüzde 25'i satıldı

Maximoon Bahçeşehir'in yüzde 30'u 45 günde satıldı! 68 bin TL'ye!

Maximoon projesinde biri rezidans olmak üzere toplam dokuz blokta 1377 daire ve 74 mağaza yer alıyor. Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 68 bin TL'den başlıyor. Projenin yüzde 30'u 45 günde satıldı...

mahalle meydanı satıldı Haberi

mahalle meydanı satıldı

İcradan mahalle meydanı aldı


.


Otobüs şoförü Ayhan Şafak, eskiden köy olan Samanlı Mahallesi'nde meydan olarak kullanılan alanı satın aldı. 5. İcra Müdürlüğü tarafından düzenlenen açık artırmaya 36 bin 500 lira teminat yatırarak satışa katıldığını söyledi. 


Bugün İcra Müdürlüğü'ne gelerek paranın geri kalan 75 bin 500 lirasını yatırıp söz konusu alanı 112 bin liraya satın aldığını, makbuzların elinde olduğunu ifade eden Şafak, şöyle konuştu: 


Satışa, borçlu kooperatif başkanı tarafından itiraz edilmiş. Konu yargıya taşındı. Onlar da bankaya olan borcunu ödediklerini söylüyorlar. Ben İcra Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı yeri ticaret maksadıyla aldım. Buranın köy meydanı olduğunu sonradan öğrendim. Ben alıp satarım. Daha önce taksilerim vardı, onları sattım ve onların parasıyla bu meydanı satın aldım. Kendim otobüsçülük yapıyorum. Karı olan her şeyi alırım.


Şafak, meydana güzel bir...