06 / 05 / 2024

Maher Kabeır

Maher Kabeır

Beylik Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Maher Kabeır tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Nisan'da Fatih, Binbirdirek Mahallesi, Selimbeybey Apartmanı 'nda kuruldu.

Bina tamamlama sigortaları kentsel dönüşüm projelerini hızlandıracak!

Maher Yatırım Holding Üst Yöneticisi Levent Uluçeçen, kentsel dönüşüm projelerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

AND Anadolu Gayrimenkul'ün Maher Holding’e devri gerçekleşti!

AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin Maher Holding’e devir işlemleri tamamlandı.

Saden Gayrimenkul Turizm Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saden Gayrimenkul Turizm Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Emad Fareed M Abduljawad ve Maher Albarrage ortaklığında kuruldu.

Mescid-i Haram'a 26.6 milyar dolarlık yatırım yapıldı!

İslâm dininin kutsal şehri olan Mekke, Kabe etrafındaki oteller, lüks konut alanları ve ileri teknoloji altyapı yatırımları ile yenileniyor. Her yıl milyonlarca Müslümanı ağırlayan Mekke'nin radikal dönüşümünü Times gazetesi muhabiri fotoğrafladı.

Kabe çevresindeki mobil tavaf alanı kaldırılacak mı?

Suudi Arabistan Hükümeti´nin, zeminde oluşan yoğunluğu ve izdihamı azaltmak için Kâbe´deki tavaf alanını genişletme çalışması kapsamında inşa edilen geçici tavaf alanı kaldırılıyor.

Kabe’yi Genişletme Projesi'nde son durum ne?

Yaklaşık 4 yıldır devam eden Kabe’yi Genişletme Projesi gündemden düşmüyor. Milyarlarca dolarlık bütçenin aktarıldığı bu dev proje 1 milyon 6 yüz bin hacmin rahatça ibadet etmesini amaçlıyor.

Best Of Investment Yatırım Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Of Investment Yatırım Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Maher Melato, M.B. Abdulwahab Elghandour tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu.

Dedeman Kabe manzaralı otelin işletmecisi olacak!

Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, grubun Kabe manzaralı bir otel projesinin işletmeciliğini almak için harekete geçtiğini söyledi..

Kabe'ye çelik engel!

Hac döneminde yaklaşık 4 milyon müslümanın ziyaret ettiği Kabe, devam eden Tavaf Alanını Genişletme Projesi kapsamında 2 yıldır dev bir şantiyeye döndü. İzdihamı önlemek için kurulan çelik platform, Kabe'nin görülmesini engelliyor...

Kabe'de yangın çıktı!

Suudi Arabistan'ın Mekke kentinde Mescid-i Haram'm genişletilmesi projesi kapsamında Kabe'nin inşaat alanındaki çalışmalarda monte edilen ahşapların tutuşması sonucu çıkan yangının, itfaiye ekiplerince büyümeden söndürüldüğü belirtildi.

Beylik Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beylik Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Maher Kabeır tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Nisan'da Fatih, Binbirdirek Mahallesi, Selimbeybey Apartmanı 'nda kuruldu.

Kabe çevresinde genişletme çalışmaları sürüyor!

Kabe çevresindeki genişletme çalışmaları için yıkım faaliyetleri devam ediyor. Hac döneminin ardından başlayan ikici etap yıkım çalışmaları kapsamında Kabe'nin kuzey duvarı üzerindeki "Altın Oluk"un karşısında bulunan bölüm iş makinalarıyla yıkıldı...

Kabe'de çelik halkadan tavaf alanı hizmete açıldı!

Kabe çevresinde bir süredir devam eden genişletme çalışmalarının yol açtığı sıkışıklıkların ortadan kaldırılması için önemli bir adım atıldı. Kabe etrafında inşa edilen çelik halkadan tavaf alanı hizmete açıldı...

Maher Kabeır Haberi

Maher Kabeır

Beylik Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Maher Kabeır tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu. 


Beylik Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; a-) Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi...