19 / 05 / 2024

Maher Sarma

Maher Sarma

Injaz İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Maher Sarma ve Nasrın Charıf ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Fatih, Haseki Sultan Mahallesi'nde kuruldu.

İnşaat sektörü, deprem bölgesinin yaralarını sararak büyüyor!

TÜİK’in açıkladığı 2023 yılı ikinci çeyrek büyüme rakamları ile ilgili önemli açıklamalar yapan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren deprem bölgesinde başlayan yaraları sarma ve yeniden inşa sürecinin inşaat sektörüne  büyüme olarak yansıdığını söyledi.

Astwanı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astwanı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Maher Astwanı ve Talal Elcundi ortaklığında kuruldu.

Migros'ta yüzde 58'e varan indirim! Ayçiçek yağı 139, piliç sarma 59, beyaz peynir 69 TL! 19 Mart 2023 fiyat listesi

Migros Market'te yüzleri güldüren indirimli fiyatlarla Birlikten Berekete kampanyası başladı. Migros'ta yüzde 58'e varan indirim! Ayçiçek yağı 139, piliç sarma 59, beyaz peynir 69 TL! 19 Mart 2023 fiyat listesi...

Carrefoursa’da et ürünlerinde dev indirim! Her üründe en az 20 lira cepte! 13 Mart 2023 Fiyat Listesi

Bu hafta et reyonundaki çeşitli ürünlerde indirim yapan markette dana kuşbaşının kilogram fiyatı  28 lira birden indirime girerek 249,90’dan 221,90 TL’ye, dana döş sarma 20 lira indirimle 215,90 TL’ye kadar indi. Peki Carrefoursa’da bu hafta başka hangi ürünler indirime girdi?

CarrefourSA’da et çılgınlığı başladı! Dana kıyma 159.50 TL Dana döş sarma 164.50 TL İşte 12 Şubat 2023 fiyat listesi…

CarrefourSA’da et çılgınlığı başladı! Dana kıyma 159.50 TL, dana döş sarma 164.50 TL’den satışa sunuluyor. İşte 12 Şubat 2023 fiyat listesi…

Carrefoursa’da dana kıyma kg 179 liraya, dana döş sarma kg 184 liraya düştü! 8 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Danone laktozsuz süt 1 litresinin 25,95 TL yerine 19,95 TL’ye indiği Carrefoursa’da bu hafta et, süt ve peynirde dev indirimler yapıldı.

Al Tawakul Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Tawakul Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Maher Alshamaa ve Yasser Al-Hındı Baluch ortaklığında kuruldu.

Baraket İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baraket İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Abdulrahman Shabanı ve Mohamad Maher Shabanı ortaklığında kuruldu.

Medıcalty Group Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Medıcalty Group Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de Hani Elkadı ve Maher A.L.M.S.A ortaklığında kuruldu.

Axis Studio İnternational Danışmanlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Axis Studio İnternational Danışmanlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Maher Darwısh tarafından kuruldu.

Sinop'ta yaşanan heyelan dehşete düşürdü! Manzarayı görenler 'Çok büyük afet yaşandı' tespiti yaptı

Sinop’un Türkeli ilçesine bağlı Sarmaşık köyünde meydana gelen heyelan nedeniyle 1 ev yıkıldı, 5 ev de kullanılamaz hale geldi. Bölgede inceleme yapan AFAD hasar tespit raporu çıkardı. Heyelan sonrası bölgede yıkımın büyük olduğu dile getirildi.

Carrefoursa'nın kasap ürünlerinde özel fiyatlar! Dana Kıyma 1 kg 78,90 TL!

Carrefoursa kasap ürünlerini özel fiyatlarla satışa sundu. Dana Kıyma 1 kg 78,9 TL, Dana Döş Sarma 81,90 TL'ye carrefoursa market ve online internet sitesinde. İşte carrefoursa kasap ürünleri indirim listesi...

Moyas Emlak Danışmanlık Ve Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Moyas Emlak Danışmanlık Ve Proje Yönetim  Anonim Şirketi Şişli’de  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Münevver Elbarrage ve  Maher Elbarrage tarafından kuruldu.

Maher Sarma Haberi

Maher Sarma

Injaz İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Maher Sarma ve Nasrın Charıf ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Fatih, Haseki Sultan Mahallesi'nde kuruldu.


Injaz İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...