25 / 07 / 2024

mahalleyi lağım suyu bastı şanlırfa

mahalleyi lağım suyu bastı şanlırfa

Şanlıurfa’nın Merkez Mahallesinde 5057. Sokakta bulunan kanalizasyon borusu patladı. İddiaya göre 3 ay önce patlayan boru nedeniyle mahalledeki park ve caddelerde su birikintileri meydana geldi.

Engelli aracı alımında yeni düzenleme! 5 yıl satamama şartı 10 yıla mı çıkartılıyor?

Yeni vergi paketinde engellilere ÖTV'siz araç alma hakkıyla ilgili bazı değişikliklerin olması bekleniyor. Gazeteci Emre Özpeynirci sosyal medya hesabından ÖTV'siz araç alımında yeni düzenlemeleri duyurdu.

Topkapı Beyaz Park Gümüşsuyu satışta! Yeni proje!

Beyaz İnşaat imzası taşıyan Topkapı'nın yeni prestij bölgesi Beyaz Park Gümüşsuyu avantajlı ödeme koşullarıyla satışa çıktı.

Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, deprem için İstanbul'un 5 ilçesini işaret etti: Yoğun, çok katlı yapılaşmış!

Deprem uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, deprem ile ilgili önemli bir açıklama yaptı ve X sosyal medya hesabından İstanbul'un 5 ilçesini işaret etti. İşte Ercan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi 1970 ada 1 ila 7 nolu parseller, 1882 ada 34 Nolu Parsel, 1893 Ada 14, 15 Nolu Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması Askı Tutanağı yayımlandı.

Beykoz Gümüşsuyu imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi (1897 Ada) 3194 Sayılı İmar Kanunu 18. Madde İmar Uygulaması İlanı askıya çıkarıldı.

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi Muhtelif Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması Askı Tutanağı yayımlandı.

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

Paylaşılan son dakika detaylarına göre, İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi 1829, 1848, 1851, 1882, 1883, 1884 ve 1893 Adalar Muhtelif Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu 18. Madde Uygulaması askıya çıkarıldı.

Beykoz Gümüşsuyu ve İncirköy mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Gümüşsuyu Ve İncirköy Mahallelerinin Bir Kısmına Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi geliyor! Yeni proje! 

EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi için düğmeye bastı. Proje için yüklenici firma ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Beykoz Gümüşsuyu imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi 1831 Ada 16, 17, 18,19, 20 ve 23 Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıkarıldı.

Simitte tüm bilinenler değişiyor! Taslak hazırlandı

TSE’nin yeni hazırlamış olduğu taslağa göre simit; sokak simidi, pastane simidi, dolgulu simit ve hamuru haşlanmış simit olarak dört şekle ayrılacak. Bunların yanında simit, kendine has tat ve kokuda olacak, acılaşmış olmayacak. İşte detaylar…

Gümüşsuyu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gümüşsuyu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de Gençapa Meriç tarafından kuruldu.

Beykoz Gümüşsuyu ve İncirköy 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Gümüşsuyu Ve İncirköy Mahallelerinin Bir Kısmına Ait 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

mahalleyi lağım suyu bastı şanlırfa Haberi

mahalleyi lağım suyu bastı şanlırfa

Şanlıurfa’nın Merkez Mahallesinde 5057. Sokakta bulunan kanalizasyon borusu patladı. İddiaya göre 3 ay önce patlayan boru nedeniyle mahalledeki park ve caddelerde su birikintileri oluştu. Aşırı sıcaklarla kokudan bunalan mahalleli, park ve sokaklarda oynayan çocuklarının salgın hastalığa yakalanmasından korkuyor. 


Salgın bir hastalık olmasından korkan vatandaş, ”Bu sıkıntı yaklaşık 3 aydır var. Aslında güzel bir park yapılmış. Dere yatağı toparlanmış ama maalesef 3 aydır lağam problemini yaşıyoruz. Gelip düzenliyorlar. Ama geçici bir çözüm buluyorlar. Hava çok sıcak zaten müthiş derecede bir koku var. Tüm Karaköprü ilçesinin lağımı buraya akıyor. İnsanlar buraya geliyor, çocuklar gelip lağımın içinde oynuyorlar. İnsanlar burada piknik yapıyor. Biz bu lağım kokusundan çok rahatsızız. Yetkililere söyledik maalesef bir çözüm bulunamadı. Allah korusun salgın da olabilir. Bir an önce kalıcı...