04 / 05 / 2024

mahalle tipi kompleks

mahalle tipi kompleks

Yapılan spor tesislerinin sayısının hızla arttığını söyleyen Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: "Son 1,5 yıl içinde, 35'e 50 metre halı saha yanında basketbol ve voleybol sahası yer alan 'mahalle tipi kompleks' olarak adlandırdığımız 1800 tesis yaptık" dedi.

Gaziantep'e 12 yüzme havuzu ve 10 spor salonu inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  “Mahalle Tipi Havuz Projesi” kapsamında 13 yüzme havuzu 2020 Mayıs ayının sonunda hizmete alınacak.

1.800 mahalle tipi kompleks yapıldı!

Yapılan spor tesislerinin sayısının hızla arttığını söyleyen Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: "Son 1,5 yıl içinde, 35'e 50 metre halı saha yanında basketbol ve voleybol sahası yer alan 'mahalle tipi kompleks' olarak adlandırdığımız 1800 tesis yaptık" dedi.

Kartallife-Atalar'da özlenen mahalle hayatı yaşanacak!

Kartallife-Atalar, Adalar manzarası, sosyal donatıları, yeşil alanları ile güvenlikli site projesi olmasının yanı sıra 2+1, 3+1 tipi aile konsepti daireleriyle de eski zamanların özlenen samimi aile ve mahalle yaşamını sunmaya hazırlanıyor!

Mahalle tipi spor tesislerinin sayısı 1076'ya ulaşacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığının Türkiye genelinde hayata geçirmeye çalıştığı mahalle tipi spor tesislerinin sayısı 582'ye ulaştı. Planlanan 494 tesisin tamamlanmasıyla sayı bin 76'ya çıkacak.

Ankara'da 582 mahalle tipi spor sahası yapımı tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 582 mahalle tipi futbol, basketbol voleybol sahasının yapımını tamamladı. 494 tesis inşa halinde...

Çağatay Kılıç: Türkiye'ye 750'yi aşkın saha inşa edildi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Bu yaz 750'yi aşkın mahalle tipi diye tabir ettiğimiz futbol, basketbol ve voleybol sahasını yan yana Türkiyemizin bir çok ilinde, farklı mahallelerde inşa ettik." dedi.

TOKi mahalle tipi konuta yönelecek!

2023 hedefleri doğrultusunda vizyonunu yenileyen TOKİ, yatay konsepte odaklanacak.Son 12 yılda 3 milyon kişiyi ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 2015 yılına kadar 50 bin yeni konut yapacak.

TOKi mahalle tipi konuta yönelecek!

TOKi mahalle tipi konuta yönelecek. Konut projelerinde vizyon değişikliğine giden kurum, önümüzdeki yıllarda alt ve orta gelir düzeyine hitap eden daha nitelikli ve sosyal konutlar inşa edecek.

Aliağa'da Çok Amaçlı Sosyal Kompleks ve Yeni Mahalle Düğün Salonu hizmete açılıyor!

Aliağa Belediyesi tarafından eski düğün salonu yerine yapılan “Çok Amaçlı Sosyal Kompleks” ve “Yeni Mahalle Düğün Salonu” tesisleri 15 Ocak Çarşamba günü saat 11.00’de yapılacak törenle hizmete açılacak.

Silivri Yeni Mahalle imar planı askıya çıkıyor!

Büyükçekmece Gazetesi haberine göre; Silivri Belediyesi Planlama Birimi tarafından yapılan Yeni Mahalle 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı, İBB Meclisi'nden geçerek 12.11.2013-12.12.2013 tarihleri arasında askıya çıkacak...

Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri Seçimi!

2972 sayılı Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri Seçimi Hakkında Kanun 18 Ocak 1984 tarihinde 18285 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte kanun maddeleri...

Şehir ve Kasabalardaki Mahalle Muhtar ve İhtiyar Kurulları Tüzüğü!

Şehir ve Kasabalardaki Mahalle Muhtar ve İhtiyar Kurulları Tüzüğü 26 Nisan 1945 tarihinde 5991 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Mahalle Muhtar ve İhtiyar Kurulları seçimleri ve görevleri...

Çarşı ve Mahalle Bekçileri Kanunu!

722 sayılı Çarşı ve Mahalle Bekçileri Kanunu, 22 Temmuz 1966 tarihinde 12355 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Kanun kapsamında, belediye hudutları içinde çarşı ve mahalle bekçileri teşkilatına ilişkin esaslar bulunuyor...

mahalle tipi kompleks Haberi

mahalle tipi kompleks

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, son 1,5 yıl içinde futbol, basketbol ve voleybol branşının yapıldığı 1800 "mahalle tipi kompleksler" inşa ettiklerini söyledi.


Çekmeköy'de Alemdağ Kültür Merkezi'nde amatör kulüpler yöneticileri ve sporcularıyla bir araya gelen Bakan Kılıç, Türkiye'nin son 15 yılda çok büyük atılımlar gerçekleştirdiği belirtti.


Yapılan spor tesislerinin sayısının hızla arttığını dile getiren Kılıç, "Son 1,5 yıl içinde, 35'e 50 metre halı saha yanında basketbol ve voleybol sahası yer alan 'mahalle tipi kompleks' olarak adlandırdığımız 1800 tesis yaptık. Bu tesislerin 920'si bitti, geri kalanın inşası devam ediyor. Bunların inşası da yaz döneminde bitecek. Okul tatilinde Türkiye'nin dört bir yanında bu tesisler hizmette olacak. Aileler, çocuklarının spor ve sosyal aktiviteler içinde olduğunu görebilecek. Gençler bu tesisleri kullanabilecek." ifadelerini kullandı.


Çekmeköy'de bulunan...