26 / 05 / 2024

Mahir Alp Kara

Mahir Alp Kara

Aryakent İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Mahir Alp Kara ve Suat Soyyiğit tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da kuruldu

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Kara tarafından kuruldu.

Ceyhan molozlardan arındırılıyor!

Ceyhan’da görüntü ve çevre kirliliğine neden olan moloz yığınları Ceyhan’ın önemli sanayi tesislerinin güzergahı, Mahir Alp Boydak Bulvarı, Çevre Yolu ve Ceyhan Nehri kıyısında ortadan kaldırıldı.

Bozkurt Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkurt Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Mahir Alp Kara ve Yasin Gurur Tekin işbirliği ile 100 bin TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Ceyhan Türlübaş'ta kentsel dönüşüm yıkımları devam ediyor!

Ceyhan Türlübaş Mahallesi Dr. Mahir Alp Boydak Bulvarı üzerinde bulunan ve kentsel dönüşüm alanı içersinde yer alan 2 katlı metruk bina, Ceyhan belediyesi tarafından yıktırılıyor.

Ceyhan'da kentsel dönüşüm süreci devam ediyor!

Türlübaş Mahallesi Dr. Mahir Alp Boydak Bulvarı üzerinde bulunan ve kentsel dönüşüm alanı içerisinde yer alan 2 katlı metruk bina, Ceyhan belediyesi tarafından yıktırılıyor.

Koşuyolu Havuzlar İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Koşuyolu Havuzlar İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi 26 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy 'de Mahir Alp Yönetim Kurulu Üyeliği 'nde kuruldu.

Mustafa Kara tatilcilere ve piknikçilere orman yangını uyarısı yaptı!

Muğla Orman Bölge Müdürü Mustafa Kara, ilin yaz aylarında yangına hassas bir bölge olduğunu, bu nedenle tatil yapan vatandaşların mangalsız piknik yapmaya özendirilmesi gerektiğini söyledi.

1.Alp Evrenol Optimist Destek Kupası 28-29 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek!

İki yıl önce aramızdan ayrılan, yaptığı başarılı projelerle mimarimize farklı bir bakış açısı getiren Y.Müh.Mim. Alp Evrenol’un adı denizlerde yaşayacak. 1.Alp Evrenol Optimist Destek Kupası, 28-29 Haziran 2014 tarihlerinde gerçekleşecek...

Talas Emlak çalışanlarından Erol Kılıçalp evleniyor!

Talas Emlak çalışanlarından Erol Kılıçalp ile Aleyna Sarı dünya evine giriyor. Çiftin düğünü 22 Haziran 2014 Pazar günü saat 19:30' da Bahar Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Alp Gürkan'ın malvarlığına neden tedbir koyuldu?

TMSF Soma Holding patronu Alp Gürkan ve işadamı Kemal Gülman'ın tüm mal varlığına tedbir koydu. Korkmaz Yiğit'in mal kaçırmasına aracılık ettiği gerekçesiyle bu kararın alındığı ortaya çıktı.

TMSF Soma Holding'in patronu Alp Gürkan'ın tüm mal varlığına tedbir koydu!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Manisa Soma’da 301 kişinin hayatını kaybettiği kömür madenini işleten Alp Gürkan ile birlikte toplam 12 kişinin mal varlığına tedbir koydu.

Kara Fatma"ya 59 yıl sonra anıt mezar yapıldı!

Türk Kızılayı'nın, milli mücadele dönemi kahramanlarından "Kara Fatma" lakaplı Erzurumlu Fatma Seher Erden için Kulaksız'a yapılan anıt mezar, törenle açıldı. Türk Kızılayı Genel Başkanı Akar: "Kara Fatma'nın, bizim için sembolik önemi var."

Ali Alp, Torunlar GYO toplantılarında Yönetim Komitesi Başkanı olacak!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ali Alp, Torunlar GYO toplantılarında Yönetim Komitesi Başkanı olacak. Şirket yönetim kurulunu yayınladı.

Mahir Alp Kara Haberi

Mahir Alp Kara


Aryakent İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Mahir Alp Kara ve Suat Soyyiğit tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da kuruldu. Aryakent İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve asralar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Aryakent İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi adres: Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi Dereboyu Caddesi...